שמעתם על הכנס בוגרים?

שמעתם על הכנס בוגרים?

דבר ראשון, אני פעם ראשונה כותב בפורום, אחרי תקופה שרק קראתי. דבר שני,לפני תקופה קיבלתי מכתב הביתה שמזמינים אותי לכנס בוגרים של הישיבה שלמדתי שם פעם "קול תורה". איך שהתעצבנתי כשקיבלתי את המכתב אין לכם מושג! נזכרתי בכל הצרות והדכאונות שהיו לי שם.. אני לא אשכח איך שהמשגיח ביזה אותי לעיני עשרות בחורים. איך שהר"מ בישיבה לא התיחס אלי בחיים. ועוד עשרות סיפורים שאני מעדיף לא להיזכר בהם. אני כ"כ שונא את הישיבה הזאת שהרסה לי את החיים.. יש כאן עוד גולשים שלמדו בקול תורה? אשמח אם תספרו סיפורים שזכורים לכם מהישיבה הזאת, וכן מענין אותי אם גם אותכם הזמינו לכנס בוגרים?

אבזץ

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה

"הישיבה שהרסה לי ת'חיים". היית רוצה להיות היום כוייללניק + ינטע הרה + עשרה ילדים? למה "לסחוב" כעסים מן העבר? אתה באמת חושב שיש ישיבות טובות ויש רעות...? השיטה הרי דפוקה. ברחנו משם, תודה לאל, וזהו. לא כך? אישית, אין לי בעייה להגיע לכנס בוגרים. להפך - אולי אזכר ממה ברחתי ואתחזק מכך.

מותר לי

New member
צודק ../images/Emo45.gif

גם לי התיכון לא הצליח להרוס את החיים, על אפם ועל חמתם
טוב, נו, הרס לי "רק" כמה שנים מהחיים... בקטנה

קיבלתי 10 הזמנות

למדתי שם לפני 6 שנים אבל לא באתי מעניין רק שהחרדים הצליחו להשתלט על בניני האומה שהם בעבר לא העיזו לדרוך שם או לעשות חתונות שם.

אנילה1

New member
ציפציפ המקורי אל תשאר לבד

בשבתות, תקבע עם חברים או חברות לעבור את השבת ביחד.

הישיבה לא הרסה לך את החיים.

המערכת לא העבירה ערכים ודרך בצורה נכונה ואתה נשארת בה יום- אתה לא שם.. תשחרר קצת כעסים, נטל ומה שיש לך על הנשמה. לא הישיבה אשמה בחיים שלך. גם לא האנשים או המערכת או מה שהיה פגום הבחירות שלך היו לא נכונות והבחירות של האנשים שהיו שם. זה כמו לומר שאם אתה הבנישואין שך שידוך, האישה הזו הרסה לך את החיים. או ההורים שלך. לא. אתה שם, והחיים הללו- אתה תבחר מה לעשות איתם. וגם בנישואין- תבחר איך להביא אליהם אור. והאישה לא אשמה בכלום, ובוודאי לא היא הרסה את חייך.. מה שלא מוריד, כמובן מזה שכואב לך ואתה כועס וכו'..

כולנו צדיקים

אולי גם תאמרי שהחיילים שיצאו בהאמרים לסיור בגבול הצפון ונחטפו אשמים במה שקרה להם?

אחד מפליטי ישיבת נוברדוק-קרל מרקס

אמר, ``לא האידיאולוגיה מכתיבה את החיים, אלא תנאי החיים הם מכתיבים את האידיאולוגיה`` ומעניין אילו תנאי חיים לחיות בכבוד ניתנו ביד בחורי הישיבות? ואין פלא אם נקודת הבחירה שלהם נידונת לכישלון, וכדוגמת השבבניקים אפילו החרדים מודים שהם יותר גרועים מהחילונים

אל תיקרי ``קול תורה``

אלא ``קוייל תיירה`` מכיר את המקום, לפחות מפצים שם את האסירים באוכל ובתנאי מגורים טובים. אני לא יודע איזה משקעים יש לך מהעבר אבל בשבילי הנחישות והעוצמה שצריך כדי להתמודד עם מערבולת הרגשות שתוקפים אותך כשאתה חוזר לבקר שם. מזיזים לך את הנקודה בסקאלה לכיוון החילוני.

אנילה1

New member
חולם בלילותל בקשר להזמנות

לכנס בוגרים. פעם אחת הלכתי ונורא לא אהבתי. אז אני כבר לא הולכת. לא אהבתי את התיכון שלי, למרות שהיה מעולה מבחינה לימודית, הוא היה רע מבחינה חברתית. אם לא טוב לך אל תלך. תמציא תירוץ מחלה או משהו כזה. למה לפתוח פצעים ישנים.

למעלה