שמעתם?!

chiff4

New member
שמעתם?!

לפי פרסום מעריב , אם נתניהו מנצח את שרון בפריימריז בליכוד הליכוד יפסיד בבחירות ואת השלטון! העיקר שהעבודה תעמיד מועמד ראוי לא משנה מול מי מהליכוד,כדי שהעבודה תגדיל את כוחה בכנסת.

Tru Man

New member
על פי כל הסקרים רק פינס מנצח אותם

על פי כל הסקרים האחרונים רק השר אופיר פינס-פז נתפס בקרב רוב הציבור הישראלי המועמד המועדף ויכול לנצח את שניהם הן את שרון ואת נתניהו. הבעיה היחידה היא שפינס לא מומעד וגם לא רוצה להגיש את מועמדותו בטענה שעכשיו זה מאוחר מדי להגיש את מועמדותו כי הרשימות כבר הוגש...

Tru Man

New member
עובדה שהרוב במדינה לא חושבים כך...

בכל הסקרים האחרונים אופיר פינס-פז הוא היחיד שמקבל אותם קולות כמו שרון וגובר על ביבי נתניהו. רוב הציבור הישראלי מוצא אותו כמועמד ראוי להיות ראש ממשלה בישראל. שלא לדבר על כך שכל שאר המועמדים הספיקו כבר לכהן בתפקיד ראש ממשלה ואף אחד מהם לא היה ראש ממשלה מוצלח... הבעיה היחידה היא שפינס מסרב בתוקף להגיש את מועמדותו לתפקיד בטענה שזה מאוחר מדי לעשות זאת כי הרשימות נסגרו. ובכל זאת לדעתי האישית צריך לעשות הכל כדי לשכנע אותו לחזור בו מסירובו ולהגיש את מועמדותו לתפקיד.

onlylod

New member
פינס לא מסוגל והוא מוכיח את זה.....

ללוד עירייה כושלת ומושחתת, כולם יודעים את העובדות, גם פינס. חברי המועצה לא משלמים חובות, עסקים ומקורבים לא משלמים מים ומיסים, מבני עירייה נמסרים לא מכרז וללא תמורה, ועדת החקירה של משרד הפנים המליצה להעביר את ראש העיר ואת המועצה מתפקידם, ופינס....... נדה, כלום, גורנישט. סתם ברברן, לא מסוגל לתפקד כשר ובטוח לא כראש ממשלה. קראו כתבת תחקיר של הארץ על השחיתויות בלוד.

Tru Man

New member
פינס בקושי חצי שנה בתפקיד...

וכבר הספיק לעשות בזמן הקצר הזה מה שאברהם פורז שהיה שר הפנים לפניו במשך שנתיים שלמות לא עשה. אני מודע לכך שהעיר לוד מאוד בעייתית אותן טענות שאתה מעלה כאן הועלו בזמנו גם נגד פורז אולי לא על ידך אך על ידי אחרים ואלי לא כאן אך בפורומים אחרים וגם אז טענו לשחיתות בלוד ולאוזלת יד של משרד הפנים. כנראה שהבעיה נעוצה בכך שמדובר בקשרים שיש לראש הממשלה עם בעלי ההון שלכם בעיר וכנראה שאף שר לא יכול לצאת בגלל זה נגד מטריית המגן שמעניק שרון לראש העיר ולשלטון הרקוב שלו בעיר לוד. חוץ מזה אתם אלה שבחרתם בו אז אתם גם האחרונים שיכולים להלין על כך. מי שמבשל את הדייסה שהוא אוכל שלא ילין על טעמה... על כל פנים הדבר תלוי בעיקר בכם תושבי העיר לוד. אם לא טוב לכם באמת כמו שאתה טוען בפנינו אז למה אתם לא קמים ועושים משהו? למה אין הפגנה המונית של כל התושבים הזועמים בעיר? אתם רוצים ששאר המדינה תדע על מה שקורה אצלכם? אז תראו לה את זה ע''י יציאה לרחובות בהפגנה המונית. כמובן רק אם זה באמת כל כך מציק לכם ואם איכפת לכם מהעיר שלכם ומטוהר המידות בה. יום טוב שיהיה לך!

