שמע ישראל

נעמונת39

New member
שמע ישראל../images/Emo63.gif

הנס שלנו היה אתמול, אתחיל מהצהריים של יום האתמול , הלכתי על הבן הקטן והבת לקנות בגדים כי עולים בבוקר למחרת לעליה לתורה של הבן, הבן הגדול בטלפון מודיע שלא יכול להגיע, אמרנו לא נורא תשמור על עצמך ונתראה בשבת, אמר יכול להיות לא בטוח. אמרנו להת´ וכמובן תשמור על עצמך , המשכנו בקניות אני והילדים, היגענו הביתה בשעה 8.30 להמשך הערב ואני אומרת היום נלך לישון מוקדם כדי לקום לבית הכנסת, העוד הם מתארגנים אני כמובן נכנסת לצאט להגיד ערב טוב, הספקתי להכנס והפלא צלצל, נבהלתי אמרתי לבת לענות, היא אומרת לי אמא רוצים אותך. לקחתי את הפלא וידעתי משהו קרה, מהצד השני המפקד של הבן מודיע לי שהבן נפצע קל ואם אני יכולה להגיע לנתניה. אני שואלת הוא בסדר הוא חיי? והמפקד אומר כן הוא בסדר , אני לא יכולה לתאר מה עבר עלי בשעה שאחרי . כשהיגעתי ראיתי את הבן שלי חיוור רועד ולא יכול לדבר שאלתי למה הוא לא מדבר מה יש לו? אמרו לי הוא בהלם. לא שיכולתי להבין מה הם אומרים ושוב אני אומרת להם הוא לא עונה לי מה יש לו?ואני בודקת ולא רואה סימנים של פציעה, לא האמנתי על עצמי אבל אמרתי לעצמי רגע תירגעי ספרי עד 10, וככה עשיתי. ניגשתי אליו חיבקתי חזק ואמרתי לו באוזן אבי(הבן שנהרג בפיגוע) שמר עליך נשמה. ואז הבן שלי התחיל לבכות, אמר לי אמא תראי. הכניס את היד לכיס והוציא פתק . אומר לי מצאתי את זה על האדמה כשיצאנו לפעולה. אני מסתכלת ורואה את תפילת שמע ישראל . חייבת להגיד שמאז המקרה של אבי, הבן שלי לא האמין בכלום. אפילו כשרציתי לתת לו תהילים לא הסכים. הוא מוציא מהכיס השני את הפלא שלו ומראה לי.כאן כבר נשברתי קליע פגע בפלא . אני לא יודעת איך להסביר אבל דבר אחד אני כן יודעת קיבלתי את הבן שלי במתנה . והלכנו לבית הכנסת ב5 בבוקר להעלות את הבן הקטן לתורה. וביום שבת נגיד ברכת הגומל. שישמור האל על כל חיילי ישראל א מ ן

חן.

New member
../images/Emo49.gifאמן כן יהי רצון../images/Emo140.gif

אכן מתנה נפלאה...

נעמה

שאלוהים ישמור את כל בני עמו ישראל באשר הם נמצאים...מי יתן ולא תדעי עוד דברים רעים כאלו ואחרים. שלך באהבה רעם

אפרת43

New member
בזכות ולא בחסד...../images/Emo57.gif

נעמונת,,, שמחה לשמוע שהבן בסדר. שמחה שהיה לך הכח לספור עד 10 (מהכרותי אותך יודעת כמה קשה לך לעשות זאת:)
לבר המצווה של הפשוש הקטן
ברכות. אוהבת, איריס.

בוני101

New member
תפילה איתך ../images/Emo42.gif

נעמונת יקרה ושקעה השמש . וזרחה השמש . אורך נגה , אור בנך זרח . עטפיהו באהבה ,זה כל אשר לאל ידך לעשות. תפילתי אליו ואליך . החלמה יהודה

רכב ההר

New member
אומרים שהאל .............

אומרים שהאל אינו מכה פעמיים באותו מקום. (מקווה שהאימרה נכונה).

רכב ההר

New member
שכחתייייייייי מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

שכחתי להוסיף מזל טוב לחתן הבר מצווה שתדעו רק שמחות יחד עם כל בית ישראל

למעלה