שמעתן על סרטון הבחורה השיכורה במועדון אלנבי 40?

גם אני

" אם מדובר, כמו בחלק מהפרסומים, במצב שבו הקורבן התקשתה לעמוד - אז אין ספק שהיה כאן ניצול."

האם לטענתך ניצול אינו מעשה חמור בפני עצמו.

"אני לא מצליח להבין למה כשגבר ואישה מקיימים יחסי מין תחת השפעת אלכוהול, מדובר באונס."

באירוע לא היה גבר ואישה שהחליטו לקיים יחסים, היו אישה וגברים שקיימו עמה יחסים.

"אם הבחורה לא כשירה להסכים לקיום היחסים, מדוע הגבר כשיר לשאת באחריות לקיום יחסי המין?"
הפרטים לא מצביעים על מקרה שאותם גברים היו שתויים עד לכדי תת הכרה אובדן שיקול דעת והבנה מה הם עושים, להבדיל מהבחורה.

באשר ל "אבל, אם.. ואם ואם..." ויתר השערות הכן-הזמינה-לא-הזמינה על עצמה לא מצאתי סיבה טובה בכלל להתייחס.

meidadc

New member
תגובות

א. ניצול זה חמור. ניצול באמצעות קיום יחסי מין זה אונס
ב. אין הבדל מבחינת ההסכמה בין "גבר ואישה" לבין "גברים ואישה". מבחינת ההתנהגות המוחצנת שלה (על פי חלק מהדיווחים) היא זו שהזמינה אותם אחד אחרי השני.
ג. כאמור, בחלק מהדיווחים דיברו על כך שהיא הזמינה את הגברים על הבמה, רקדה והשתוללה (לרבות השתתפות ב"תחרות החולצה הרטובה"). התייחסתי בדברי לשלב הזה, כשלא נראו עליה סימנים של אובדן הכרה.

לגבי שאר הדברים שלא התייחסת אליהם - זכותך. לא מדובר בספקולציות אלא בדיווחים שהתקבלו מהאירוע.

יופי

בכל סוף משפט תרשום "על פי חלק מהדיווחים"...ותצא מנצח

HouseAtreides

New member
אין ולא יכולה להיות סימטריה בין אי כשירות של בחורה

לרצות ולהסכים בדעה צלולה למגע מיני עם חבורת גברים במקום ציבורי (אי-ההסכמה מדעת שלה היא למעשה אי-פעולה, שלא גורמת לפגיעה בשום אדם אחר מלבדה, לא בפוטנציה ולא בפועל)
לבין כשירות של גבר לשאת באחריות לכל יוזמה *שלו* לקיום מגע מיני עם אדם אחר (פעולה, שיש לה פוטנציאל רציני לגרום נזק פיזי ונפשי לאותו אדם אחר).
גם בחורה שיכורה שמפשיטה בחורה אחרת, צריכה לשאת באחריות.
גבר שיכור שמנסה אבל לא מצליח לסכל נסיון אונס על תקן עובר אורח (ולא שומר או שוטר או בעל תפקיד שאמור להיות פיכח בזמן המשמרת שלו), לדעתי אכן לא אמור לשאת באחריות. הוא ניסה. אבל בינינו, התיאור הזה רחוק מלהיות מה שבאמת קרה באותו מועדון.

GreenMamba

New member
השאלה יותר מורכבת מזה

והיא בפשטות- האם לאדם שיכור אחריות על מעשיו.
אם התשובה היא כן- הרי שאי אפשר להאשים את הגברים באלנבי40 באונס- יחסי המין שם היו בהזמנת הבחורה (הם לא שידלו אותה לקיים איתם יחסי מין- היא הזמינה אותם, ביוזמתה- לפחות על פי מה שהבנתי ונאמר בכתבה שפוצצה את הפרשה)
אם התשובה היא לא- הרי שארז אפרתי חף מפשע, שהרי היה שיכור ולא אחראי למעשיו.

אי אפשר להגיד שאדם שיכור אחראי למעשיו אם הוא גבר, ולא אחראי למעשיו אם היא אישה.