lia111

New member
זה לא תרוץ לטמון את הראש בחול

אנסה לענות לטענותיך אחת לאחת. א. גם אם שורש הרע הוא בקשרים שיש לבעלי הון והשפעה בעיר עם ראש הממשלה, זה עדיין לא תרוץ עבור שר הפנים לא לקבל החלטה עניינית לגבי ניהול העיר. הדבר הוא בתוקף סמכותו הבלעדית כשר פנים, כפי שגם נמסר בתגובת משרד ראש הממשלה בתגובה לכתבה ב"הארץ" ואם שר הפנים אכן בוחר להתנהל על פי הקודים של "מטריית המגן", הרי שהאיש אינו ראוי להיות שר פנים, על אחת כמה וכמה ראש ממשלה. ב. מי אמר ש"תושבי העיר לוד אינם קמים ועושים משהו"? הם קמים ועושים - הם קמים ועוזבים את העיר - דומה שכל מי שידו משגת עוזב ומשרד הפנים ממשיך בתשובותיו הלקוניות שחל שיפור עצום בתפקודה של הרשות.(על פי הנתונים בדו"חות הכספיים של השנים 2003-4 חל קיטון של כ-7,000(!) במספר התושבים, גם אם מדובר על נתון שגוי ומספר העוזבים נמוך יותר, העזיבה ההמונית היא אינדיקציה לחוסר אמון התושבים בהבטחות השלטון ולהאצת תהליך ההדרדרות. בעיר נותרת האוכלוסייה החלשה יותר, שגם בעתיד כנראה לא תצלח להוציא מקרבה הנהגה ראויה בתנאים הפוליטיים הקיימים בעיר ובמדינה. אין קל מלהגיד "זאת הדייסה שבשלתם תאכלו אותה", (באותה נימה של טוב לב אני יכולה כנראה להבטיח לך עוד הרבה שנות שלטון של הליכוד... זאת הדייסה שמפא"י בשלה למדינה הזאת...) ג. מדוע אין התושבים שמעסו בשחיתות מארגנים הפגנת המונים? בכמה הפגנות המונים השתתפת לאחרונה בהם יצאו ההמונים לרחובות בגין השחיתות במדינה? ד. לא הוסמכתי לדברר את כלל תושבי העיר לוד, אך בשם "תושבים למען מנהל תקין בלוד" עמותת תושבים מקומית, בה אני מתפקדת כדוברת, אני יכולה למסור לך שטוהר המידות בלוד בפרט ובמדינה בכלל חשוב לנו ועל כן אנו מקיימים מעקב שוטף אחר התנהלות עיריית לוד ומשרד הפנים. מיותר לציין שמשרד הפנים מתעלם מפניותנו ובמקרה הטוב אנו זוכים לקבל תדפיס קבוע שפנייתנו התקבלה ומעבר לכך אין תשובה. לאחרונה התעלה המנכ"ל על עצמו וענה לנו שהוא מנוע "לצערו" מלתת תשובות כי הנושא "אינו מחוייב בפרסום משרד הפנים" נו באמת? ה.בסיכומו של דבר - משרד הפנים בוחר לעצום את עיניו ולא לראות את אשר כל ילד בלוד רואה ושומע. פינס ביקר בלוד ב- 1 למרץ ונפגש בין היתר עם חברי מפלגת העבודה בעיר, באותו מעמד הוא הבטיח כי עד סוף חודש מרץ תתקבל החלטה אם למנות ועדה קרואה בלוד. הוא רק שכח לציין במרץ של איזה שנה.... שיהיה לך יום נהדר ועצתי לסיום, בטרם תתלהב ממועמד זה או אחר בדוק אותו בבהתנהלות השוטפת היומיומית, לא בהצהרות. על סמך פועלו של פינס כח"כ, גם אנחנו האמנו שסוף סוף הגיע למשרד הפנים האדם שבניגוד לפורז, לא יסתפק בהצהרות ויפעל הלכה למעשה למיגור "החצרות האחוריות". אגב, אנו אוספים כעת תרומות למימון הרחבת הפעילות שלנו לאפיק המשפטי. אתה וכל אחד ואחד מקוראי הפורום הזה מוזמנים לתרום. ליאה שטיינברג דוברת "תושבים למען מנהל תקין בלוד" טל' 052-4603069

Tru Man

New member
בואי אסביר לך משהו...

