שמעתם על Warpedtour 2005??

Just Angel

New member
זונע,מה ../images/Emo7.gif

סתם אני צוחקת ;]] אבל....אוף נמ...גמאני רוצה

EleVaTioN

New member
ואיי שולטטט!!../images/Emo129.gif

יש את זה כל שנה לא? וג"ש שם גם כל שנה לא?
אני זוכרת פעם הם היו מדברים על זה מלאאאא עם מי הם יופיעו?
ואי בכמה מסתכם כל הבילוי הזה?
ותצלפ לנו המון תמונות טוב?
ותהנה המון!, גם בשבילנו

Outwit

New member
יהנה יהנה!! :]

GC לא שם השנה לא יודע למה... אבל אממ יש רשימה ארוכה של להקות ואני אוהב ומכיר את רובם אז זה יוצא טוב :] פרסמי את הלינק ללהקות אבל הנה שוב http://www.warpedtour.com/pre05/7-4.html יביא הרבה תמונות בטוח! ויהנה בשביל כולכם חחח :]]

הנה הלהקות...

אני במיילינג ליסט של האתר הזה.. Offspring Avenged Sevenfold The Transplants Fall Out Boy
My Chemical Romance
Strike Anywhere Atreyu The Starting Line Millencolin Senses Fail Billy Talent Thrice Silverstein Midtown No Use For A Name Dropkick Murphys Strung Out Academy Is Funeral For a Friend All American Rejects Hot Rod Circuit Emery Hawthorne Heights Hopesfall The Matches Motion City Soundtrack Tsunami Bomb Underoath And tons more נימ..ת'אמת זה מה זה לא נראה לי זה...

Outwit

New member
בטח שזה זה!

אני אומר לך שזה זה בטוח כי אני הולך לשם אם איזה אחת שאני מכיר מקליפורניה והיא ביררה אז אין זה יהיה ממש כייייףף :] אני הולך לראות את כל אלה! חחחח :] מי רוצה לבוא איתי???

Outwit

New member
כן זהו טיסה זה משהו אחר ../images/Emo3.gif

אבל אני נוסע לשם בכל מקרה בלי שום קשר אז זה בונוס :]]]

Knotted String

New member
הא, אטריו../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יש סיכוי שגם אני אהיה בווארפד, כשהם יגיעו יותר לאזור הדרום. אני הולכת להיות שלושה חודשים באוקלהומה-ניו יורק-וושינגטון-טנסי, לחילופין. אז יש מצב שיצא לי להיות או בווארפד, או בהופעה של MCR, או אטריו, או TJT.

למעלה