שמשהו יעצור אותי!!!!

נורקס

New member
שמשהו יעצור אותי!!!!

אז קודם כל מזל טוב ל- SEXYNINE על הפורום החדש
אני בשבוע 26, עם בטן גדולה מאד. עליתי עד עכשיו 7-8 ק"ג ומרגישה ממש שהתנפחתי אבל.... אף על פי ולמרות הכל לא מפסיקה לקנות בגדי הריון, וככל שהבטן גדלה הבגדים נראים לי יותר יפה עלי. ורק שתבינו לפני ההריון בקושי קניתי בגדים והארון בגדים שלי כבר שנים משווע" לרענון ופתאום בהריון-כל הארון התחדש. זה פשוט עושה לי טוב לראות את עצמי עם בגד חדש ומחמיא על הבטן הגדולה שלי, מה גם שסוף סוף יש לי גם ציצי ואז זה בכלל חגיגיה, אפשר ללבוש מחשופים!!! זהו, רק רציתי לשתף. ולשאול האם יש עוד בנות שנדבקו בקדחת "בגדי ההריון" הזו? מאחלת לכולן הריונות נפלאים
נורקס

sexy nine

New member
קודם כל תודה ../images/Emo140.gif

מה אני יכולה להגיד, את הבנת בדיוק את הפרינציפ. ככה צריך להרגיש בהריון, לאהוב את הגוף ולא למצוא פטנטים להסתיר את הבטן... כשמרגישים ככה, ההריון עובר כל כך מהר

ממש לא- אני תמיד קונה את המינימום

ככי זה לתקופה כל כך קצרה וחבל על הכסף. גם הריון קודם קניתי ארבעה חמישה מכנסיים ושש שבע חולצות וזהו. הבעיה שלא ממש יכולתי להשתמש בבגדים של פעם קודמת כי הפעם זה יוצא בקיץ ואז זה היה בחורף (נראה אולי בפעם הבאה..) בכל מקרה, אני לא מאלו שאוהבות שופינג אז זה לא ממש חוכמה.

נורקס

New member
אני אוהבת מאד שופינג

מה שכן, משתדלת לקנות בגדים לא בחנויות של הריון, כדח שיתאימו גם לאחרי ההריון. קניתי למשל ב-NONAME 3 חולצות ממש מקסימות שבטוח יתאימו גם לאחרי ההריון...מנסה להפסיק עם הקניות, אבל קשה לי כ"כ להתאפק

למעלה