שמעתם על האפליקציה חוליו?

LemonLimeLilach

New member
שמעתם על האפליקציה חוליו?

שזה טיסות זולות שמזמינים מאחרי 22:00 בלילה ליום למחרת.

אניוויי בדקתי את זה עכשיו בפעם הראשונה ויש לברצלונה ב185 יורו!!!! זה חצי ממה שעלה לי לטוס למדריד. איזה שווה. הבעיה היחידה היא שאי אפשר לדעת לאיזה מדינות יהיה... אבל נגיד עכשיו יש לסלוניקי, כרתים, קודוס, בורגס- מי שרוצה נופשון זה ממש ממש מעולה.

דרושים: אנשים ספונטניים... (ומובטלים)

dans girl

New member
שמעתי על זה. אני לא מורידה כדי לא לבאס את עצמי

אם את רוצה להצטרף לברצלונה ולונדון ב-29.7 את מוזמנת

LemonLimeLilach

New member
אני חשבתי על משהו

להסתכל על זה כל יום כדי לקבל מושג של הארצות שיש תמיד ושל המחירים
ואז לעשות טיול כביכול ספונטני אבל בעצם ממש מאורגן

וכןןןן אני רוצה! רק חבל שאין לי כסף או עבודה או אפשרות להתעלם מהמבחנים והסמינרית שאני צריכה לכתוב בזמן הזה

לפחות אין לי מה להתבאס ששנה שעברה הייתי בגומלין הסופר קופה והשנה לא כי השנה אנחנו לא בסופרקופה!!!!

o0Invisible0o

New member
יש לי שאלת תואר שני.

בעצם, כמה עבודות גדולות את נדרשת לעשות במסגרת התואר?
עכשיו אחרי שסיימתי את הסמינר האחד, יש עוד סמינר לפני ושנה שעברה עשיתי פרו"ס אני מנסה להבין איך אנשים עושים החלטה מודעת לעשות תואר שני כשיש עוד כאלה עבודות לכתוב.

אז כמה כאלה יש?
כמה זה נורא?

כאילו, ברור שזה משתנה מתואר לתואר אבל תהיתי לגביך.

LemonLimeLilach

New member
האמת שזה לא נורא בכלל

מה שהיה לי בשנתיים האחרונות זה סמינריון אחד (שעוד לא התחלתי) ואז עבודות בקורסים, לפעמים עבודה גדולה יותר של קורס שלם, לפעמים קטנה יותר. האמת שבהשוואה לתואר ראשון זה peanuts, כי שם את רגילה לעשות מאה עבודות פלוס סמינריונריות תוך כדי מבחנים ובתואר שני יש כל כך קצת קורסים בהשוואה לראשון ובקושי מבחנים שזה באמת לא עמוס בכלל.

o0Invisible0o

New member
סמינר אחד? רגע..ואיזה תזה מטורפת בסוף

לא??
עבודות קטנות בקורסים את לא צריכה לספר לי, יש לי 8 רק בסמסטר הזה..יחד עם 4 מבחנים, סמינר שני והגשות במהלך הסמסטר.

אז ככה עושים תואר שני? בעצם תואר ראשון היה נורא יותר?

LemonLimeLilach

New member
אני לא עושה תזה

זה לא תורם לי בכלום אז ויתרתי על העניין (השיקול שלי היה האם זה נותן לי יתרון מסוים בשוק העבודה כי אני לא מתכוונת להמשיך לדוקטורט).

וכן, תואר ראשון נורא בהרבה. תחשבי שאני עושה 4-5 קורסים בסמסטר... בתואר ראשון עשיתי כפול אם לא יותר!! וגם את כבר רגילה לזה אז פתאום זה מזה בקטנה
הבעיה היחידה שיש לי כרגע היא שנשבר לי מללמוד כי אני כבר 5 שנים ברצף... יש שבירה וייאוש שגורם לי לא ללמוד, אבל קושי אמיתי באמת שאין

