שמפו נגד קשקשים

עכשיו אני בהחלט ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לטובה. ראשית המנגנון שמדובר שם על תעלות נתרן ואשלגן אלו תעלות אשר אחראיות על העברת פוטנציאל חשמלי - מנגנון הפעיל במערכת ההולכה החשמלית במוח ובין השאר יוצאת מאיזון בהתקף אפילפטי
. שנית מאמר שמפורסם ב- Nuture כתב עת מכובד המובילים בתחום המדע!!!
שלישית, חוקרים מאוניברסיטת גון הופקינס אוניברסיטה מובילה בתחום הרפואה, על כך שוב כבוד
. אבל רוני ופו אתם חייבים להבין (מבלי לקרוא את המאמר עצמו לעומקו) שבין ניסויים במעבדה של חומרים רפואים למינהם, כגון תרופות ועד אשר הם מגיעים בפועל אלינו כחולי אפילפסיה בשטח, זהו תהליך ארוך שבמצב טוב זה 7 שנים במצב רע 25 שנה. במקרה הנ"ל מדובר על הבנת מנגוני המחלה שעדיין לא ברורים לנירופזיולוגים.

אני מבין אבל האם יותר טוב

להשתמש בשמפו נגד קשקשים? יוצא שכן אז מה זה משנה כמה זמן זה לוקח..

לפי דעתי אם יש לך קשקשים כן ../images/Emo45.gif

הוצאתי את התקציר של המחקר (אני לא בטוחה שמחר באוניברסיטה תהיה לי גישה למאמר כולו) במידה ותהיה לי גישה מבטיחה להעמיק בנושא
. על פניו לפי הקריאה של התקציר , מדובר בניסוי מעבדה, כלומר מספקים לתאים/או רקמות במעבדה ריכוזי נתרן ואשלגן ובמקרה הזה הם זיהו את הרכיב zinc pyrithione אשר מפחית התקפים . אותו רכיב נמצא בשמפו נגד קשקשים לפי הכתבה בוואלה. שוב ניסוי מעבדה אינו מקביל למצב שבו מעסה את הקרקפת שלך בשמפו. החומר אשר נבדק בתנאי מעבדה על תאים בודדים או רקמות המופרדות מגוף של חיה או גוף האדם מגיב שונה ! בגלל זה ישנם מספר שלבים לבדיקת תרופות עד אשר מאשרים את התרופה לשימוש בבני אדם (תאים/רקמות/חיות/ניסוי קליני בבני אדם ) סביר להניח שאם אותו רכיב ימצא אכן כמתאים לשמש כתרופה לאפילפטים בהמשך דרכו הוא ינתן דרך הפה לספיגה ולאו דווקא דרך עיסוי בקרקפת.

הדרך ארוכה

כמובן שהשמפו לא משפיע. אחד הקשיים הגדולים זה להעביר חומרים למח, יש BBB מחסום בכלי הדם המונע העברת מרבית מחומרים בדם למוח. לכן הקושי הגדול יותר בפיתוח תרופות למוח.

המאמר בהסתיגויות מסוימות

יש לי עדיין ספקות: למימצאים ידוע שנטילת אבץ כתוסף חיצוני לא עושה טוב לחולי אפילפסיה מיתוך מקרים שפורסמו בעיתונות(ידיעות אחרונות) על חנויות טבע שונות והממכר שלהם בצורה לא מקצועית לחולים אפילפטיים מדוע חומר ג'לי עשיר באבץ לשער כן יעשה טוב לאפילפסיה לא ברור עדיין שפתיחת תעלות היא טובה או שאינה טובה-נניח שהחולה בחוסר אנרגיה אז למה לפתוח

דוּש

New member
מילא זה, אבל נשאלת השאלה-

מה עושים במקרה של שמפו נגד קשקשים בניחוח רוזמרין...?

ענת71

New member
../images/Emo12.gifאני ממש המומה!!!

קשה לי להאמין איך זה יכול להיות???

למעלה