שמשון הדוקר
חח ידיד שלי כתב שיר ונראה לי שיהיה מגניב אם תראו אותו ואולי אפילו קרן תקרא אותו ותחליט להוציא אותו כסינגל לטובת קהל המעריצים הערסים שבינינו... כי אני ממש אהבתי.. כמובן על המנגינה של שמעון השכן: תהנ ו
שמשון הדוקר: (עפ"י שמעון השכן) ובתאי הכלא, הצפה.. האסירים מתים על הריצפה.. אני אשבור קמיצה כדי לא להיפגע... וארגע.. סמי ירה והוא נירצח, לפני שהוא גנב מהמוסך, גם השוטר, צרח, עכשיו מפחיד, האזיקון הזה לוחץ דווקא על הוריד... שמשון הדוקר דקר לפחות 3 דקירות ממש בפתח בית החקירות גם שמו אזיקים על הרגליים.. כבר חמש שנים עוסק הוא בהמון פלילים פחדתי ממך בלי להזריק איתך כמעט מוזר יש חושך בתא מספר 1.. שינקו כבר את הדם משלשום, כמעט נתפסתי עם סכין גם היום.. גם לבנה פתאום נחתה,והשמשה התנפצה, לא, זה לא טוב.. איך לא הרמנו צ'ק בחתונה, איך לא שרפנו גם את השכנה זאת בטח סתם זונה אצלו במיטה מגיע לה אותו... והוא משלם ביוקרה.. שמשון הדוקר דקר לפחות 3 דקירות............... אומרים שהוא היה לא ממש בסדר לקח ריטלין כדי לצאת מהחדר, מרוב הפחד לא דיבר יותר מדי הייתה לו חופשה אחת אולי...
חח ידיד שלי כתב שיר ונראה לי שיהיה מגניב אם תראו אותו ואולי אפילו קרן תקרא אותו ותחליט להוציא אותו כסינגל לטובת קהל המעריצים הערסים שבינינו... כי אני ממש אהבתי.. כמובן על המנגינה של שמעון השכן: תהנ ו