שמעתם?

שמעתם?

אמא שלי סיפרה לי שילד אחד לא אהב את חייו כל כך אז הוא כתב באיזה פורום בתפוז שהוא הולך להתאבד וכבר בזמן שמישהו יקרא את ההודעה הזאת הוא כבר ימות, ואז מישהי שקוראים לה אלונה התקשרה למישטרה והם מהר איתרו מאיפה מגיע האינטרנט שלו, הם פרצו לבית וההורים שלו היו בסלון, לא ידעו כלום כי הוא היה סגור בחדר והם מצאו אותו שוכב על המיטה, הוא בלע 50!!!! כדורי אופטלגין
ומהר לקחו אותו לחדר חרום ועכשו הוא בסדר והוא מקבל סיוע נפשי. כל כך עצוב לי שיש אנשים כאלו בעולם
שיהיה בסדר נעמה

../images/Emo7.gif פוף.

מסכן..
זה באמת עצוב. יותר עצוב לעזור כזה דבר ולא להיות מודע לסיבה שבגללה אתה עובר את זה.
זה מעיק. ו.. כן, יותר מדי מקרים כאלה קורים לאחרונה. לאו דווקא קיצוניים עד כדי כך, עם משטרה והכל.. אבל קורים. וזה מתסכל. ככ מתסכל. עד דמעות. ו.. אותם אנשים, סך הכל מצפים למעט הבנה, אהבה, התחשבות ויחס מצד הסביבה. כי גם להם יש רגשות. וזה שהם קצת שונים, או מרגישים קצת שונים, לא אומר שצריך לדחות אותם ישר.
מניסיון אישי. זה עצוב.

זה מפחיד ועצוב, יש לי צמרמורת

לפעמים גם לי זה קורה, שאני רוצה להתאבד כי אמא שלי ממש כועסת עלי או משהו כזה אבל אז אני נזכרת באודליה
ואני מבינה שבעצם לא כדאי או שאני מדמיינת שאודלי לצידי

mE and Me

New member
"אנשים כאלו"...

כמעט כל אדם יתמוטט תחת לחץ מתאים - אצל מי סף ההתמוטטות נמוך ואצל מי הוא גבוה יותר. כמו שטוענת אחת התיאוריות בפסיכולוגיה - בתוך כל אחד מאיתנו מתקיימת כל תפיסת העולם אפשרית, ז"א שבתוך כ"א מאיתנו יש רוצח סדרתי פוטנציאלי ונרקומן פוטנציאלי וגם מתאבד פוטנציאלי, הסביבה שלנו היא זו שקובעת איך ננהג - כמו המתאבד או כמו הבנאדם השקול. חוץ מזה, זה לא המקרה היחיד... קראתי מה שאדם אחד כתב בפורום 114, על אותו עניין של התאבדות, רק שאף אחד לא הגיע אליו הביתה לעצור אותו. הוא לא התאבד בסוף. מה שהציל אותו זה שכנראה המצב שלו לא היה כ"כ גרוע, או שכוח הרצון שלו להתאבד לא עמד לו ברגע האמת - הוא הצליח לבלוע רק 3 כדורי שינה ונרדם. לאחר כחודש הוא הופיע בפורום וסיפר איך הפורום עזר לו לתקן ולשפר את חייו, ועל איך שטוב לו עכשיו - מי היה חושב שכזה אדם היה קרוב להתאבדות לפני כחודש!.. איך המצב יכול להשתנות מן הקצה אל הקצה...

smart2

New member
מסכן!../images/Emo129.gif

וואי איזה בעסה איזה אנשים יש בעולם.... אבל עכשיו שאני חושב על זה ... יודעי מה הכי בעסה- שהצליחו להחיות אותו כאילו WTF הילד רוצה למות כנראה שיש לו סיבה. אני לא אומר שצריך לתת לו למות זה הקטע של איך הוא יסתדר עם אנשים אחרים ואיך הוא יגיב שכולם ידעו שהוא רוצה להתאבד אבל לא הצליח... once smart always smart

icודליה

New member
הוא בעצמו כתב שהוא מצטער...

וכל החברים שלו... ראית איזה דברים מרגשים הם כתבו? אני חושבת שעכשיו הוא יחשוב אחרת, שאוהבים אותו ושבעצם יש לו סיבה לחיות..... שיהיה לו בהצלחה

למעלה