שמעתם על זה אוליי???

NAORNAOR21

New member
שמעתם על זה אוליי???

ב9.5.2004 ...רכבת ישראל נותנת לחיילי המילואים כרטיס נסיעה בחינם +2 נוסעים נלווים. מישהו יודע אם זה בתוקף רק לאותו יום??

im mitzi

New member
למה הם נזכרו רק עכשיו??

8 ימים אחרי שהחזרתי את התעודה...

NAORNAOR21

New member
עוד פרטים.

הבנתי שה9.5 זה יום הצדעה למילואים. אז בגלל זה.

sandradee

New member
זאת הטעות שלך...

יש הרבה בנות שעושות מילואים בגדול השאלה למי קוראים זה לא רק חובשות קצינות זה גם רכזות כח אדם (כמוני!!) מדריכות חי"ר משקיות חוויה ועוד הרבה

NAORNAOR21

New member
לדעתי...זה הטעות של צה"ל

זה הטעות של צה"ל...רכזות כח אדם ,מדריכות חי"ר משקיות חוויה ועוד הרבה ....מיותר לאללה....יש מספיק כאלה בצבא התור חיילות.{בזבוז כסף למדינה...חחח}...הכל כמובן בלי לפגוע בך.{יש כבוד לרכזות כח אדם}.

malder

New member
אם כל הכבוד...

ויש כבוד לרכ"איות, מה כבר הן יכולות לעשות במילואים? (לתגבר את היחידות שלהן לקראת ביקורת אכ"א? חח) אני מבין חובשות ונהגות וכאלה... אבל רכ"איות ומש"קיות חוי"ה זה לא משתלם...

sandradee

New member
מה שהן עושות...

יא מצחיקולים הם לא עושות מה שהם עושות בשירות הצבאי אני במקרה של מלחמה צריכה להגיע לעיריה בעיר שלי ולענות לטלפונים ומשקיות חוויה מחלקות בד"כ מסיכות לי זה דווקא נשמע הגיוני... כי מה שעושים הרבה פעמים זה עוצרים קורסיסטיות באמצע קורס שגם ככה במינימום זמן לחלק מסיכות!

im mitzi

New member
ועם כל הכבוד לזה

יש בנות בתפקידים שכן מצריכים תגבור בזמן מלחמה. קח לדוגמא את הלוחמות, התצפיתניות, מוכ"מות, מדריכות וכו'... אחרי הכל מה יעשו עם ממר"מניק במלחמה???

im mitzi

New member
פחח איכס לא זה ולא זה

תצפיתנית.... אבל זה לא היה בגדוד מסודר ולא היו בו תצפיתניות ככה שרבתי איתם על המילואים ובסוף עשיתי עד ה1 במאי כטובה למג"ד שלי.

NAORNAOR21

New member
מצדיע לך....{חברה תצטרפו}

כל הכבוד לך.{הלוואי עליי לא לעשות מילואים}.

למעלה