אני עוד לא גיבשתי החלטה עם עצמי אם מה שהיה שם היה אונס או לא (אולי חקירת משטרה בנושא תשפוך קצת יותר אור על הפרטים)- אבל מה שכן, מי שבילה במועדון, עודד/צפה/צילם/השתתף הוא חלאת המין האנושי, תחתית התחתית של הביוב השופע במקומות כאלו.

נ.ב.
לפי עדויות של חלאות המבלות במקום- זה לא היה מקרה יחידי וזה ה"קטע" של המקום. הפעם זה פשוט צולם והופץ. מעניין עוד כמה נפגעות מסתובבות עם חוויית אלנבי40 ודומיו מקועקעות בנפשן.

היי, מה זה אומר 'הזמינה'?

הזמינה, וסלחי על הבוטות- את הבליינים במקום לחדור אליה אחד אחד בתורו?
למרות שבחדשות צפיתי ברפרוף ובסצינות הסרטון המטושטש לא כל כך התחשק לי להתעמק, מהכיתוב המצורף בצילום המוצג אפשר להבין שמישהו טוען כי הזמינה מבלים במקום להצטרף אליה. האם להצטרף משמע להיכנס לתוך איברי מינה?

GreenMamba

New member
לצערי, יתכן והתשובה היא כן.

לפי מה שהבנתי (ולגמרי יכול להיות שאני טועה לחלוטין, ואני מסייגת מראש)- הבחורה היא בליינית קבועה במקום, והמופע המביש הזה הוא לא מקרה ראשון, כך שסביר להניח שהיא כבר צפתה באחרות עוברות דברים דומים.
יתרה מכך- נגיד שאת הראשון היא הזמינה כדי לרקוד איתה ולא כדי לקיים איתו יחסים פומביים- מה עם השני? השלישי? הרביעי? החמישי?
&nbsp
חצומזה קראתי במאמר שפורסם (אנסה למצוא קישור אם את רוצה) שמישהו ראה את הסירטונים של האירוע -ויש מסתבר 4 כאלו- כשבאחד מהם היא רוקדת- באמצע ה"אירוע"- על הבר (להזכירך, עם עקבים על בר ברוחב כמה עשרות ס"מ), ובשני היא מעניקה באופן אקטיבי מין אוראלי לאחד ה"מוזמנים" כשהוא אפילו לא נוגע בה.
&nbsp
יש פה לא מעט שאלות שאני אישית מנסה עדיין לעבד- אבל זה לטעמי לא מקרה חד וחלק

מילקי741

New member
לפי מה שהבנתי המקום עצמו אלנבי 40

הבנתי ממישהו שזה האופי של המקום ושגם בחורות שהולכות
לשם שזה ידוע שזה מקום 'סליזי'
הבנתי ממישהו שבכניסה אם אנשים רוצים לקיים יחסי מין בם משלמים לשומרים בכניסה .
כמו כן הבנתי שבסרטון הלא מצונזר רואים שהבחורה הגיעה למועדון עם בגד ים .
אני עצמי מזועזעת ואני חושבת שצריך לסגור את המקום הזה .
לא יודעת האם היה אונס אבל זה מבחיל .
מה שהכי נורא שגם במקום עצמו היו נשים שצפו בזה ואף אחת לא עשתה כלום .
כמו כן תגובות של נשים לארוע למשל במקום העבודה שלי "איזה זולה
היא " " היא הזמינה את זה " .
"בחורות טובות לא הולכות למועדון הזה ".
נשים הן האוייבות הכי גדולות של נשים .
מגברים אין למה לצפות אבל מזעזע איך שנשים מתנהגות ומגיבות
כלפיי נשים אחרות ובמיוחד כאשר מדובר בניצול.
גברים שמקיימים יחסים עם אישה שיכורה זה ניצול .אולי לא אונס
אבל זה ניצול מכוער .
לפי מה שהבנתי היא הייתה כל כך שיכורה שהיא לא עמדה על הרגליים מה זה עם לא ניצול ??
באונס לא חייבת להיות אלימות פיזית אם מישהי שיכורה וגברים
מקיימים איתה יחסי מין זה פסול ויכול להיות גם אונס.
גם אם אדם מנצל מצב נפשי שבו אישה נמצאת וברגע שהיא לא רוצה מין גם זה ניצול .לא צריך להיות רק אונס בישביל מעשים מכוערים.
מעניין שתמיד גברים אחרי זה "לא עשינו כלום " "היא רצתה את זה "
"היא הסכימה" .

aaa123

Member
מסכים איתך לגמרי שזה ניצול.

