שמעתם?

קפיטו

New member
לפי DialIdol../images/Emo58.gif

טיילור קיבל הכי הרבה קולות אתמול, קת'רין שנייה ואליוט הולך. אבל לכל אחד היו 3 מס' והאתר כיסה רק שניים מהם ככה שהכל יכול לקרות. הצבעתי 60 פעמים לקת'רין, אבל אני באמת מקווה שאליוט לא יילך. הוא היה הרבה יותר טוב מטיילור אתמול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הגיוני.../images/Emo58.gif

אני שונאת את זה. והם גם שמו את אליוט ראשון. ראשון! כשקתרין וטיילור היו שניהם אחרונים בשבועיים האחרונים. זה כל כך מרתיח אותי!

walla246

New member
לקחתם קשה גאאד...

בסופו של יום כל העניין עם כריס הוכיח שהניסיונות של ההפקה לקדם אנשים מסוימים שוות ל ***[בייפ חחחחחח] עלקיצור מי שיהיה בגמר יהיה ומי שלא לא וזה לא כזה סיפור,כי אני חותמת ששלושתם יקבלו חוזה הקלטות. יום טוב לפורום א"א:)

In Circles

New member
../images/Emo58.gif

או שלא.. אי אפשר לתאר כמה שאני גרועה בהימורים.

In Circles

New member
../images/Emo197.gif

ניבאתי שקלי תודח לפני אייס – נופ. שקאט תחזור הביתה לפני כריס – מסתבר שלא. " תלך כבר " לפני הגמר - NOT. מגדת עתידות לא אהיה. אני די רחוקה מלמצוא את עצמי קוראת בקלפים לזרים מוחלטים. אבל היייי, לפחות אני שולחת אחלה טפסי ווינר :) עדיף שאפסיק עם המנהג הארור, אני מנחשת לפי אינסטינקט, לפי הבחירה האישית שלי, ובקצב הזה דה אול אמריקן גירל תזכה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif חס וחסה!

וזה בסדר, הרבה אנשים הרגישו שאליוט יהיה בסדר מבחינת התוצאות, אחרי ההופעה של אתמול.
ואני בכלל לא מנסה לנבא, את לפחות עושה משהו!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כמובן שלא. ../images/Emo2.gif

זו הייתה אנלוגיה כדי להאדיר את העובדה שאת בכלל מנסה, אז זה לא נורא אם ההימורים לא נכונים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

אני תמיד עושה מלא דברים כדי לא לנחס. ואז אני מבינה שזה לא באמת משנה, כי התוכנית כבר צולמה ושודרה.
אז לא נראה לי שאת מנחסת.
אלו הציפיות שהורסות.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אהה זה אומר שאם אני רוצה להצביע

אני אוכל רק מחר בוקר ב6 ומשהו ? תודה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מחר בבוקר אין הצבעות,

יש תוצאות. ההופעות ביום רביעי.

Woogyman

New member
חשבתי שתמיד סיימון צודק, ../images/Emo110.gif

אבל הוא משנה את דעתו כל כך הרבה העונה שכבר אי אפשר לדעת. קודם הוא אמר שהשלישיה המובילה היא קלי, כריס וטיילור. שניים מהשלישיה הזאת כבר עפו. בדרך הוא גם אמר שקתרין לא תגיע רחוק, ושפריס תנצח.

In Circles

New member
הוא גם טען באיידול אקסטרה

שהשוק הגדול ביותר היה כשטמיירה הודחה ואני ממש לא מסכימה איתו... ראיתי את ההדחה שלה, היא הייתה מעולה, אבל קלי הייתה הפיבורטית במאבק צמוד עימה. לכריס, לעומת זאת, מבחינתי, אין מתחרים, הוא פשוט כמה דרגות מעל כולם (מה שהשופטים, ובניהם סיימון, טרחו לציין בפניו מס' פעמים). |זהירות-הגזמה-לפניך| קרוב לאלוהים.

למעלה