שמעתם מה גילו?

מישהי 111

New member
שמעתם מה גילו?

גילו שסיליקון גורם לסרטן השד... אתם יודעים מה זה אומר? אולי היה לה סיליקון? זה לא שלאחותה יש גדול.

FreakOfNature

New member
../images/Emo6.gif אני בספק

היא אמרה שאין לה סיליקון והכל טבעי יותר מפעם אחת, אבל אנחנו לעולם לא נדע...

adii1201

New member
של אחותה אולי לא גדולים

אבל של אמא שלה עצומים!!!! וחוצמזה, זה לא הדבר היחידי שקשור ולא הגורם היחיד לסרטן השד
אגב, לגבי הכתבה בגרמנית המורה שלי בערך תירגמה לי את זה והיא אמרה (אנסטסיה) שהשמועות עליה ועל ווין (השומר) לא נכונות (תודה לאל!!!) ושהיא מעוניין בילד אחד לפחות אם לא יותר (יש מצב שהיא חושבת על אימוץ...) וזהו בכל מקרה

נחמד../images/Emo6.gif

לא נראה לי שזה מהסליקיון למרות שידעתי שהוא גם גורם לזה. אני לא חושבת שאנסטסיה תשקר למצלמות למרות שזה לא משהו שצריך להתגאות בו או לפרסם שיש לה סיליקון..

מישהי 111

New member
סתם... לא, אני רוצה להבהיר משהו

אתם נראה לי חיים במן בועה על כל מיני סלבס לא משקרים גם למעריצים שלהם. כל הקטע עם אבא שלה שאמר ככה והיא אמרה אחרת וכל החרטה הזאת.. אני רוצה לשים על זה טיפה דגש. לא יודעת מה באמת הסיפור של הקקה הזה, אבל נראה לי קצת דבילי לאדם מבוגר להתחיל לרדת על הבת שלו ולשקר למצלמות (יכול להיות שאני תמימה וגדלתי בבית שאין דברים כאלה, אבל עדיין זה אבא שלה). אני לא חושבת שהוא מקנא בה.. גם חלפו שנים מאז. הוא נטש את אמא שלהם.. קצת קשה לשמור על קשר עם הילדים שלו. תראו, אני מכירה סיפור כזה מקרוב של חברה שלי שבאמת שיש דברים כאלה שאבא נוטש את הילדים שלו ולא מכיר בהם. אבל אבא שלה הדת שלו חירפנה לו את הצורה והוא פשוט רצה שהם יחזרו בתשובה כמוהו. הוא לדעתי חולה נפש. וזה לא שלא שומעים כל יום סיפורת על מוות של ילידם, תינוקות וכו' מצד ההורים, אבל מה יש לשקר בשם שלה? כולה פאקינג שם... קוראים לי עדי ואז ידיד שלי יגיד "לא, קוראים לך עדידה". הכל בולשיט. מה גם שסטייסי יפה פי מליון מאנסטסיה. בקשר לגיל שאלה זה נשאר בגדר סימן שאלה... זה גם לא שהיא נראית כזאת צעירה.. ובנינו? ממש קל לה לעבור מאה ניתוחים מבלי שאף אחד ישים לב והופ! פתאום בגיל 50 היא נראית כוסית בת 25. היא סלב ולא ישראלית. היא מרוויחה מליונים. גם כריסטינה איגילרה בזמנו דאגה לציין שהיא לא עברה הגדלת חזה. סו..??? מה, אנחנו עיוורים? לא רואים שפתאום נהיה לך חתיכת ציצים? קיצר, לא כל מה שאומרים זה נכון.. אל תאמינו לכל שטות שהיא אומרת. עדיין אם זה מרצה את הרפיוטשיין שלה זה לא מזיק לעולם. איזה חרופ טוב היה לי עד שאמא של אייל התקשרה להעיר אותי (WTF?) טוענת שעשתה *42 והוא התקשר אליי לפניי.. אז מה נסגר?

MoWz

New member
את תמימה

לגביי הציצים.. יש מצב..אבל אבל אפשר לבדוק לפני שהיא התפרסמה בתמונות שלה בבגד ים שהיא נראתה מכוערתתתתת:)X) וזה.. אתם יודעות על מה אני מדברת ליהי ועדי..התמונות האלה פשוט במחשב שלי או איפשהו..נראלי אצל אבא שלי לא במחשב הזה תעלו אותם לפה שניהה

adii1201

New member
עדי אבל ברור שהיא לא תתחיל

לספר לכל המעריצים שלה על ניתוחים שהיא עשתה וכאלה אבל תחשבי שנייה... נתת את כריסטינה אגילרה כדוג'... לאנסטסיה היו ציצים גדולים כבר בג- THE CUT ואז היא הייתה לא כלום... ז"א לא היה לה מספיק כסף בשביל ללכת ולעשות ניתוח להגדלת חזה ובכלל אז זה היה "לא מקובל" ראית איזה חננה היא הייתה שם... בכל מקרה לגבי הגדלת חזה אני לא מסכימה בכלל על דברים אחרים- הכל יכול להיות אבל אני רוצה להאמין שלא

מישהי 111

New member
אז"ש!

לא רואים שום ציצי גדול... גם כשהיא התפרסמה לא ראיתי כזה ציצי גדול.. ראיתי ציצי סבבה שהיא דפחה לו פוש אפ והיה נראה כמו סיליקון... לא ענק ולא בטיח... ואולי דווקא בגלל שהיא הייתה חננה היא רצתה בומבילות שמישהו יגע בה... גם לחננות מותר לרצות את זה, בדיוק כמו למגנייבבות

FreakOfNature

New member
ליהי את קטינה!

אני מוצא את עצמי מזכיר לך את זה יותר מדי פעמים בזמן האחרון... אבל בעצם - זה לא בעיה שאת קטינה... אם היא הייתה קטינה זה היה בעיה

ליגאל ולכולם

אם ליהי הייתה משקרת ואומרת שהיא בת 20 אז לא היית כותב לה את ההודעה הזאת כי אפשר הכל באינטרנט. אותו דבר עם אנסטסיה..אפשר להגיד שהיא כן שמה סיליקון או לא.. ויש מלא מקורות וכל אחד אומר משהו אחר וגם מאיפה הסרטן שלה..ככה שכל אחד מאמין למשהו אחר ואת התשובה לא נדע אף פעם לצערי:( סתם נזכרתי במה שכתבת ועל מה שכולם דיברו אז קישרתי..

כן אבל מה זה קשור שהיא קטינה???

לא דיברנו על משהו נורא נורא "אירוטי"נקרא לזה ככה.,.,.,.,.,.,., ואני לא מבינה! אמרת זאת לא בעיה שאת קטינה

למעלה