שמעתם על זה?

רלמ

New member
שמעתם על זה?

אתם יודעים מה הפרוייקט הקרוב שתעשה אורית? שמעתם פעם על המופע של מאמי עם אהוד בנאי מזי כהן אריה מוסקונה ויוסי אלפנט? (מכירים את שיר האונס? "מאמי יא מאמי תפתחי את הרגלים לשבעה מדוכאים, שבעה פלשתינאים" - זה משם..) בכל מקרה, אורית שחף תהיה בתפקיד מאמי (במקום מזי כהן, שעם הזמן נעשתה שמנה ומכוערת) אני חושב שזה ענק וזו אופרת הרוק הכי טובה שהייתה בישראל ואני נראה לי אלך לזה פעמיים (לחידוש) אם זה עניין אתכם אז את אהוב בנאי יחליף ערן צור ואת אריה מוסקונה ישחק אריה מוסקונה. עמי

RiNaTiT

New member
אוקיי... אז ככה...

קודם כל, אני חושבת שזה פשוט ענק הפרוייקט של אופרת הסבון!!!! ואני מאוד מקווה שזה יצליח!!! ושההפקה תהיה מצויינת!!! וגם אורית שחף!!!! ואני מאחלת לה המון הצלחה!!! דבר שני, דוד מה קורה איתך????? אתה לא מעודכן או מה?!!?! זאת הפעם השנייה שאתה חוזר על אותו שירשור!!!!!! מה ניסגר?!
רינת.

רלמ

New member
איפה ראית אותי אומר אופרת סבון?!

אמרתי אופרת רוק.. זה ממש ממש ממש משהו אחר.. אני אסביר לך מה זה אם את לא יודעת.. זה הצגה עם עלילה והכל, רק שכל ההצגה מוצגרת בעזרת שירים ואין אפקטים של תאורה ותפאורה, הכל פשוט רק ששרים שירים גאוניים. במקרה שלנו, זה בסגנון רוק.. פשוט נמצאים על הבמה אנשים שפה ושם משחקים את תפקיד הדמויות... למי שלא מכיר: מאמי היא אישה שגרה בעיירת פיתוח בדרום (אפשר להגיד חור בדרום) והיא מתחתנת עם חייל מילואים, ויום אחרי החתונה הוא נהיה צמח בצבא. היא לוקחת אותו עם הכסא גלגלים לתל אביב, שם אונסים אותה ועוברות עליה כל מני הרפתקאות שם.. מציגים את המופע עם מילים שנכתבו לפני 15 שנה בערך, אבל היום יש להן אותה משמעות. עמי

RiNaTiT

New member
התכוונתי להגיד אופרת רוק אבל...

יצא לי אופרת סבון... אופס מתוך ריפלקס כזה... חחח... :) יש לי יום הולדת היום!!!

מאמי

למען האמת הגעתי לפורום הזה רק כדי לראות אם השמועה ששמעתי נכונה, כי בתוכניה של הבימה לא מצויין שם הזמרת שתחליף את מזי כהן מההפקה המקורית... רציתי לתקן מעט מהפרטים על אופרת הרוק שנתת ואולי להוסיף טיפה. קודם כל, מאמי (הדמות) היא בקושי נערה... הערבים לא אונסים אותה, "התולעים" מצילים אותה ולבסוף - כל הפואנטה של המחזה היא בהפיכתה של מאמי לסופרסטאר והמלחמה שהיא מכריזה על החיים... אני חושבת שכל המחזה מנסה כ"כ להיות בעל אמירה פוליטית חזקה שהוא מפספס הכל. ההתחלה ממש טובה (עד ניסיון האונס בערך, שזה אומר - הדיסק הראשון) אבל בסוף יש הרגשה כאילו הכותבים אמרו "שיט, עומד להגמר הזמן ויש לנו עוד את רוב העלילה לדחוס!" ופשוט חיפפו. אני מצטערת שלא יצא לי לראות את ההפקה המקורית כי מזי כהן זמרת גדולה ויש לה קול מ-ד-ה-י-ם, וגם שאר המשתתפים משכמם ומעלה, ויוסי אלפנט שמן הסתם לא יכול להשתתף בהפקה המחודשת (למה? - הוא מת מידי...) אבל גם חבל לי שלא מתכוונים לתת פרשנות מוסיקלית חדשה לאופרת הרוק האיטיזית הזו, משהו בהשראת היהודים, בהתאם לשחקנית/זמרת הראשית החדשה. זה היה יכול להיות נחמד, לא? (לי כבר יש כרטיסים, נא נא נא...)

למעלה