השחיתות יש לה נטייה מוזרה, היא פשוט מסרבת להעלם מעצמה ולכן היא זקוקה לדחיפה "קלה" בכדי להעלם. ואת הדחיפה הזאת יכולים לתת לה רק אזרחי המדינה. במדינה דמוקרטית הנשק היחיד שיש בידי האזרחים היא הזכות להפגין. רק בדיקטטורה אסור לאזרחים לצאת לרחובות ולהפגין כי אז יורים עליהם. לכן לדעתי עד שלא תתארגן כאן במדינה הזאת הפגנה המונית שתכלול בתוכה את כל המיגזרים בחברה הישראלית הן מהימין הן מהשמאל והן מהמרכז הפגנה ענקית שתכלול את כל ערי ישראל כשבכל עיר יפגינו המוני התושבים של אותה עיר נגד המימסד המושחת ונגד השחיתות שפשטה בארצנו ומתבטאת הכי טוב בבית הנבחרים שלנו שזה הכנסת, לא יהיה סוף לשחיתות והיא רק תלך ותיגבר עד שהיא תהרוס את המדינה כולה. אימפריות שלמות קרסו או נמחקו מעל פני האדמה בגלל השחיתות ובגלל אי הצדק והניצול המחפיר ששרר בהן. אז אם המדינה הזאת ואזרחיה חפצי חיים על כולם לצאת מהאפאטיות המסוכנת שהממשלה הזאת בראשות שרון הכניסה אותם ולהתחיל לפעול כדי למגר את השחיתות ואת עוולות השלטון האכזרי של שרון. כמו כן לדעתי לפחות הגיע הזמן שמפלגת העבודה על כל חבריה תצא מהממשלה ותפיל את שרון וממשלתו ולא תאפשר למושחת הזה אפילו עוד יום אחד של חסד בשלטון.

lia111

New member
בוא ואסביר לך (אישי הצעיר -

אני מקוה - כי המתנה ארוכה לפניך) על מנת להגיע למצב בו ההמונים יצאו לרחובות גודש השחיתות צריך לגלוש ולסתום את צנרות המערכות השלטונית עד כדי שיתוק. בשלב זה רבים כבר לא יהיו כאן. וכך בדומה למה שהתרחש בלוד יקרה במדינה - כשנגיע לשלב בו על פי כל אמות המידה ההמונים צריכים לצאת לרחובות - אותם המונים כבר יהיו רחוקים מכאן. בניגוד לדמוקרטיות ותיקות שנבנו לאט, אנחנו מדינת מהגרים שברירית ופגיעה. לכן במקום להמתין למפץ הגדול שבעקבותיו יתגשמו כל חלומותינו, נכון יותר לפעול בקטן ולא להמתין שהשחיתות תכריע את עצמה. מלבד הזכות להפגין, לאזרחים במדינה דמוקרטית יש גם את הזכות לבחור ולהבחר, אם הנבחרים בכל הקשת הפוליטית יפנימו שלא די בהצהרות פופוליסטיות אלא שיש גם לישם את המלחמה בשחיתות הלכה למעשה, אולי לא נצטרך להגיע לשלב היציאה לרחובות. קח למשל את פינס, הגיע ללשכת השר עם נתוני פתיחה מצויינים. בעת כהונתו ככנסת הוא עשה עבודה מצויינת בכל הנוגע למנהל תקין (גם בעניין לוד הוא הוציא מכתבים והגיש שאילתה), אך מה קרה מאז נכנס ללשכת השר? כנראה שהאוריאנטציה השתנתה במקצת ומי ששואף להיות ראש ממשלה כנראה מעדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה נוסח לוד ובטח לא לנהל מלחמות נגד כוחות "המטרייה" השומרים על הפוליטיקאים המקומיים.

Tru Man

New member
מצטער מאוד אבל אני לא מסכים איתך.

