הבנתי שזה לא סתם שמועות וגם אמרו את זה בגיא פינס (שם הם משתדלים לאמת הכול) אבל גם אם זה כן נכון זה לא משהו רע זכותה לבקש כמה שהיא רוצה לא? היא שווה את זה... אני רק מקווה שהם יתחרטו!
אוף עכשיו אומרים עליה כול הזמן דברים לא יפים בגלל שחושבים שאכפת לה רק מהכסף. אני מבינה אותה יש לה מעמד והיא צריכה לדרוש מה שהיא רואה לנכון למרות שאני לא מבינה למה היא לא מוכנה לחזור גם אם זה קצת פחות מהסכום שרצתה... כול המעריצים שלה ישמחו לראות אותה ובכלל, מי שאהב האלופה 1 חייב סגירת מעגל עם סער ומיטל (כלירז בלבד). היא בעצמה אמרה שאהבה את הדמות אז איך היא לא רוצה לחזור לכמה פרקים?
בעונה הקודמת היה פשוט כיף לראות את הסדרה, שום כפילה לא תציל את המצב. בתקשורת יכולים להגיד מה שרוצים, הם סתם שקרנים. לא מאמינה שלירז תתנהג בצורה כזאת, ידוע לכולם שהיא עובדת על דיסק חדש עכשיו, אז שיפסיקו להמציא המצאות
"למרות שאני לא מבינה למה היא לא מוכנה לחזור גם אם זה קצת פחות מהסכום שרצתה" את לא מבינה שלירז לא דרשה שום סכום?! שהיא לא רוצה לחזור וזה בכלל לא קשור לכסף! זה קשור לדיסק שהיא רוצה להוציא, היא פשוט ל=א רוצה לחזור לאלופה! וזה לא בגלל כסף! כמה פעמים צריך להסביר את זה?! אלוהים!
כמו שאת לא יודעת בוודאות אני גם לא יודעת. ושוב אני אומרת גם אם זאת הסיבה אז זה לא כזה ביג דיל זכותה לדרוש כמה שהיא רוצה זה לא כזה דבר נורא!!! את דיברת איתה שאת יודעת אם זה לא נכון או כן??