שמרתי אתמול

michelle2113

New member
שמרתי אתמול

עזבו את זה שטחנו אותי בשעה ועשרים דקות, את זה שהמודיעין (אני) רחוק מכל שאר הבסיס, את זה שהייתי לבד ושאר ירקות... כשעליתי לשמירה השנייה ודיברתי מעט עם הנש"ק התחילו נפילות שנשמעו יותר קרובות מקרובות. -נפילה- "אמאאא...מה זה?" -נפילה- "לא רוצה...מה זה?" -נפילה- אהההה...אני הולכת מפה!!!" -נפילות מטורפות ברקע- שמה עליי שכפ"צ (שבכל הלחץ והמהומה בכלל לא הרגשתי עד כמה שהוא שמן!!!) ואפוד ונשק וקסדה... כולי בוכייה והסטרית רצתי לקוביות בטון. מעולם זה לא היה כל כך מלחיץ והסטרי. ולרגע הרגשתי כמו בסרט ישראלי...יושבים עם קסדות ושכפ"צים בתוך בונקר והנפילות כל כך אבל כל כך ליד... שנאתי את כולם באותו הרגע... (אני יודעת שזה לא קשור לפורום, אבל רציתי לשתף במצב המאוד מבהיל שיש פה בצפון....) וככה, עכשיו, בזמן שאני כותבת לכם, נופלות גם פה בקיבוץ קטיושות.... עד מתי?!?!

matron

New member
כן בחדשות ניראה שבצפון באמת מפחיד

וקשה. אבל יהיה בסדר לדעתי, יש לנו צבא חזק ששומר עלינו.

michelle2113

New member
יותר חשוב לי שישמור על עצמו...

נמאס לי לדאוג לאנשים שאני מכירה שנמצאים עכשיו בלבנון... מי צריך את זה? בחייאת...

matron

New member
אני מאוד מקווה שהחיילים שלנו יחזרו

הביתה בשלום.

michelle2113

New member
הלוואי....

אני יודעת שזה ייגמר. מתישהו... השאלה מה יהיה המחיר של כל זה...בסוף...כמה עוד ייפלו לנו...מי הם יהיו... כמה עוד יהרגו סתם? ועד מתי זה ימשיך? כמה עוד נוכל לספוג? אני יודעת שזה ייגמר...אבל שזה יהיה מהר...בבקשה...לפני שאנחנו נגמר...כבר אין כוח יותר...

למעלה