שמעתם?!

שמעתם?!

רובי אמר שהוא חושב שזה יהייה סיבוב ההופעה האחרון שלו עד לעוד הרבה זמן!!!!!!! למה?!?!!?!?!?! ידעתם מזה? כמה זמן ניראה לכם זה הרבה זמן?

התכוונתי אם מישהו מקשיב

לשידור ברדיו ירושלים

אל תתיחסו להודעה

המטומטמת הזאת שכתובה מעל!! זו לא אני כתבתי! החברה שלי הזאת רוצה להוציא אותי מפגרת.. חחח

DreamS_HunteR

New member
נראה לי שזה היה ברור../images/Emo121.gif

לא סתם זה הסיבוב הופעות הכי גרנדיוזי שהיה לו אי פעם [תקנו אותי אם אני טועה]. הוא מוציא עכשיו דיסק שדי בעייתי להופיע איתו [כך אמרה לי ירדן]. חוצמזה שאולי הוא רוצה הפסקה
הוא זקן

Velma Kelly

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק ראיתי קטעים ישנים שלו היום והוא ממש משתבח עם השנים! לגבי הכל! מהשירה ועד המראה

אז מה..

הוא לא חייב להופיע דווקא עם השירים מהאלבום החדש שייצא.. אני בטוחה שאף אחד לא יתנגד אם הוא יחליט לצאת לסיבוב הופעות בלי אלבום.. אבל מעניין כמה זמן זה ההפסקה הזאת.. הוא אמר הרבה זמן.. מקווה שלא יותר משנתיים.

והוא לא עד כדי כך זקן!!

הוא מתבגר =] אבל אני חושבת שאם הוא יעשה הפסקה ארוכה לא יישאר לו הרבה זמן לעוד הופעות עם הכמויות של הסיגריות שהוא מעשן.. טוב.. נקווה לטוב =] (חחח אני מדברת כאילו הוא גוסס חחחחח )

a Warming Sign

New member
הממ כן../images/Emo4.gif

מדברים שהוא אמר ומדברים שאני חושבת- מצד אחד יש את העניין שהוא לא תמיד נהנה מזה,הוא עושה את זה בעיקר בשביל הקהל.. ומצד שני יש גם את העניין שהוא התעייף..תכלס,האנרגיות שלו על הבמה לא מה שהן היו פעם,הוא לא נהיה צעיר,ואף אחד לא מאשים אותו,הסיבובי הופעות שלו מאסיביים בצורה מטורפת.. אז כן,הגיוני שהוא רוצה לקחת הפסקה ארוכה,הגיוני שגם קצת נמאס לו.. ואז בטח בשלב מסויים,עוד כמה שנים
הוא יתגעגע ויחליט שבא לו לראות קצת קהל ויחזור,כי בסופו של דבר הוא לא יכול בלי זה. כמובן שאז,אם זה יקרה,יהיו הופעות שונות..

אז רגע..

זה שהוא לא יעשה בקרוב סיבוב הופעות זה לא אומר שהוא ירד מהבה לגמריי נכון? אני מתכוונת יהיו הופעות שיהייה אפשר ללכת אליהם ולא במסגרת סיבוב הופעות.. נכון? אולי רק בבריטניה או משהו כזה לא?

a Warming Sign

New member
הממ..בשנים הקרובות להערכתי לא יהיו

הופעות שלו..אולי כמה בודדות,משהו מיוחד כמו קידום ברדיו,הופעה מיוחדת לזוכים בתחרויות,או משהו כזה.. אבל סביר להניח שהרבה מאוד זמן לא יהיו הופעות בכלל.

a Warming Sign

New member
כשאמרתי "שנים" כמובן שאי אפשר

להעריך,כי רובי משנה את דעתו כל דקה ויכול להיות שאחרי שנה אחת של שקט הוא יחליט שבא לו לעשות איזה חלטורה קטנה
[חחח] ויכול להיות שבאמת יהיו כמה שנים,כמו מאז הסיבוב הקודם,שלא יהיה סיבוב אבל מדי פעם הוא יצוץ בתכניות וכאלה

a Warming Sign

New member
אוף,שוב אני יוצאת לא מובנת../images/Emo6.gif

לפחות לעצמי
בתכניות הוא בטוח יצוץ!,לגבי הופעות חד פעמיות-אני רואה סבירות קטנה שזה אכן יקרה
,אבל לא בקרוב.

למעלה