שמעתם על אתר

G O L D men

New member
שמעתם על אתר

בשם רוטר?זהו אתר שבנוי גם לגלישה סלולארית ושמעתי שאדם דתי הקים אותו ידוע לכם מה יש באתר הזה ומה כתובתו?

Rצינית

New member
אכן כן -הקימה אותה משפ'

בס"ד דתיתי מחיפה.. מה יש בו???המוןןןן. כנס..ותתרשם. www.rotter.net

למרות שמדובר באתר מעניין

ניתן להגיע דרך הקישורים שהוא מביא לאתרים שאינם מתאימים לציבור החרדי! (שכ"א יעשה את שיקוליו...)

1שאלתיאל

New member
רצינית

נראה לי שיש טעות בכתובת זה לא נכנס לי ויש התראה "אין תשובה מבואה" שזה מראה על טעות אז תבדקי שוב ותעני לנו בתודה מראש

Rצינית

New member
אוקיי.אכן כן טעות שלי-סורי!

בס"ד http://www.rotter.net/ תעשו העתק הדבק בשורת הכתובת.

G O L D men

New member
הבעיה לא בך

צריך כתובת WAP.... כדי שהאתר יעבוד מסלולארי.... מישהו יודע מה הכתובת לגלישה מסלולארי?

Rצינית

New member
בדקתי קודם שיגרור ההודעה אצלי...

בס"ד ואין שום בעיה עם הלינק. אתה לוחץ על הלינק?כי אם כך בטח שלא יעלה.תעשה כך: תעתיק את הלינק שהבאתי קודם תדביק בשורת הכתובות.יעלה לך דף הבית של רויטר. אם עשית זאת ולא עלה בידך-ז"א עלה לך דף לא זמין.כנראה יש לך בעיה ,אצלי הכל בסדר. וזה בסדר-תמיד שמחה לעזור אם צריך.

G O L D men

New member
רצינית. הבעיה שהוא

כנראה גולש מסלולארי והכתובת הזאת לא מעודכנת לגלישה מסלולארי לכן אם תוכלי לברר מהי הכתובת המתאימה לגלישה מסלולארי אני מאד אודה לך...

ב מ ב י

New member
זו הכתובת הנכונה

אבל אולי לא עובד מסלולארי... זה אחד מהאתרים הראשונים שהייתי אוהב בעבר לגלוש בו. היו להם פורומים על מחשבים ועל חדשות ובכלל האתר יפה. הקים אותו נועם רוטר, - כיום תלמיד ישיבה. אביו הרב ישעיהו רוטר בניהול של האתר. היום, חלק גדול מהפורומים הם בתשלום, כדי לממן עלויות. ולכן, הפסקתי לגלוש שם. אבל אתר מומלץ. בעבר היו שם סקופים רבים מאוד.

G O L D men

New member
אין לי ספק

שיש לאתר גם כתובת לגלישה מסלולארי, אבל אם אורנג חסמו את הגישה אז המצב מדאיג...

זו זכותם???

מה דעתכם?! יש להם זכות לחסום גישה לאתרים? הם טוענים שהם חוסמים אתרים מחשש שיגרמו באגים לסלולרי...

למעלה