גם אם נניח שהיא רצתה והסכימה ליחסי מין קשה לי להאמין שהיא רצתה שיגידו עליה אחר כך דברים בנוסח:"איזו זולה היא"
&nbsp
מכיון שאני מניח שלא אומרים לגבר שמעורב דברים בנוסח "איזה זול הוא" אז אין כאן סימטריה.
&nbsp

Berethor

New member
זה לא דבר חדש, סיכונים לתדמית זה משהו שכמעט כל בליינית לוקחת

בקרב הבליינים, ההתנהגות "זורמת" מביאה לפופולריות, אבל לא כך הדבר בקרב האוכלוסייה הכללית.

מילקי741

New member
ראיתי את הראיון איתה

שמעתי את דבריה .

המישהו שמכיר את המועדון הזה
אמר לי שהוא חושב שבגלל שהסרטון יצא החוצה
בגלל המשפחה שלה .חברים וכו' שכך היא מדברת עכשיו .
אני לא יודעת מה לחשוב עדיין יש לי בחילה מה קצת שראיתי אתמול
גם אני לא שופטת אותה כי אני חושבת שגם במידה ונניח שהיא רצתה זה עצוב שבחורה מגיעה לכזה מצב לתת את גופה תמורת יחס או תשומת לב .קל לשפוט מבחוץ וקל להגיד עליה "זונה "( סליחה על הביטוי) אבל גם הגברים אשמים שוב לקיים יחסי מין עם בחורה שתוייה זה דוחה או במצב נפשי לא טוב זה גם דוחה .
אני מאמינה שאולי היא רצתה סקס ממישהו באותו ערב אבל קשה לי להאמין שמישהי תעשה את זה עם הרבה בחורים נראה לי שבקטע הזה היא נוצלה מאד .
מה אומר פשוט בחילה מכל הסיפור הזה .

Berethor

New member
אלא אם כן היא כמו האישה הגרמניה שרוצה יותר ממה שאחד יכול לתת

"גרמניה. עוברים ושבים במינכן הופתעו לראות השבוע אדם ממוצא אפריקאי בוכה ברחובות העיר. כאשר שאלו אותו לפשר הבעיה, הם נדהמו לשמוע את ההסבר. האיש סיפר להם כי מספר דקות לפני כן הוא הצליח להימלט מבחורה שהכיר, שכלאה אותו בדירתה וכפתה עליו לקיים עימה יחסי מין במשך 36 שעות ברציפות."

"בהודעת משטרת מינכן נאמר כי האיש המותש סיפר לשוטרים, שפגש את האישה באוטובוס יום אחד לפני כן, כאשר חזרה מטיפול במרפאה להתמכרות ממין. "היא הזמינה אותי אליה לדירה, נעלה אותה וכפתה עליי יחסי מין 36 שעות ברציפות. אלוהים, זה היה גיהינום. אני לא יכול ללכת, אנא עזרו לי‭."!‬"

"זוהי לא הפעם הראשונה שהאישה כולאת את מאהביה ומכריחה אותם לקיים יחסי מין ללא הפסקה. לפני כחודש היא נעצרה בפעם הראשונה אחרי שהקורבן התורן, דיטר שולץ, ‭,43‬ הצליח להימלט למרפסת דירתה לאחר שהכריחה אותו לקיים יחסי מין שמונה פעמים במשך לילה אחד, ומשם זעק לעזרה."

"לשוטרים שהגיעו למקום אמר "אתם חייבים לעזור לי, היא מנסה להרוג אותי עם סקס‭."!‬ אלא שהאישה, מתברר, לא ממש התרגשה, וניצלה את ההזדמנות כדי להזמין אפילו את השוטרים למיטתה. היא נעצרה ונשלחה להסתכלות פסיכיאטרית."

