שמרית אני מצטערת

שמרית אני מצטערת

אני מודיעה על משהו שלא כל כך קשור. כל בעלי האיי סי קיו אל תאשרו את "כוסון עולמי" הוא פורץ למחשבים ולחשבונות בנקים של ההורים.

CAROUSEL

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזה בול
....

Heavy Thought

New member
באמת נראה לך

שבנאדם שקורא לעצמו בשם "כוסון עולמי", יכול לפרוץ לחשבון בנק? חחח כן, בטח.

פנטילון

New member
תחשבי בהגיון

טוב בעזרת ידע שרכשתי בנסיונות לעשות את הדברים המתוארים למדתי כמה דברים(טוב אז לא בדיוק את אותם דברים אבל דומים): אפשר "לפרוץ" למחשב שלך דרך האיסיקיו אבל זה לא משנה אם את מאשרת אותו או לא... אבל זה כן משנה אם את מקבלת ממנו קבצים. חשבונות בנק של הורים
בלתי אפשרי אלא אם הוא שולח לך קובץ, את מקבלת אותו, וה"כוסון עולמי" או כל אחד אחר מקבל את מה שכותבים במחשב שלך, בזמן שמישהו קונה משהו באינטרנט ונותן את פרטי הכרטיס אשראי. זאת אומרת: אם את מפעילה את המחשב עם אנטי וירוס ופיירוול אין מצב שאפשר לעשות כזה דבר. שאלות?

CAROUSEL

New member
גם בלי

גם בלי הפיירוול והאנטיוירוס אף אחד לא יכול לעשות לך שום דבר למחשב פשוט אל תקבלי קבצים ממישהו שאת לא מכירה אישית...זה הכל. בהצלחה. חחח! אני עדיין צוחק מה"הוא יכול לפרוץ לחשבון בנק של ההורים" חחחחחח :)

yidan

New member
אז בואו אני יסביר כמה דברים

1.מספיק שאת.ה עונה לו להודעה הוא כבר יכול לדעת את האיי פי. 2. אם באמת יש משתמש כזה וקוראים לו ככה אז הוא סתם ערס. 3. הURLים האלה ממש מעצבנים ותפסיקו להעביר אותם זה ממש מטומטם!

למעלה