שמעתם?

קפיטו

New member
שמעתם?

פולה רוצה את אליוט כמנצח, בטח כבר שמעתם. עכשיו סיימון היה בלנו ואמר שהוא חושב שטיילור ינצח כיה הוא הפייבוריט, משהו כזה. הוא גם אמר שהגמר יהיה טיילור נגד קת'רין. the final two, Cowell sees the graying 29-year-old from Birmingham, Ala., going up against Katharine McPhee. "Based on last week, absolutely she should have gone," he said. "But you know, she's got a fighting chance. I think she'll make the final – and I'll tell you why, because I'm choosing one of her songs this week."

MeetLofe

New member
יופי סיימון,יופי.

"בגלל שאני בחרתי אחד מהשירים שלה השבוע" אני לפעמים כבר לא יודע אם הוא רציני או סתם צוחק עזבו אני בתחושת מרמור מרמרמרמרמרמרמר אליוט תעשה אותי
פאולה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif קרוב לוודאי שזה מה שיקרה,

גם אני חושבת שהגמר יהיה קתרין מול טיילור. (
)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif חסר להם שלא,

אם הוא לא מופיע אחרון, זה יהיה ברור את מי ההפקה רוצה בגמר. וגם אם כן, זה לא מבטיח שום דבר. אני רוצה אותו בגמר כל כך, אבל קתרין יכולה עוד להפתיע. או לחילופין, ללבוש שמלה עם מחשוף.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אה, ו../images/Emo58.gif

בהתחשב בשירים שהשמועות מספרות שנותנים לקתרין לשיר, נראה שמנסים לדחוף אותה לגמר.

whatever4

New member
תראי..כל הקטע עם ההפקה...

אני מודה, גם אני חשבתי (ועדיין חושבת) שההפקה נוטה לתת דחיפה או יתר חשיפה למתמודדים מסויימים אבל, העובדה שכריס עף מוכיחה ש: א'- כל הקטע של דחיפה מההפקה הוא לאו דווקא נכון. אולי זה סתם רושם מוטעה שאנחנו מקבלים. ב'- גם אם זה נכון, וההפקה מעדיפה מתמודדים מסויימים על פני מתמודדים אחרים, ההעפה של כריס מוכיחה שזה לא משנה ולא משפיע על התוצאות. כריס היה יותר מכל מתמודד אחר אחרון בסדר ההופעות ועובדה שהוא עף. אני לא בהכרח אומרת שזה לא נכון (כי יש סיכוי שזה נכון) אלא ההשפעה של זה כמעט ולא ניכרת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אכן, ../images/Emo58.gif

אבל בחצי הגמר, ובמיוחד בחצי גמר צמוד שכזה, כל דבר חשוב, בייחוד השירים. ואני יודעת שבחירת השירים היא לא בידי ההפקה ישירות, אבל כשנותנים לקתרין שירים בומבסטיים, מוכרים ואהובים כמו Somewhere Over the Rainbow ו-I Believe I Can Fly, זה בהחלט יקדם אותה על פני מתמודדים אחרים (*שיעול*) שהשירים שבחרו עבורם פחות חזקים. כמובן שהכל מגיע בסופו של דבר לביצוע עצמו, אבל יהיה חבל לי אם מתמודדים (טוב, די עם לשון הרבים, הרי זה ברור שאני דואגת לאליוט) יפול בגלל שבחרו לו שירים בלי מספיק נוכחות. ואם לא ישימו את אליוט אחרון, אולי לא תהיה לזה השפעה מבחינת הקהל בסופו של דבר, אבל אם המתמודד האחרון שישיר יהיה טיילור (שהיה אחרון לפני שבועיים) או קתרין (שהייתה אחרונה שבוע שעבר) ולא אליוט (שהיה אחרון פעם אחת, לפני בערך שישה שבועות) - זה באמת ירתיח אותי, מעצם העיקרון.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifאחרי התוכנית היום...

אני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי! ההפקה כל כך דפקה את אליוט היום.....זה היה כל כך ברור ושקוף... גם מבחינת סדר ההופעה, גם מבחינת בחירת השירים וגם הסידור שעשו לקתרין בשיר השני ובנוסף ההערות מסיימון- מה הקטע? במשך שבועיים קתרין הייתה גרועה ופתאום היום הוא מהלל אותה אבל אליוט, שהיה טוב כל העונה, הוא מודיע לו שזה לא מספיק טוב ולא נראה אותו שבוע הבא? זה היה ממש מגעיל.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

דווקא הסכמתי עם ההערות של סיימון כלפי אליוט הערב. הוא לא היה מספיק חזק. וחלק גדול מזה היה בגלל שההפקה באמת ובתמים דפקה אותו.

lordof the

New member
אני גם אוהב את אליוט אבל

הוא לא היה טוב כל העונה.. ואם מדברים על "קטילות" ועל "מגעיל", מה עם איך שהם קטלו את קת'רין מיליון פעמים, והם לא חסכו במילים או ב"ריכוך". השבוע פשוט היא היתה יותר טובה ממנו, אין מה לעשות..

Fairywitch

New member
../images/Emo123.gifאני חייבת להיות רעה-

יש לך משהו אחר/נוסף לתרום לפורום, למען השם

למעלה