שמעתם...

שמעתם...

אמממ.. שמעתם על המריבה של לי הכוסון וליזי (אני חושבת שככה קוראים לה) זה היה בכלל בעיתונות על הפנים איזה מניאקית היא אני שונאת את הלהקה הזאת.. לא משמעים אותם בכלל!! אבל את הנשמות בכול חור אני שומעת!! יש לכם את הדיסק החדש?? שיר 3 flexn שיר פ33ה אבל כל השירם פ33ות 1-3-4-6-7-14-15..... שלכם: שירן ריאן ג´יימס

chicolico

New member
מה?

שהם נפרדו? כן... זה היה מזמן... למה? היא עשתה לו משהו ספציפי?

היא..

עשתה לו פדיחות בעיתונות.. הוא אמר שהם בכלל לא היו חברים סתם שמעות (ירד לי אבן מהלב) אבל היה בניהם משהו.. אני יודעת?! וזהוו.. שלך: שירן ריאן ג´יימס

Dani Ryan

New member
הא?

לא הייתה שום מריבה ושום דבר. הם נפרדו בגלל חוסר זמן וזהו. הם ידידים טובים מאוד והם אמרו את זה המון פעמים. ליז לא עשתה ללי כלום ולדעתי חבל שהם לא ביחד...

היא לא עשתה לי כלום אבל..

שונאת אותההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שלך: שירן ריאן ג´יימס

GlitterKitten

New member
היי היי

את בטח חושבת שיש לך סיכוי איתו הא? ואת בכלל לא מכירה את ליז! את לא יודעת איזה בן אדם מתוק היא!!! ואם היית יודעת בטוח שלא היית שולחת את ההודעה הטפשית הזאת נב- חוץ מזה לי של דני...ככה שמראש אין לך סיכוי...חיחיחי

chicolico

New member
למה את באמת שונאת אותה?

היא בנאדם כזה טוב והיא כזאת חמודה ומדהימה.... אני מקנא בלי שיש לו (או הייתה לו) מישהי כמו ליז....

MolsBolsRules

New member
ליזזזזזזזז מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הייתי חייבת להגיב.....

GlitterKitten

New member
פחחחחחחחחחח

יו איזה מתוקים אתם!!!!! אוהבים את ליזי!!!!!! אווווו

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gif בטח שאוהבים את ליזייייייייייייי

וגם את לי