שמפו

שמפו

אתמול נכנסתי לג'ונגל , וראיתי שם שמפו לחמוסים. זהו בקבוק יחסית קטן.. שכחתי לבדוק את הכמות והוא עולה 85 שקל. האם רצוי ליקנות אותו או שניתן 'להסתפק' בשמפו של התינוקות ? תאנקס

Sweet Fantasy

New member
גם אני הייתי

ביום שישי בחנות ג'ונגל וראיתי את הבקבוקון, הוא אכן מאוד קטן והמחיר מופרז. אבל הוא מומלץ הרבה יותר משמפו לתינוקות אם בא לך להשקיע למרות המחיר, זה בהחלט יהיה הבדל משמעותי.

Lovable Stray

New member
הייתי אומרת לבדוק קודם

האוכל לחמוסים שמוכרים כאן הוא באיכות זוועתית וממש לא שווה את המחיר, לכן אני מנחשת שאפילו אם כתוב שהמוצר מיועד לחמוסים הוא לא בהכרח טוב להם (מישהו אמר נסורת?) עדיף כבר להשתמש בשמפו טוב לכלבים או חתולים, העור והפרווה שלהם לא כ"כ שונים. אם כבר להשקיע, לדעתי עדיף להזמין שמפו טוב בebay או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ, אחרי כמה חישובים אולי זה אפילו יצא זול יותר (במיוחד אם עוד כמה חברי פורום יצטרפו לקנייה ונוכל להזמין כולם ביחד כדי לחסוך במחיר המשלוח).

Lovable Stray

New member
עכשיו בדקתי,

שמפו + דאודורנט לחמוסים ferret glow ומסרק עולים 73 ש"ח כולל משלוח. עדיין לא בדקתי אם הסוג הזה מתאים לחמוסים. http://cgi.ebay.co.uk/BARGAIN-4-PAWS-FERRET-GLOW-SHAMPOO-FERRET-BRUSH_W0QQitemZ7726681585QQcategoryZ46307QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Lovable Stray

New member
לא כל שמפו לחמוסים באמת טוב להם

בדיוק כמו שלא כל אוכל חמוסים טוב להם.

Sweet Fantasy

New member
על אותו משקל

את יכולה להגיד שלא כל שמפו לכלבים מתאים להם ושל חתולים מתאים להם וכן הלאה.. איזו הוכחה יש לך ששמפו הוא באמת טוב?

Lovable Stray

New member
וזה נכון

בדיוק כמו שדוגלי לדוגמא גרוע לכלבים ויש עוד אלפי דוגמאות. איך אני אבדוק? אעשה מחקר קטן באתרים של מגדלים ואראה על מה הם ממליצים.

WTR

New member
לא לקנות בג'ונגל

לא לקנות שם שום דבר! החל מחיות ועד לצעצוע הכי קטן! ג'ונגל ידועים כרשת שמתעללת בבעלי חיים, לפחות ברוב הגדול של סניפיה. זה לא בעיה לשוטט באינטרנט ולחפש בושם לחיות קטנות שנמכר בזול. אם תרצי, אוכל לעשות זאת עבורך. בקשר לשאלתך - לא להתפשר. שמפו לתינוקות מזיק לעור הרגיש של החמוס.

בשבילי זאת קצת בעיה

להזמין מהאינטרנט, כמובן שזה יותר זול, ויותר משתלם ויותר קל. אבל עוד לא נכנסתי לכל העניין של הישרכארט וכל זה (לא מבינה בזה כל כך) אני קונה הכל במזומן..וההורים לא ככ מוכנים לתרום בעניין הזה..

למעלה