שמעתם שבריטני תדבב בסרט מצוייר עם יו גרנט,אם לא שמעתם כנסו לקישור
T TetiBETTY New member 24/11/02 #2 עאלק... איזה מגניב בריטני עושה מחיל אל חיל העיקר לומר שהיא פרשה-לא יפה.... אין כמו בריטני,אין
T TetiBETTY New member 24/11/02 #3 ד"א- עוד שבוע בערך,יש לבריטני יומולדת זה הולך להיות יום מיוחד במינו לפורום... נ.ב יש למישהו רעיונות מקוריים בנוסף למה שכמה חבר´ה כאן(ז"א אצלי בבית) הציעו מחכה לתשובה מהירה ביותר...
ד"א- עוד שבוע בערך,יש לבריטני יומולדת זה הולך להיות יום מיוחד במינו לפורום... נ.ב יש למישהו רעיונות מקוריים בנוסף למה שכמה חבר´ה כאן(ז"א אצלי בבית) הציעו מחכה לתשובה מהירה ביותר...
י ילדת הגינס New member 24/11/02 #4 ../images/Emo13.gif לי יש יומיים אחריה!! אולי תיהיה תחרות ברכות לבריטני?
D Dream within a Dream New member 24/11/02 #5 אני מקווה שיתנו לה לדבב משהו מעניין ולא את עצמה, כי אז זה יהיה משעמם!!! עוד משהו... בריטני תשתתף בספיישל "אלביס" בלאס ווגאס, קרוב לוודאי שהיא לא תופיע.. חבל!! אני כבר מת לראות הופעה חדשה שלה!!!!
אני מקווה שיתנו לה לדבב משהו מעניין ולא את עצמה, כי אז זה יהיה משעמם!!! עוד משהו... בריטני תשתתף בספיישל "אלביס" בלאס ווגאס, קרוב לוודאי שהיא לא תופיע.. חבל!! אני כבר מת לראות הופעה חדשה שלה!!!!