שמפו לכלבים

שמפו לכלבים

יש איזשהו הבדל בין המוצרים השונים?
יש משהו שעדיף על אחרים, או מוצר שבשום פנים לא כדאי לרכוש?
תודה לעונים

zammy

New member
אני בכלל נגד רחצת כלבים בסבון

רק במים. השמפו פוגע בהגנה הטבעית של הפרווה ועלול לגרום לאלרגיה לפרעושים ועוד צרות.
הכי חשוב הוא לסרק ולנקות.
אם מתלכלכת בבוץ- רק במים חמימים.

לפעמים אין ברירה...

הכלב שלי, אין לי מושג למה .. אוהב להימרח על קקי.. כך שאין לי ברירה ואני חייבת לשטוף אותו בסבון. לא היה לי בבית שמפו לכלבים אז שטפתי אותו בשמפו של תינוקות (ה PH נמוך יותר). אני יודעת שעדיף שמפו לכלבים ... אבל כשאין עדיף להשתמש בשמפו לתינוקות.

תודה על העצה, אבל

כמו שכבר כתבו פה, לפעמים אין ברירה ואני חייבת לרחוץ מידי פעם את הכלב עם סבון.
זה קורה איזה פעם פעמיים בשנה סה"כ, אז אני לא חושבת שזה כזה קריטי...

לאקי28

New member
מאוד תלוי

זה לא תמיד נכון, אם מקלחים את הכלב אחת לכמה חודשים בשמפו טוב שמותאם לכלבים זה רק מועיל להם מנקה את הפרווה מעולה ונותן לנו ולהם הרגשה מצויינת(לא יודעת מה איתך אבל הכלב שלי מתלהב מאוד ממקלחת ונהנה להשוויץ בחוץ כשכולם מתלהבים ממנו וגם לי יותר נעים להתכרבל לידו כשהפרווה מבריקה ומריחה נהדר) כמובן שאם רוחצים לעיתם מאוד קרובות את הכלב זה לא טוב ואפילו מזיק אבל נגיד אחת ל3 חודשים זה לגמרי בסדר(להוציא את האפגני, השיצו והקולי).

שירן ל11

New member
כלבים מנשירים- לדעתי אין צורך לקלח בשמפו

כלבים לא מנשירים- צוברים יותר לכלוך, אז אחת לכמה חודשים אפשר לקלח (אישית אני מחכה לתספורת ולא מקלחת בד''כ בבית).
בכל זאת, למקרה של ג'יפה וסרחונות ופרווה ארוכה, אפשר לקלח עם שמפו עדין לכלבים, למשל על בסיס שיבולת שועל. לא לקנות שמפו מבושם שיכול לגרות את העור, ולהקפיד על שמפו לכלבים. ממליצה להשתמש בקצת שמפו ולהקציף עם הרבה מים.

למעלה