שמעתם שרולינג אמרה ש

שמעתם שרולינג אמרה ש

יש באחד הספרים משפט יחיד ובודד, שייראה לנו הכי שולי בעולם, שגרתי לחלוטין, אבל יכול לגלות הכל על סוף העלילה? מעניין מה זה. *הולכת לסרוק את הספרים בחיפושים אחר אותו משפט מעצבן.*

2 Mיכל

New member
מתי היא אמרה את זה?../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שמעתי רק שיש רמז בסרט השלישי בנוגע לספר השביעי.

2 Mיכל

New member
לא יודעת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

יש כמה השערות. אחת שאני זוכרת היא שכשדמבלדור אומר להארי שצריך להקשיב לצעירים ולא לזלזל בהם, הכוונה לכל האזהרות של הארי בנוגע לסנייפ שלא נלקחו ברצינות בספר השישי. הייתה עוד אחת ששמעתי על משפט שלופין אמר להארי על הגשר, שלילי תמיד מצאה באדם את התכונות החיוביות. זה לא מתחבר למשהו ספציפי, אבל כנראה שזה לא הופיע בספר. אני לא זוכרת אם כן או לא.

IllUS CratioN

New member
אולי בפרק

'הזיכרון הכי גרוע של סנייפ' - כשלילי הגנה על סנייפ? אבל אחלה רעיונות

2 Mיכל

New member
לא נראה לי שזה היה בגלל../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הערכה אלא רחמים, דווקא לג'יימס או שיפוט הוגן.

ענבאך

New member
השערה.

באחד הספרים, לא זוכרת איזה, כתוב "שנים אחר כך הוא יזכר בזה." בלה בלה בלה. וזה כאילו רומז שהוא ישאר בחיים.

black robe

New member
כן, זה היה בספר הראשון...../images/Emo63.gif

אמרו משהו כמו "שנים אחר-כך הארי לא יצליח לזכור איך הוא עבר את כל המבחנים הללו" או משהו כזה
ובאמת תהיתי לי למה הכוונה. יכול להיות שזה באמת רמז לכך שהוא לא הולך למות?

light angel

New member
לא חסרים משפטים כאלה.

זה כמו שמדי פעם היא זורקת איזה שם, הכי שולי בעולם, ושני ספרים אחר כך אנחנו מגלים עלילה שלמה שמסתובבת סביבו. באותה מידה אנחנו יכולים לדפוק את הראש בקיר ולזעוק "איך לא שמנו לב?!" לאיזה משפט אומלל בספר השני, שצפן בתוכו את סופו של הספר השביעי. אבל איך נוכל לדעת את זה מעכשיו? הספרים מאכלסים אינספור משפטים, שאחד מהם עלול להיות שימושי לאחר כך... אגב, עוד לא יצא לי להתעמק בזה- מה בדיוק היה הקשר יוצא הדופן בין הספר השני לשישי, שעליו רולינג רמזה בלי סוף? היומן שהיה הורקרוקס? ואיך היינו אמורים לנחש את זה?

2 Mיכל

New member
לא היינו אמורים. אחרת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

היא לא הייתה אומרת לנו לחשוב על זה... (טוב, יש גם את חקר העבר של רידל). ויש לי שאלה בנושא.. רולינג כיוונה אותנו באחד הראיונות לשני דברים- שנחשוב למה וולדמורט לא מת ולא למה הארי חי ועוד משהו. אתם זוכרים מה?

light angel

New member
תכלס... ../images/Emo4.gif

זו אחת הסיבות שאני מעדיפה לא לשקוע בכל מיני תאוריות יצירתיות, אלא פשוט לחכות לספר הבא. גם ככה אין סיכוי שזה יהיה נכון, וזה רק מבלבל אותי יותר ומכוון את המחשבה לנקודות לא חשובות... עדיף להנות מהספר וזהו.

נשמה....

הפורום הזה נועד להוציא ממך את כל התיאוריות שניתן לשער גם בנקודות הלא חשובות. ככה אני רואה משהותי הקצרה של כמה ימים... אפילו אם נעשה "עבודה" עליו עדיין נהנה מהספר ה7 ונקרא אותו בשקיקה עד השעות הקטנות של הלילה. תמיד כיף לחשוב מה יהיה מה לא יהיה בשביל זה הפורום קיים לא?

למעלה