אם נשב ונחכה עד שהמצב יגיע למה שאת מתארת בדברייך באמת כבר לא יהיו הרבה אנשים. לא רק בגלל אלה שיעזבו אלא גם בגלל שהרבה יילכו לעולמם והכוונה כמובן לשכבות החלשות שכבר עכשיו פגועות ורמוסות ברגל גסה כתוצאה מהמדיניות האנטי חברתית החזירית ביחד עם השחיתות ששתיהן ביחד יוצרים סכנה קיומית למדינת ישראל ולאזרחיה. זה בדיוק כמו שתגידי שאם יש לאדם סרטן צריך לשבת ולחכות עד שמצבו יהיה ממש קריטי וכל מערכות גופו יקרסו בטרם ניתן לו טיפול או תרופות כלשהן כדי לנסות להקל עליו ואולי אפילו לדכא את המחלה... לגבי פינס: ראשית הוא דווקא מסרב להגיש את מועמדותו וזאת על אף שכל הסקרים מצביעים עליו כמועמד היחיד שיכול לגבור הן על שרון והן על נתניהו. ושנית הוא הפוליטיקאי הכי ישר והכי הגון בכל המערכת הפוליטית הישראלית הרקובה והמסואבת אדם שמעולם לא הועלה נגדו חשד לשחיתות או אי סדר ובנוסף את עצמך ציינת בדברייך שכח''כ הוא פעל רבות למען מנהל תקין כולל לגבי לוד. את רק שוכחת שמאז שנכנס לתפקידו כשר הפנים פעל פינס רבות בעיקר למען השכבות החלשות. די להזכיר את החלטתו האטומה והאכזרית של שר האוצר המתפטר לשעבר ביבי נתניהו שביקש לשלול מנכים, חולים ומוגבלים את ההנחה בארנונה ובכך להכביד עוד יותר על חייהם וזה לאחר שהוא כבר קיצץ להם בקצבאות הנמוכות והעלובות במילא. היחיד שעמד מולו ומנע ממנו להגשים יעד אכזרי זה היה לא אחר מאשר שר הפנים אופיר פינס-פז שהודיע לביביסט "על גופתי המתה אתה תעשה זאת" ואכן ביבי ירד לגמרי מהנושא והעדיף לא להיכנס לתקל גם עם משרד הפנים והשר שלו. הבנוסף פעל פינס למיגור תופעת הצבת האנטנות הסלולאריות המסרטנות על כל גג רענן מבלי להודיע לדיירי המקום ויצא למלחמת חורמה בחברות הסלולאר קרב שנמשך עד היום כאשר ראש הממשלה ושר האוצר החדש מצדדים בהם. הוא גם נלחם לסילוק כלובי הדגים המזהמים ממפרץ אילת ובזכותו השתכנעה הממשלה לסלקם מהמקום והדבר הזה נמצא בתהליך. הוא גם העניק תעודת תושב למאות ילדים של עובדים זרים שנולדו בישראל או חיים בישראל כבר שנים רבות ועזר להם ע''י כך שלא יהיו נרדפים ומגורשים ע''י משטרת ההגירה האכזרית של שרון וחבר מרעיו. והיו עוד דברים שעשה פינס מאז נכנס לתפקידו כשר הפנים במקום פורז הכושל והלא יוצלח. קרי: פינס לא קפא על שמריו והוא פעל רבות גם כשר פנים ובעיקר למען השכבות החלשות וזה בניגוד גמור למה שאת טוענת דברייך... ואת כל זה ליה, הצליח פינס לעשות בתוך פחות מחצי שנה כשר (פעם ראשונה בחייו) פנים חדש שרק נכנס לתפקידו. אז תראי לי שר ותיק ומשופשף (ולא חדש ופעם ראשונה בחייו שר) שהספיק לעשות כל כך הרבה בכל כך מעט זמן...

