שמעתם משהו??

ראיתי אתמול ווי בעשר...

והתארח שם אבי גרייניק אז הוא אמר שהוא מארח אותם ב19 במרץ. אני לא בדיוק זוכרת איפה, משהו עם "עינב".

שמעתי משהו כזה גם!

שמעתי ממישהי שהיא ראתה שמישהו מארח אותם או שהם מארחים מישהו... יש! סוף סוף הופעה! ננסה לברר עוד פרטים

איזה כיףףףףף!!../images/Emo9.gif

טוףף..אני גם אנסה לברר פרטיםם.. את כל הפרטים לרשום פהה..כי חבל שאנשים לא יידעוו.. מענייןן..גם בקליפ של אבי גרייניק הופיעה "חברה של אייל"...לא?! אני ממש מחכה לזהה..

hypnotic rock

New member
ייייפיי...גם ...

אני אנסה לברר כמובן,אם אשמע אודיע לכם,אולי יהיה מפגש פורום בהופעה... כיף שהוא מארח אותם,נחמד שכמוהו,עכשיו הוא לא יודע שהוא סוחב איתו גם אותנו...חהחהחה... דורבנים רולז! מאיגו את מטורללת יפעת את חמודה בא לי לבקר אנשים אלון-גם אתה :)

כתמונית

New member
חח!!

"משהו עינב"... מרכז עינב -זה בת"א! אחלה אולם! :) ויאללה אנשים לברר פרטים!!! אני מתה ללכת להופעה שלהם! וגם אבי גריניק הוא עללל!!! אוי וד"א - לכל המתעניין בקצת אומנים חדשים.... ביום רביעי הבא (2.3) כן כן... אני יודעת זה יום של הופעה של דבק... יש הופעה של זמרת מקסימה שקוראים לה שירי אלקבץ בכל מקרה אני מנגנת איתה (בגלל זה אני כ"כ אובייקטית) מי שרוצה פרטים שיפנה אליי! יהיה כייף!

מאיגו

New member
המחשב שלי השתגע.

את מנגנת בהופעה?אם כן אני רוצה לבוא!!! למרות שזה תלוי ב'האם יהיה לי מבחן יום אחרי.' יש פרטים?

כתמונית

New member
חחחח!!

וואלה! יפה שאת יודעת! כן! היא הייתה! היא מקסימה! וכן! אני מנגנת חליליות! (מוסיקה אירית..)

hypnotic rock

New member
---->>

אתמול שמעתי על הופעה בסטנגה בירשולים,של אבי גרייניק...יכול להיות שהדורבנים שם???,אם הוא מארח אותם. עוד מעט פסח (עוד הרבה זמן :( ) אמממ,ואז נוכל לקבוע מפגש...---->>>> :) מאיגו דברי נא

papal

New member
אהמ אהמ נועה- קצת קרדיט?

וכן שירי גדולה ושכחת את יוסי אין עליו נו באמת חבל שנאי לא יכול לבוא יא אללה זה בעסה עצבנית אבל הלימודים דים דים.....

כתמונית

New member
שוכחת??!!

חס וחלילה!!!!! כמובן שגם יוסי מנגן אבל אם מחפשים את השם של ההופעה זה הופעה של שירי אלקבץ! ובאמת חבל שלא תהיה... הייתי בטוחה שתבוא...

זה בירושליםםם??...

ראיתי היום בשורות הרצות בערוץ 24 שיש הופעה של גרייניק בסטנגה בירושלים... אז צריך לברר פרטים יותר מדוייקים-זה ת"א או ירושלים?

רגע, קצת סדר!

אני שמעתי שיש לו הופעה בסטנגה ואין שם את הדורבנים וב19 במרץ יש הופעה של אבי גרייניק מארח את הדורבנים במרכז עינב. ככה הוא אמר ב"ויי בעשר".

טוףף...אז תודה שהבהרת את זה..!

אז זה בת"א?יופי..חחחח צריך לברר כרטיסים..לא? מי מתכוון לבוא?

למעלה