שמעתם על עשב בר...

aya_bsf

New member
שמעתם על עשב בר...../images/Emo187.gif

שמעתם על ההצגה עשב בר......שתתקיים בחיפה???? זה נשמע מעניין.....ואני יודעת שזה על לסבית וזה לא בדיוק מעניין אותכם......אבל גם אני לא לסבית וזה מעניין אותי...... על כל ההתמודדות שלה עם החברה ההומופבית שלנו...... אז מה אתם אומרים? מישהו רוצה לבוא איתי???

InMyHead69

New member
מה איה זאת הצגה על לסביות?

את משוגעת? כאילו מה אני צריך לראות אותן נוגעות אחת בשניה ומשהו כזה? לא רוצה איה שיו למה את מפחידה אותי למההההה ואת באה יום חמישי חמודה אם תרצי או לא.!

ז י ק ו

New member
לאיזה תאטרון זה שייך?

אגב, זה בטוח שלא שייך לתאטרון חיפה

aya_bsf

New member
זה כן......תיכנסו לגוגיי../images/Emo68.gif

זיקון..... למה שזה לא יהיה שייך לתיאטרון חיפה.......תכלס מציגים את זה מהחוג לתיאטרון באוניברסיטת חיפה...... זה יתקיים במגדל הנביאים.....

ז י ק ו

New member
בתור מנכ"ל הבימה לשעבר....

החוג לתיאטרון באוניברסיטת חיפה לא שייך לתיאטרון העירוני חיפה ואני אישית ממליץ על כל ההצגות שעוסקות ביחסים שבינו לבינו או בינה לבינה יצא לי לראות שני הצגות כאלה:
לצאת נקי הצגה על זוג גייז בניויורק שגרים יחד ומביאים מנקה שינקה להם את הבית, אבל למעשה שניהם בוגדים עם המנקה כל אחד בתורו, בסוף זה מתגלה לשניהם והם נפרדים, הצגה קורעת לב אבל יש בהצגה גם את הידיד של הזוג בדמות של דראגיסט שכל פעם מעלה חיוך כשהוא נכנס לבמה..
הקיץ האחרון הצגה על לסבית חולת סרטן ונשארים לה ימים ספורים לחיות, כל קיץ כל 5 חברותיה מהילדות (גם לסביות) נוסעות לחוף הים לדירה של אחת מהבנות, ובקיץ הזה היא מספרת לכולן שהיא חולה בין השאר כל אחד חושפת את סודותיה אהבותיה.. גם הצגה קורעת לב.. שניהם מומלצים בחום!

aya_bsf

New member
אני מתנצלת......../images/Emo68.gif

אין לי מושג כל כך בדברים האלה........בשבילי זה אותו דבר מבחינת תיאטרון וחיפה.......אבל סליחה........ בכל מקרה....מנכ"ל הבימה....מה אתה אומר....הכבוד כולו שלי...:)

אליקו27

New member
איפה אני יכול לראות אותם מני ??

דוקא מתאים לי להכניס קצת תוכן לחיי

ז י ק ו

New member
לאיה...../images/Emo68.gif

אני גם מנכ"ל בנק לאומי, אבל אל תספרי לאפ'חד

ז י ק ו

New member
לאליקו..../images/Emo150.gif

אני אברר לך אבל אני חושב שהן כבר ירדו מהבמה אגב, אולי תחשוב על דרכים אחרות "להכניס קצת תוכן לחייך"? מאשר לראות הצגות? אתה יודע איפה אני גר.. אני שם בשבילך לחיבוק

אליקו27

New member
יו כל כך מחמם את הלב

אני מת עליך ועל שובבית אתם נשמות טובות שלי מואאאהההההההההה

stefan10

New member
מנכ"ל בקאמרי

גם לי יש קשרים בקאמרי וגם אני משחק ויש לי לפעמים מחירים מוזלים להצגות שלהם ב35-55 ש"ח במקום מחיר של 120-145 ש"ח וגם יותר זול ממנוי אני אמור ללכת מחר להצגה "אמא קוראז'" עם השחקנית הטובה "ג'יטה מונטה" שהיא גם רומניה כמוני .לאליקו שמח שקבלת תאבון להצגות לאחר ההצגה שלי..

HaloMatok19

New member
אם כבר קאמרי...

אז אני חייב להגיד לכם שהמופע של עברי לידר ומיטל דובן החדש - "אהבה וסקס בימים הנוראים" הוא מופע מטעם הקאמרי והוא מופע מצויין!!! הייתי בו יום שני ב"תיאטרון על הירקון" (צמוד ל-TLV), וכאחד שאוהב את השירים של עברי, יצאתי ממש מרוצה. עברי מגיש את השירים שלו ביופי וברכות כהרגלו, ומיטל נותנת קטעי משחק סקסיים ועובדות על אהבות החיים וכמובן גם על סקס. (דרך אגב, יצא לי לראות בערב המופע את השחקן מ"שלישיית דומינו" שמגלם את "פריצי" - והוא היה עם איזה בחור...) מומלץ ושווה ביותר!!! ציון 9 בדרגת חלומי

ז י ק ו

New member
טוב, אתה משוחד../images/Emo132.gif

כל הופעה שקשורה איך שהוא לעברי לידר תיהיה מצויינת עבורך גם אם זאת יהיה מופע משותף של עברי לידר עם עליזה עזיקרי באמפי קיסריה...

למעלה