lia111

New member
אל תצטער. אתה מסכים איתי, רק לא

מודע לכך. גם לי אין כל כוונה להמתין לאותו עידן אקופוליפטי בו יצאו ההמונים לרחובות. פשוט לא הבנת אותי. לגבי פינס, חן חן לך על ההתמצאות בשלל הנושאים שיצאו מטעם לשכתו אל התקשורת. לרגע חשבתי שאני מתכתבת עם גלעד היימן - דובר אט"ד בעבר - יועץ תקשורת של שר הפנים בהווה. ואם אינך גלעד היימן הרי שמדובר באמת במעריץ גדול של פינס - אם יודע אתה להביא ככה מתוך הזכרון ציטוטים מדויקים מדבריו. אני לא הבחנתי בדיוק בפעילותו הענפה למען השכבות החלשות ולהזכירך גם תושבי לוד הם לא בדיוק עשירי הארץ. אבל ניחה. למה לי לקלקל לך את דמות אביר חלומותיך. זה שנלחם בכל כוחות הרשע: בשרון ובביבי ומשטרת ההגירה... ובאמת אין לי מושג ירוק מה מיקומו של פינס באולימפידת הריצה לרחוק של שרים הטריים והותיקים. אבל, אם עוד נותרו דמויות בהן אפשר לאמין וחשוב מזה, אם יש עדיין כאלה שמאמינים, למה אהיה המרשעת של הספור ואקלקל לך? אבל , בכל זאת לסיום אחת קטנה. לא מדובר ב"טענות" שלי. מדובר בעובדות. להלן תשובת פינס כפי שנתנה ב- 11.7.05 לשאילתה שהגיש ח"כ מצנע: "ועדת החקירה הגישה המלצותיה בתאריך 30.11.04 מאז, ועל מנת ליתן הזדמנות להנהגה הנוכחית ליישם את תוכנית ההבראה, ניתנה לראש הרשות אורכה מצטברת של שישה חודשים. בתאריך 1.5.05 נשלח לרשות מכתבו של המנכ"ל ובו נדרש מראש הרשות לתקן מספר ליקויים בתוך 45 ימים. כאמור, המלצות הוועדה לא יושמו על מנת ליתן הזדמנות ליישום תכנית ההבראה. יצוין כי המלצות הוועדה לא נדחו אלא יישומן הושהה. כמו כן, ביקשנו מהחשב המלווה תגובה על הליקויים והוא טרם השיב. לאחר שיתן את תגובתו המשרד יפעל בהתאם." אז ועדת החקירה פרסמה את מימצאיה ב- 18.8.05 וגם לחשב המלוה לא ידוע על דוח שהוא אמור להגיש למשרד הפנים ואנחנו עדיין ממשיכים וממתינים לראות אם-כיצד ומתי יפעל נסיך חלומותיך. אך למה לבלבל אותך בעובדות. הרי השר המושלם שלך נמצא במרוץ להגיע להישגים מהירים, קליטים בתקשורת, הוא לא יעצר ממרוצו להגיע להרבה הישגים כאן ועכשיו, כאשר הבחירות בפתח, בשביל חצר אחורית אחת - לוד.

Tru Man

New member
בפעם האלף ואחת: הוא לא מתמודד.

תכניסי לך את זה לראש: אופיר פינס-פז מסרב להגיש את מועמדותו לראשות הממשלה אפילו שכל הסקרים מצביעים עליו כאיש היחיד שיכול להביס את שרון וביבי המושחתים. אם זה היה נכון מה שאת רומזת לגביו היינו צריכים לראות שהוא רץ להתמודד על התפקיד ועובדה שלא כך הדבר אלא ההיפך הגמור. מה ששולל לחלוטין את התיאוריה ההזויה שלך לגביו. ולגבי מצנע: הצחקת אותי... האיש הזה שהיה ראש העיר של חיפה השחיתות בעיר חגגה. אל תשכחי שהוא הוזמן לחקירה בעקבות קשרים שלו עם יזמים ובעלי הון בעיר שקיבלו ממנו היתרי בנייה בניגוד לחוק ההיתרים שהיה קיים אז.
כך שמצנע האחרון שיכול לדבר על שחיתות...

