שמעתם שביבי התפטר???

• פותח הנושא vv8
  • פורסם בתאריך

Angel972

New member
כן ...

הוא היה צריך למכור כמה מניות ... מכר ... התפטר ... עוד יומיים יקנה במחיר זול וישוב לכנסת חחח ...

vv8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Angel972

New member
לא שונא אותו

אבל אם אתה במפלגה מסויימת, לפחות תתן לה גיבוי ואל תפיל אותה ואת כל כלכלת ישראל

moosa1

New member
ביבי חבר במפלגת הליכוד.

ואכן - משאל מתפקדי הליכוד - הצביע נגד ההתנתקות. ואכן - סיעת הליכוד בכנסת הצביעה ברוב קולות בעד משאל עם. ואכן - מרכז הליכוד הצביע ברוב קולות בעד משאל עם. ביבי הוא זה שעכשיו מקיים את רצון הבוחרים שלו. שרון הוא הוא שמזלזל במפלגה, מזלזל בבוחרים, מזלזל בדמוקרטיה - מזלזל בנו.

moosa1

New member
הבורסה לא שמחה היום.

התרסקות של 5% בבורסה אינה מעידה על שמחה.

ביבי הצביע בעד ההנתקות

ביבי קרא לערפאת "ידידי". ביבי אמר במסיבת העתונאים שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הוא עצמו וזה הדבר היחידי שאני מאמין לו ממה שיוצא מהפה של הנבל הזה.

אבל אם המפלגה שלך משנה עמדות?

אם אתה בחרת מפלגה מסויימת, והם שינו את העמדות שלהם, היית ממשיך לתמוך בהם רק כי "זו המפלגה שלי"? אני אישית מאד מעריכה אנשים שמסוגלים למרות לחצים לעשות את המעשה הנכון, במקום הנכון, כי כך מכתיב להם המצפון. אני זוכרת פעם אחת בחיים שלי שעמדתי מול המון סואן, כועס, עם "דם" בעיניים, והגנתי על מישהו שלפי דעתי היה חף מפשע. (הם סברו אחרת.) זה היה לי קשה מאד...אמא שלי עמדה מרחוק וכמעט התעלפה, אבל היום, 7 שנים לאחר מכן, אני חושבת שזאת היתה אולי השיא של החיים שלי, וכידוע לך, אני כמעט בת חמישים, כך שראיתי די הרבה דברים בחיים...אני מאמינה שביבי פעל על פי העקרונות שלו,ועל זה מגיע לו צל"ש. יום נעים לך

Angel972

New member
שנינו יודעים

שהכל במקרה של ביבי זה תעמולת בחירות. אבל עזבי ... אני לא אוהב לדבר על פוליטיקה
יום נפלא לך

רק אתה (יודע)..

אני מעדיפה לחשוב שאנשים פועלים ממניעים אידיאלוגים (לא בטוחה שכך מאייתים, אבל אתה יודע למה אני מתכוונת...) לא רוצה להפוך לאדם מריר וציני שמביע ספק בכל מילה שנאמרת לו.. אבל כמו שאמרת ובצדק, בוא נעזוב פוליטיקה, ונעסוק רק.. ברוחניות

למעלה