שמע ישראל

yochay 2

New member
שמע ישראל

אני מקווה שבחיים אבל בחיים לא נחייה בדו קיום ביום שזה יקרה 90 אחוז מהיהודים יעברו לגולה.. וישראל תהפוך לפלשטין... זה מה שאתם רוצים?

לא

מה שאנחנו רוצים זה שאתה תפתח את העיניים ותצא מקונכיית הפחד שאתה חי בה. לא יהרוג אותך לגלות שגם ערבים הם אנשים כמוני וכמוך. אה רגע, שכחתי שזה מה שאתה מפחד לגלות...

ערב רב

New member
דו-קיום אינו מדינה דו-לאומית. כמובן

אינני רואה כל סתירה בין מימושו המלא של החזון הציוני למדינה יהודית בריבונות יהודית ע"י רוב יהודי לבין הימנעות מפגיעה בלא-יהודים אזרחי ישראל, ככאלה.

האידיאל מבחינתי

זה שהקוסם יעניק לאבו-מאזן אומץ, לyochay2 הוא יעניק לב, לך הוא יעניק שכל ושיחזיר את רון ארד הביתה.

nikkey

New member
זו תשובה מאאאאד יפה

לשאלה מאאאאאאד לא יפה. אתה חכם שחבל"ז. חחח.... מבינה את תגובתך. גם אני הייתי עונה בדיוק כמוך. תגובות קיצוניות גורמות לי להגיב בקיצוניות.

בהחלט לא

"עוד לא אבדה תקוותנו" בשנה האחרונה מאזן ההגירה היה שלילי, כלומר עזבו יותר מאשר באו את המאגר הרוסי מיצו עד תום, ואין מקורות לעליה המונית לכן יש סיכוי שהתהליך יקרה לבד

לא לדאוג

סיימו לשאוב ברוסיה אז מהר מאוד ימצאו מאגר אחר אם רק ירצו, זה לא ייקח הרבה זמן לגייר עודפים מהודו- צאצאי שבטי ישראל האבודים.

'קשים גרים לישראל כספחת'

(יבמות מז ע"ב; קט ע"ב) הרבנות והרבנים שהם הקובעים בנושא מי הוא יהודי ולכן שכאי לעלות מצדדים בגישה של רבי חייא: "אל תאמין בגר עד כ"ד דורות שהוא תופס שאורו" ורבי יצחק: "רעה אחר רעה תבוא למקבלי גרים" (יבמות קט ע"ב).

nikkey

New member
אתה מוכן להביא גם

ציטוטים מאנשי דת מוסלמים כדי לאזן את מה שאמרת? או שאתה נהנה להלקות את עצמך כשיש לך קהל צופים?

skywalker 8

New member
הוא רק מנסה להגיד

שכל עוד הרבנים הם הקובעים(היחידים), העצות של your cold sweet pota לא ממש ריאלים. זה לא נכון?

nikkey

New member
הרבנים קובעים? הצחקת אותי.

אתה לא רואה מה שקורה סביבך? אם הרבנים היו קובעים, היו מגיעים לארץ רק 20% מהעליה הרוסית.

skywalker 8

New member
ואיך סותר?

קודם כל, רובה המוחלט של העלייה הרוסית הם יהודים "כשרים". מתוך מליון עולים(בערך) מעל ל800,000 הם יהודים, כך שאחוז היהודים שהרבנים היו מקבלים אותם ככאלה הוא הרבה מעל ל20%. בכל אופן, אין קשר לעלייה הרוסית. העולים באים מתוקף חוק השבות. לא חייב להיות יהודי בכדי להיות אזרח ולכן אין קשר לרבנים. "אשר יגורתי באלי" דיבר על *גיור* לא על עלייה. גיור בארץ הוא מותנה רק עפ"י ההלכה- ז"א עפ"י הרבנים. הם הקובעים ויש להם שליטה בלעדית.

nikkey

New member
רובה המחלט של העליה

הרוסית והאתיופית היא 80% . חלק מהם עברו גיור כהלכה. אזרח המדינה אינו חייב להיות יהודי. יש לך מושג עמה אזרחים לא יהודים יש בארץ? זה כולל את המוסלמים,נוצרים,הודים,בודהיסטים,פגאנים,וכו'

אנשי דת מוסלמם לא קובעים מיהו יהודי

כל עוד המונופול על קביעת מיהו יהודי נמצא בידי הרבנים - לא תתאפשר הבאת שבטים הטוענים למוצא יהודי, והתחזית 3 הודעות מעלי תתגשם.

nikkey

New member
חחח... מתה מצחוק.

אתה מבין הפוך על הפוך. מי אמר שאנשי הדת המוסלמים קובעים מיהו יהודי? לגבי הרבנים,כבר כתבתי בהודעה מעליך.

למעלה