[URL]http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/363/588.html[/URL]

aaa123

Member
ברור שלאדם שיכור אחריות על מעשיו(לא רק מארז אפרתי)

אחרת אדם שנוהג שיכור היה יכול לטעון שהוא זכאי.
&nbsp
עדיין אני לא רואה איך אפשר להסיק מזה שאי אפשר להאשים את הגברים ברחוב אלנבי באונס(ואני לא בטוח שהם אשמים באונס על סמך דברים אחרים שלך אבל לא על סמך ההקבלה הזאת).
&nbsp
זה שאדם אחראי לנזקים שהוא גורם(גם אם הוא שיכור) לא אומר שהוא אחראי לנזקים שנגרמים לו במקרה שהוא שיכור.

meidadc

New member
תודה לך

חשבתי שאני היחידי שמסתובב עם שאלות בנוגע למקרה הזה.
טוב לדעת שאני לא לבד...

רציתי גם לשאול, ברשותך, לאור כל מה שכתבת (תחת כל ההסתייגויות שכתבת), מדוע את מכנה את הנשים האלה "נפגעות"? אני חושב שאת מדייקת בכך שאת מעריכה שהמקרה התפוצץ לא בגלל קיום יחסי מין המוניים (שכן מדובר במשהו שהוא ככל הנראה חלק משגרת המקום) אלא בגלל הצילום וההפצה. תחת ההנחה שמקרים אחרים לא צולמו (אני מסיק זאת מכך שטרם הופצו סרטונים על מקרים נוספים), מדוע אותן בנות שמחפשות בילויים מהסוג הזה צריכות להיות מוגדרות "נפגעות"?

גם אני, כגבר, בחיים לא היתי הולך למועדון כזה. זה לא בילוי לטעמי. אבל אני מכבד גברים ונשים שהולכים לאירועים מהסוג הזה ומוצאים בו הנאה. זה לגיטימי בעיני שאנשים ימצאו הנאה גם בדברים שלא מסבים לי הנאה...

GreenMamba

New member
זה לא מסובך

מי שרוצה ללכת ולקיים יחסי מין בפומבי כי זה הקטע שלה- שיבושם לה.
אבל
מהאווירה הבהמית והמיזוגנית שקלטתי שהולכת במקום, אני חושבת שגם אני וגם אתה יכולים להסיק שהסבירות שנשים רבות אחרות לא עברו שם (ובמקומות דומים) הטרדות קשות עד כדי מעשי אונס שואפת לסבירות שתשליך פטיש ממגדל ובמקום ליפול ארצה הוא יתעופף לחלל.
&nbsp
השערה שלי, אבל אני אתפלא מאוד אם היא רחוקה מהאמת.

aaa123

Member
מזה שאנחנו לא יודעים על סרטונים על מקרים נוספים

אני לא רואה איך אפשר להסיק שמקרים אחרים לא צולמו.
&nbsp
א)יכול להיות שצולמו ולא הופצו
ב)יכול להיות שצולמו והופצו אבל לא הופצו בתפוצה רחבה מספיק כדי שאני ואתה נדע על זה.
&nbsp
אני חושב שנפגעות לא חייב להיות נפגעות אונס(הפצת צילומים בלי רשות זאת גם עבירה).
כמו כן אני חושב שיכול להיות שמישהי הסכימה לקיים יחסים אבל עדיין לא היתה עושה את זה אילו היתה יודעת שמצלמים אותה כך שמבחינתה היא לא הסכימה ליחסי המין בתנאים שהם קוימו והיא לא שמה לב אליהם בגלל שהיא היתה שיכורה(כלומר אם גבר היה מעיר לה שמצלמים היא היתה אומרת שהיא לא רוצה).
&nbsp
הערה אחרונה נפגעות יכולות להיות נפגעות מהיחס שאחרי,וגם אם מישהי הסכימה לקיום יחסי מין זה לא אומר שהיא הסכימה שהחברה תתייחס אליה בצורה שלילית אחר כך בגלל יחסי המין,ולא באופן דומה לאופן שמתייחסים לגברים שמעורבים.

Berethor

New member
כיום יש מצלמה בכל סלולרי שני, זה היה מפתיע אם לא היו מצלמים

דבר כזה, שהתרחש במרכז המועדון, כנראה שבמקרים אחרים צילמו אבל לא הפיצו.

למעלה