שמקס! (ויש גם myspace חדש)

עוNר

New member
שמקס! (ויש גם myspace חדש) ../images/Emo125.gif

צוות שמקס עומדים לפתוח את הסט בחוף ג'מייקה בפסטיבל סאמר בום! היכונו לסט של היפ-הופ נפלא, רגאיי מקפיץ, דאנסהול שורף, Fאנק ופולק ניקרגואני, עם רמיקסים מיוחדים ושורפים מבית היוצר של "אולפני שמקס"! עכשיו, כדי להוסיף קצת חריפות לאוזן, קבלו את המייספייס שלנו: www.myspace.com/shmaxsound כרגע פינקנו ב-2 רמיקסים מקוריים משלנו, כשהשלישי יעלה בימים הקרובים (לקראת המסיבה הנהדרת)
כל הפרטים על הסט הקרוב כאן: http://www.summerboom.co.il/site/lineup.php?w=6

TakTik

New member
הדראם נחש נשמע ענק

והרוטס,סיזלה וסטיבי וואנדר? ענק, גם הרעיון וגם הביצוע... קצת קשה לי להגיע לניצנים אבל נתפוס אותכם בהזדמנות ראשונה חבר'ה... טוב לראות שאתם עדיין נוגעים במוזיקה, רק חבל שכמו רוב מחזור 85 - נפלתם לראגיי

טובא

New member
אני מחזור 84 ותמיד הייתי ברגאיי../images/Emo67.gif

כבוד אחי!

לא אוהב להיות האיש הרע..

אבל מה זה התופים הלא קשורים האלה? אני לא סגור שזה יושב בכלל, נשמע מבולגן וחופר.. והצעקות שלכם ברקע בווליום גבוה מידי, נהרסו לי האוזניים טוטאלית.. רואים שאתם אוהבים מוסיקה, אבל תעשו הרבה ניסויים לפניי שאתם מוציאים משהו..

moshe alfasi

New member
מסכים כל כך! הוצאת לי ת'מילים מהפה...

זה פשוט לא יושב, היציאות על המייק לא קשורות לעולם והם בווליום גבוה ולא קשור, ונועה פארן- מאיפה היא הגיעה? שיהיה בהצלחה חבר'ס, אהבתי ת'רעיון, עוד קצת עבודה ואתם במקום הנכון... שיהיה בתענוגות!

כל כך מסכים איתך אלפסי! ../images/Emo45.gif

אהבתי את הכיוון והכוונה, רק תנו עוד קצת זמן לביצוע וזה ישמע בנזונה! =]

Funky Giraffe

New member
אם הייתם משיגים אקפלה זה היה יוצא יותר טוב

אבל זה בסך הכל נחמד.

ALMOG T

New member
אני לא מסכים לא עם ראם ולא עם אלפסי

אין לזה שום כיוון ..זה לא יושב זה לא מקצועי זה כלום קצת צניעות לא תזיק לאף אחד מה זאת ההודעה הזאת דאמט מה נהיה.#?!@#?!@

2DEE

New member
אהבתי לגמרי

מאיפה אני משיג תרימקס של דג שלכם? שלח לי בפרטי או משהו :p

למעלה