שמפו לכלבים

שמפו לכלבים

רחצנו את הכלבה היום עם שמפו לכלבים בשפ פאט-בון ואחרי זה היא לא הפסיקה להתגרד על הדשא, אני לא זוכר אם היא תמיד היית עושה את זה או לא... יכול להיות שהיא רגישה? או שאולי השמפו הזה גורם לגירוי להרבה כלבים?

ויקי.ש.

New member
הוטרינר שלנו

המליץ וגם אני ממליצה על שמפו לתינוקות. הוא עדין, בעל ריח טוב ולא צורב לעיניים. הבעיה בשמפו לכלבים שיש בו הרבה חומרים כימיים לא מומלצים.(לפי דבריי הוטרינר). אולי אחד מהם גרם לתגובה אצל כלבתך.

gaia44

New member
איתך בהמלצה!!

גם אני ממליצה על שמפו לתנוקות, גאיה שלי לא מתגרדת אחרי השימוש בו, ואכן יש לו ריח הרבה יותר טוב מאשר שמפו לכלבים...

לרחוץ כלב

עם שמפו לתינוקות ומיים קרים הסיבה למיים קרים היא שמיים חמים יגרמו לו להשאר בלי פרווה תוך שעה... יש גם כמה סוגי שמפו יבש לא רעים

בקי@

New member
כן ואם קראת את ההודעה שלי אז...

מים פושרים זה לא מים חמים אבל גם לא מים קרים

דוגי

New member
אני משתמשת ב- harzs נגד פרעושים

ומאד מרוצה. אבל גם אני שמעתי שאם רוחצים לעיתים קרובות אפשר להשתמש בשמפו תינוקות. על הקטע של המים הקרים בחיים לא שמעתי, וגם זה נראה לי רעיון נורא להתרחץ במים קרים ביחוד בחורף.

shanty.G

New member
אדווה וכולם-../images/Emo81.gif

די עם נושא המים החמים/קרים, אף אחד פה לא התכוון להקפיא
שום כלב,
בסה"כ הומלץ לא להשתמש במים חמים
, אלא במים פושרים
ברמה סבירה לרחצה. מקווה שאי ההבנה תסתיים פה
.

אדווה??? מה אני קשורה?

שנטי קצת התבלבלת כי אני לא השתתפתי בשרשור הזה בכלל. בכל מקרה גם אני מקווה שאי ההבנה תסתיים בין חן לבקי@.

shanty.G

New member
אופס... משהו באות ד´ כנראה../images/Emo6.gif

מצטערת על הבלבול הנוסף בשרשור הנוכחי הסובל גם ככה מקצר מסויים בתקשורת.
שבוע טוב לכולם!

סוף סוף מישהו הבין :)

לא היה ויכוח אלא אי הבנה... :) כמו שאמרת ברור שלא התכוונתי להקפיא את הכלב... :))))))) חס ושלום!

suzi55

New member
אני משתמשת בשמפו לכלבים עם שמן

מינק ומפריד צבעים לפרווה של היורקשייר וזה גם לא צורב בעיניים. אני דווקא די מרוצה זה שמפו ממש עדין, אבל גם אני שמעתי המלצות להשתמש בשמפו לתינוקות על דמע, שלא צורב בעיניים. כל אחד יכול להתאים לכלבו מה שטוב לו העיקר שיהיה שמפו עדין שלא יגרום לגירויים. בהצלחה. סוזי.

kittydoc

New member
שמפו

נשמע כמו אלרגיה לאחד המרכיבים של השמפו ויתכן שהכלבה מאוד רגישה בכל מקרה שטוף היטב את המקום או את כל הכלבה אם ישנן פריחות על העור והיא עדיין מתגרדת גש לוטרינר אם זה מקום קטן אפשר לשים עד שתראה את הוטרינר(מומלץ בכל מקרה)משחה כמו פניסטיל או אלואה ורה

*Michelle*

New member
../images/Emo32.gifלגמרי בלי קשר

שלג ראשון התחיל לקאת חצות לבן ורך טהור וזך עוטף את העולם בשמיכה רכה, קסומה. ולפני שמונה עשרה שנים בדיוק, בערב קסום אחר, נולדה ילדתי, יחידתי אשר אוהב. מזל טוב לך, יקירה

shanty.G

New member
למישל ולבתה , הרבה שמחה ואושר

ואיחולים מכל הלב ליום ההולדת! אני בטוחה שהגנים האחראים על טוב הלב חילחלו לנימי נפשה של בתך, והיא נפלאה ובעלת לב רחב כשלך
אוהבת, shanty

למעלה