שמעתם

Pking

New member
שמעתם

את הביצוע של יודה עם עמיר בניון של "דברים של רציתי לומר"? - זה היה בהופעה (לא יודע איפה?!). אבל את בניון אני ממש לא אוהב.. משהו בקול שלו ובסגנון המזרחי שאני מאוד מאוד שונא! אבל בכל אופן יודה שם נשמע נהדר כמו תמיד.
(אבל לפני שאני שולל) יש פה מישהו\י בפורום שאוהב\ת מוסיקה מזרחית??

gadoso

New member
הורדתי את זה

זה היה בשמעון פרנס(ולא הופעה שפוליקר מרוויח בגלל זה הרשיתי לעצמי להוריד:) ואני חולה על עמיר בניון,כי הוא תותח הוא אחד הזמרים "המודרניים" היחידים שנותרו שאתה יכול לקרוא ת'מילים שלו ולא להתבייש.... והוא גם מלחין מדהים ובדומה לפוליקר(אפשר להגיד שהוא אפילו די גרסא מזרחית ליהודה באיזשהו מובן) והוא פשוט מדהים בביצוע הזה! על פוליקר,לא יודע הקול שלו היה שמה עמוק ונוגע יותר מבדרך כלל! בגלל זה השילוב של שניהם והקול המיוחד שמה של יהודה,היו מדהימים! ביצוע מעולה לשיר ענק!!!

yakir500

New member
מאיפה הבאת את זה?????

לא יורש ולא נעליים עמיר בא מסגנון אחר ופוליקר מסגנון שונה לגמרי....

טוב אולי קצת הגזמתי

וברור שאין להם אותו סגנון מוזיקלי אבל גם עמיר הוא יוצר והשירים שלו מלאים רגש, שירים שבאים מבפנים ואם יהודה לא היה מעריך אותו הוא בוודאי לא היה מסכים לשיר איתו.

עורוס

New member
אני אוהב את עמיר בניון בלי קשר...

אני מוכרח להודות שאני לא אוהב ממש מוזיקה מזרחית, אבל עמיר בניון שר ממש ממש ממש יפה ואני מאוד את השירים שלו. והוא גם יוצר, ולא עוד זמר מזרחי ב-2 שקל, שזה כבר טוב.

Pking

New member
אני

אני ממש אבל ממש שונא מוסיקה מזרחית - ולגבי עמיר בניון... יש לו קול טוב אבל מסולסל מדי, והוא יותר בא מהסגנון המזרחי
אבל ליודה יש קול ייחודי,נקי ומושלם.

עורוס

New member
מזרחית בכלליות זה באמת שיט ../images/Emo97.gif

כל מיני שירים בסגנון "לרחוב שלי הגיעה בחורה פצצהההההההה" זה בעע
אבל עמיר בניון הוא טיפטיפה יותר עמוק מזה
אבל היי, תאהבי מה שבא לך

פוליקר

New member
צודק בכל מילה...

עמיר בניון הוא גאון בכתיבה לדעתי- פשוט ענק- יוצר משכמו ומעלה. התחלתי ממש לאהוב אותו בזמן האחרון בייחוד אחרי שהוציא את הסינגל הראשון מהאלבום הרביעי שלו "הכל עד לכאן"... שיר פשוט חזק!!! בכלל, הוא די מזכיר את פוליקר מהמון בחינות- אם זה בקול הכנה שלהם והמרגש, ואם זה בבריחה מעולם הזוהר ומהתקשורת- שניהם אוהבים את הפינה השקטה שלהם וקנאים לפרטיותם... הם עוד יישתפו פעולה באיזה שיר שבניון יכתוב ופוליקר ילחין, חכו תראו... :)

פוליקר

New member
צודק בכל מילה...

עמיר בניון הוא גאון בכתיבה לדעתי- פשוט ענק- יוצר משכמו ומעלה. התחלתי ממש לאהוב אותו בזמן האחרון בייחוד אחרי שהוציא את הסינגל הראשון מהאלבום הרביעי שלו "הכל עד לכאן"... שיר פשוט חזק!!! בכלל, הוא די מזכיר את פוליקר מהמון בחינות- אם זה בקול הכנה שלהם והמרגש, ואם זה בבריחה מעולם הזוהר ומהתקשורת- שניהם אוהבים את הפינה השקטה שלהם וקנאים לפרטיותם... הם עוד יישתפו פעולה באיזה שיר שבניון יכתוב ופוליקר ילחין, חכו תראו... :)

למעלה