שמעתם על זה?

שמעתם על זה?

בן אפלק מעריץ את מריה קארי ויש לו את כל הדיסקים שלה... שמעתם על זה?

מרב881

New member
חומר צהוב מאוד...

אתה יודע שאמרו את זה גם על כריס ג´אד ושאקירה? אמרו שכמה מהחברים שלו היו בבית שלהם ושמעו את הדיסק החדש של שאקירה, ואז ג´ניפר נכנסה, כיבתה את המערכת והתחילה לצעוק על כריס.

זה ממש לא נכון...

הקטע עם שאקירה, כי היא וג´יי לו LOVE אחת את השניה! בקשר למריה, זה יכול מאוד להיות נכון מכיוון שהיא וג´יי לו שונאות אחת את השניה... לא ככה?

eranmc

New member
קשה לי להאמין שהיא שונא אותה

וחחחח "שונאת" מילה חדשה? יש לי קטע שמראיה מדברת על ג´ניפר (הקטע היחידי בעולם וביקום) ואין שום דבר של שנאה, להיפך הוא מודה לה ועוד מוסיפה מתוקתי.

מרב881

New member
ג´ניפר

אכן אוהבת את שאקירה ומראיה, אבל את גווינית פאלטרו, מדונה, וינונה ריידר, וקלייר דיינס כן (אני לא סגורה על האחרונה.).

roimc

New member
אוהבת את שאקירה ומאריה?

בכל מקרה לא הבנתי למה את מתכוונת ילדונת טיפשונת כי ג´ניפר שונאת את: שאקירה (על זה שהיא גנבה הייפ ממנה על התחת), מאריה קארי (צריך לנמק?), מדונה (היא לא ס-ו-ב-ל-ת אותה), סלמה הייק, קמרון דיאז, ג´ניפר אניסטון, והרשימה ארוכה ...

roimc

New member
אמרו ב-MTV שהיא מעוצבנת עליה

אבל המנחה הבריטית הטיפשה ההיא אמרה הרבה דברים אז כנראה זה גם שקר.

roimc

New member
בן אפלק אכן מעריץ של מאריה

גם בראיון אצל ג´יי לנו מ-1998 הוא היה מהופנט ממנה (ובמיוחד מהרגליים שלה) ובמסיבה אחרי האוסקר ב-1999 הוא רדף אחריה כל הערב ואמר לה שהוא כל הזמן שומע את השירים שלה במכונית שלו והיא כנראה לא התרשמה כי לא רק שהיא התחמקה ממנו כל הערב, היא גם אחר כך אמרה שהוא משעמם ואין איתו שיחות מעניינות...

למעלה