שמעתם?

רוני13

New member
שמעתם?

לפי ידיעה שיש בmsn הכנסת אישרה חוק שאומר שאם מצעד כלשהו פוגע ברגשות הציבור מכל סיבה שהיא ההעירייה יכולה לבטל את המצעד-למי שלא הבין, רוב הסיכויים שמצעד התועבה לא יהיה בירושלים

לא בדיוק

זאת הייתה הצעה טרומית, אם בכלל לקיים את המצעד.. אבל העיקרון חשוב ומובהר ביסודיות.

לא רוצה לקלקל את השמחה...

גם שלי אישית, אבל זה בחיים לא יעבור מבחן בג"צ. אני חושב שאסור לאפשר להם צעדה, אבל לאפשר ועוד איך לאפשר להם לקיים עצרת מחאה/הפגנה מסוימת. הצעדה לרוב הופכת לפרובוקציה גרידא, שכוללת התערטלויות ומעשי תועבה בפומבי, וזה לא מתאים על אחת כמה וכמה בעיר הקודש תובב"א, אבל לקיים הפגנה סולידית בכל מקום שיחפצו ושיאושר על ידי המשטרה מבחינתי זה תקין.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

ברק!!!! הפרה האדומה חזרה!!!

barakgl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ישר למודיעין!

אני לא מאמין שלא עליתי על זה בעצמי! ועוד חשבתי "ממ..פרה אדומה2..מוכר לי מאיפשהו.." כל הפרטים מתחברים , אכן זכר מאיזור חיפה והכרמל.. אבל....
הוא אמור להיות בן 22!! אני עדיין לא יודע אם אפשר לסמוך...הוא נראה לי מאוד בטוח בעצמו..

isilme

New member

המודיעין קטן עליי... אני ישר לפנטגון!!! תסתכל בעולם שלו כתוב שם שהוא בן.... 22 ואפשר לסמוך, נראה לי... הוא ידיד טוב של נוית :)

isilme

New member

לא מדובר בפושע נמלט... אנחנו מחפשים מטריד מסתורי...:)

isilme

New member

אוה!
ב ר ק ! ! ! ! לטיפולך

למה הוא לא שם לי את התגובה איפה שלחצתי?

זה היה אמור להיות מתחת ל- "היי יו". שמוצניקים ה
האלה.

isilme

New member

זאת מילה הזויה שהוא המציא וזה שם נרדף לחנוזלים. (אם את לא יודעת מה זה חנוזלים את בבעיה רצינית) והוא לא מבין ששמוצניקים זה בכלל חבר'ה שנמצאים בשמו"ץ שזה השומר הצעיר

למעלה