lia111

New member
ראשית, צר לי - בתור יחצ"ן של פינס

בסגנונך המתלהם אתה עושה לו שירות רע מאד. יתכן ותסכולך נובע מבעיה בהבנת הנקרא ומכאן נובעת ההתלהמות ולכן ננסה שוב, והפעם לאט, טוב? א. מעולם לא העלתי את הסברה שפינס מתכנן-או לא מתכנן להתמודד לראשות המפלגה, הממשלה או הגלקסיה. אחרים העלו זאת ואני רק הגבתי. ב. אין לי כל תאוריה לגבי האיש - הזויה, או בלתי הזויה. סה"כ הבאתי בפניך את תשובתו לשאילתה של מצנע. כמי שיודע לצטט כל כך הרבה מדברי כבוד השר, אתה לבטח יכול לבדוק עם לשכתו אם הציטוט מהימן. ג. לגבי מצנע - לא ברור מה בדיוק מצחיק אותך ועל מה ההתלהמות. שמו בסך הכל הוזכר בקשר לשאילתה שהגיש. לכן לא ברור על שום מה המתקפה עליו. האם גם זה חלק מקמפיין "הכריחו את פינס להתמודד לראשות הממשלה בעל כורחו"!!!? אני מקוה שהפעם זה ברור ולא יהיה צורך לחזור על הסברי פעם נוספת. שיהיה לך יום טוב "איש אמת" באשר הנך

Tru Man

New member
כמה האשמות חסרות בסיסי אפשר להטיח..

קודם האשמת אותי שאני "גלעד היימן - דובר אט"ד בעבר - יועץ תקשורת של שר הפנים בהווה" עכשיו את מאשימה אותי שאני "יחצ''ן של פינס"...
תגידי לי ליה: כמה האשמות חסרות שחר ובסיס אפשר להטיח באדם רק בגלל שהוא אומר את דעתו?... יום טוב שיהיה לך!

lia111

New member
מה זה תסביך הרדיפה הזה?

מעולם לא טענתי שאתה הוא גלעד היימן.השליטה בחומר כל כך הרשימה אותי שלרגע חשבתי שמולי מערכת הדוברות של כבוד השר ולא משתתף תמים בפורום שבסך הכל רוצה לשתף את כולם בדעתו האישית. חוץ מזה - להיות גלעד היימן - זה לא האשמה - זאת מחמאה. האיש מוכשר ועושה את עבודתו כהלכה - ולראיה - אתה יודע לצטט כל כך יפה את "משנתו" של פינס. מיצינו את הנושא סופית? בהזדמנות אחרת אשמח לשמוע את כל נפלאות פינס. מה עשה למען הרעבים, העשוקים והמסכנים, כעת בשעות הערב זמני קצוב, אני צריכה לעבור בית, בית ולגייס תרומות (זוכר? כדי ללכת לבית משפט כי ההוא שאת שמו לא אגיד פן תפצח בקמפיין בחירות מחודש..., לא עושה את עבודתו כראוי), אז תהיה בריא ופעם הבאה שאתה בוחר לשווק את גיבורך תהיה טיפה יותר קשוב גם להקשיב ולא רק לתקוף

NIKESTYLE

New member
בסקרים גם פרס היה רה"מ 200 פעם.אז??

הסקרים לא משקפים כלום אבל ממש כלום. הם מעולם לא שיקפו ובטח לא במדינה תנודתית כמו ישראל כאן הדולר/היורו/מחיר הלחם/מזג האוויר/מצב הרוח/הבטחון/והשלום משתנים מן הקצה אל הקצה ב5 דקות בלבד אז שלא יעבדו עליכם. חוץ מזה כדאי שתהיה בעל דיעה משלך ולא תבחר מנהיג רק כי "הוא מוביל בסקרים" המנהג הזה מנהג מגונה שהתפתח רק בישראל ותכליתו להעלות לשלטון פוליטקאים גרועים עם אנשי פרסום מעולים.

Tru Man

New member
תתפלא אבל אני הצבעתי על פינס...

הרבה לפני שבכלל חשבו להכניס אותו לאיזה סקר... והרבה לפני שלרוב אזרחי המדינה ירד האסימון סוף סוף והם קלטו שאופיר פינס-פז הוא לא רק אחד הפוליטיקאים הישרים וההגונים הבודדים שיש לנו היום בכנסת ישראל, אלא אף הבולט שבהם. על כן אני סימנתי את פינס כראש ממשלה כבר לפני שנה ויותר. ועל זה נייקסטייל יכולים להעיד כל חברי פורום שינוי שמבקרים פה בפורום.

למעלה