שמעתם על החנות NO LOGO?

KAZATRA

New member
שמעתם על החנות NO LOGO?

יש בבוגרשוב (ת"א) חנות כזו של בגדים משומשים והם מורידים את הלוגו המקורי ושמים במקומו לוגו של נו-לוגו...

zooey

New member
אני כבר מעדיף לקנות נייקי

הלוא זה הכי גרוע, הם מתמשים בפופולריול של מסרים אנטיצרכניים כדי למכור בגדים לאנשים. זה לא שהם משתמשים בלוגו של חברה מסוימת על מנת לפגוע באותה חברה. הם משתמשים בלוגו שאנשים רבים מזהים אותו בטעות עם תנועות אנטי גלובליזציה למיניהן. זה מעליב. מעבר לזה זה עצוב לראות כמה אנשים זקוקים לסימנים בחיים שלהם על מנת להגדיר את השקפת עולמם. זה מגיע למצב שאנשים במקום להבין את המשמעות של NO LOGO הופכים אותו לחלק מההגדרה העצמית שלהם ושוב מתחמקים מלהבין את עצמם.

ANTiADi

New member
נכון.. אבל...

לפי מה שהבנתי יש את האפשרות להחליף שם בגדים וזה כבר טוב. אבל באמת הרעיון הזה מעצבן. במיוחד שזה בא מהקוטג´ ההוא... לא יודע.. הוא מעצבן אותי!

bonbonyetta

New member
../images/Emo5.gifמה! גם נייקי וגם אדידס

יש נגדם התארגנות נגד בכל העולם. אדידס בשל השימוש בעורות קנגורו ונטילת חלק פעיל בקטל המוני שלהם, ונייקי- גם

shadowlord

New member
אם אינני טועה...

חנויות נו-לוגו הם במקרה רשת לא קטנה. אצלי בי-ם יש גם חנות כזו... ובכלל, ה"נו-לוגו" שלהם הוא לוגו בפני עצמו...

KamikazA

New member
נו-לוגו

מיתיימרים להיות נגד תאגידים, אך בטעות יצא להם תאגיד משל עצמם. אני הרבה בת"א ויצא לי לקפוץ לחנות ולשאול את קוטץ´ על זה, והוא תירץ את זה בכך שהוא אמר שכדי להפיל תאגיד צריך לפעול כמוהו או משהו כזה

גולדי2002

New member
בעיתון "הארץ" יש כתבה על סלון מזל

ועל המגזינים המחתרתיים שיוצאים בזמן האחרון. לפי הכתבה יש פה התחלה של תרבות אחרת, לא ממוסחרת ולא מושפעת. מקווה שגם זה יישאר ככה ולא יתמסחר גם כן. בכתבה מוזכר כנס של ארגוני "הפעולה העממית העולמית" בהולנד. מישהו יודע על זה משהו? יכול לספר לנו על זה?

מידע על הכנס

מופיע בשער הראשי של בדידות. פעולה עממית גלובלית -PGA Peoples Global Action היא רשת של קבוצות פעולה מכל העולם שפועלות בצורה לא הררכית.

שלום לכולם - מעט הסברים.

אני שומע הרבה ביקורות על היוזמה שלי וזה קצת מעציב אותי. במיוחד שזה מגיע מכאן. עלינו לעבוד ביחד. אם משהו צורם לכם ברעיון של החנות,תשאלו ואשמח להסביר. אז על קצה המזלג: ראשית אני קמתי הלוותי כספים ופתחתי מקום מתוך אמונה שניתן לשנות עדיין ולהשפיע. מכרתי בחנות בחודשיים שהיא פתוחה 80 עותקים של שיבוש תרבות ו40 של נו-לוגו. את הספרים אני מוכר במחירי עלות,כלומר ללא רווח (45 ש"ח שיבוש,65 ש"ח נו-לוגו) בנוסף מכרתי לעיריית ת"א 35 ספרים (שיבוש תרבות) שיחולקו למנכלים כמתנה לחג. בקשר לעניין המותג, מיתוג הוא כלי.כלי שמשמש את התאגיד על מנת לחבר רגשות למוצרים.התאגיד עושה שימוש הרסני בכלי החזק הזה ומוכר לנו אשליות,משפיע על הדימוי העצמי שלנו ומיצר קונים שטופי מוח שרצים ומוציאים אלפי שקלים -בשביל ה´גנבה´. אני החלטתי לקחת את הכלי העוצמתי הזה ולנצל אותו לטובת הכלל. כוח המותג של נו לוגו משדר-"אל תקנו מה שאתם לא צריכים,מחזרו,קחו אחריות גלובאלית על חייכם,אל תתנו כוח (כסף) למי שפועל כנגד העקרונות שלכם. אין בגדי יד שניה בחנות שעולים מעל 65 ש"ח. יש הרבה דפי מידע (מבדידות) לעיון בחנות.(בנושא תרבות צריכה). אני מארגן הרצאות בנושא תרבות הצריכה -הרצאות חינם- ויש למעלה מארבעים איש רשומים.(המרצה הוא דניאל אפרתי). אני מכין עצומת אומנים ומנסה לגייס אותם למאבק. המטרה הראשית שלי היא להגיע לאנשים מכל השכבות האפשריות. אנשים שניזונים מסמלים ,מותגים,וסלברטאים. האנשים האלה הם הכוח האמיתי. המטרה היא לבער את הבורות (בורות היא המזון של התאגיד). למה? כי אני בן 31 והבנתי היכן אני חי רק לפני ארבעה חודשים. בטעות נתקלתי בספר "שיבוש תרבות" והשתנו לי החיים. שאלתי"איפה לעזזל היה כל הידע הזה עד עכשיו ?? אדם שאינו קורא הארץ ובקי ברזי התאגידים לא זכאי לדעת איפה הוא באמת חי? האם שיש אנשים ´טובים יותר´ שבגלל שהם יותר אינטליגנטים ומלומדים הם היחידים הזכאים להתעסק בידע הזה ? לא. הידע הזה צריך להגיע לכווווווולם.צריך להביא אותו אליהם (-כי התאגיד בטוח לא יעשה את זה ) ואז תיהיה בידם הבחירה איך הם רוצים להמשיך לחיות. טוב זהו להיום שיהיה לכם יום יפה חברים ,אשמח לתגובות

למעלה