dans girl

New member
מרמור לימודים. כי מזמן לא התלוננו על זה
.
אני צריכה לעשות פרזנטציה של 25 דקות על הפרויקט המודרך שאני עובדת עליו במעבדה. הפרזנטציה ביום שני.
לפני 10 ימים העברתי לדוקטורנט שלי את ההרצאה פעם ראשונה. זה לקח 12 דקות. הוא נתן לי עוד מלא דברים לשנות ולהוסיף, תיקנתי ושכחתי מזה לשבוע לחופש שבועות.
ביום שני העברתי לו את ההרצאה שוב, אחרי השינויים. 13.5 דקות. אני מדברת מהר מדי. עשינו עוד כמה שינויים והוספנו עוד כמה דברים לקראת הפגישת קבוצה שהייתה היום שבה הצגתי את הפרויקט לשאר האנשים במעבדה.
אז היום לא היה לי ממש מה לעשות במעבדה חוץ מהפגישת קבוצה שאמורה הייתה לקחת איזה שעה וחצי כי אנחנו שלוש בנות שהעבירו 25 דקות כל אחת, ואז חשבתי שיהיו לי לפחות שעתיים וחצי ללמוד קצת דברים אחרים ולקרוא ולסיים את המובייל שאני עושה לאחיין שלי (תמונה כשהוא יהיה מוכן) לפני שאני אצטרך ללכת לקורס.
לקח לי 16.5 דקות. ודיברתי לאט.
ביליתי את כל השעתיים וחצי האלה, ואת השלוש שעות של השיעור, בלהוסיף ולהרחיב ולהזיז דברים במצגת, תוך כדי לא לאכול (כי ככה אני כשאני לומדת, אני כל כך מרוכזת שאני לא יכולה לעזוב את זה בשביל שום דבר עד שאני מסיימת).
הגעתי לעבודה לפני שעה (באיחור של חצי שעה), אכלתי 3 סנדוויצ'ים עם חציל וטחינה ופלפל קלוי ועוגיה וארל גריי עם חלב ואני עדיין ממורמרת.

שייגמר כבר התואר הזהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

LemonLimeLilach

New member
אין ספק שהכל בגלל שהקומפורט פוד שלך גרוע

חציל וטחינה? מסכנה שלי. נעמיס עלייך מחר פופקורן ואפשר לדבר גם על איזה סופלה שוקולד חם (אין ברמת גן בבט. לצער כולנו)

dans girl

New member
זה לא היה קומפורט פוד. זו הייתה ארוחת צהריים.
אם הייתה בי את האנרגיה, והיה לי את הכסף, הייתי יורדת לסופר וקונה בן & ג'ריס. אבל אחרי שלא אכלתי כלום יותר מדי שעות לא היה לי אף אחד משניהם, אז הסתפקתי במה שהיה במקרר בעבודה.
ואני לא אתנגד לאף אחד מהדברים שהצעת מחר, סתם שתדעי

o0Invisible0o

New member
היי, נראה שלשתינו יש יום גרוע!

יאיי!

תגידי, ממש מודדים על הדקה את הפרזנטציה? כאילו, אם זה 17 דקות ואז ישאלו אותך שאלה או שתיים בסוף..לא לגיטימי? אצלנו זה אף פעם לא לפי הזמן שהוקצב - בדר"כ המרצה שואל שאלות ומאריך את זה בצורה מייגעת אבל גם אם זה קצר מדי לאף אחד לא אכפת.

השאלה אם זה כזה משמעותי? ומה את עוד יכולה לעשות כדי להאריך?

וממש בקרוב יגמר התואר!

ובבקשה ממך, תאכלי.

RenanaD

New member
ממש מקפידים על זה? ברמה של הורדת ציון

אם את חורגת מהזמנים המוקצבים?...

RenanaD

New member
אל תשאלו מה עשיתי היום!

בייביסיטר על פרופסור קוריאני

אתמול הגיע לארץ פרופסור מקוריאה שמתעסק בתחומי המחקר של המעבדה שלי. כל יום הוא נפגש לשיחות וסיורים עם אנשים אחרים, והיום היה תורנו. ומה הפרופסור המנחה שלנו ביקש מאתנו לעשות אחרי שנרצה לו? לקחת אותו לאכול איפשהו, על חשבון המעבדה! אז הלכנו למסעדה בשרית בנמל ת"א ואכלנו יחד. היה כיף

o0Invisible0o

New member

זה כמו אצלנו בתכלס כשמגיעים אורחים מחו"ל לפסטיבל [פחות מחודש!!!!!!!!] אז לוקחים אותם למסעדות, מסדרים שמישהו ילווה אותם לכל אורך השהות וזה..
תכלס כיף להם וכיף למארחים!

RenanaD

New member
רק שאצלכם זה יותר כיף

ואצלנו היה די מביך, כי לא תמיד מצאנו נושאי שיחה

למעלה