שמעתם את השיר החדש???

• פותח הנושא b-k
  • פורסם בתאריך

b-k

New member
שמעתם את השיר החדש???

ואללה חברים הרבה זמן לא הייתי פה!!! רציתי לשאול משהו מישהו שמע את השיר החדש של dj-m.a.s.e????? הרבה זמן לא שמענו מהבנאדם אני יודע שהוא בקרבי רציני או משהו כזה אבל פגשתי אותו במועדון שהוא תמיד מופיע בו (הבייס) דברנו והוא השמיע לי את השיר (הוא אומר שזה עדיין סקיצה אבל זה נשמע סוף הדרך!)החדש שלו"ארץ במדים" אני נגנבתי -המילים סוף הדרך והוא יושב ממש טוב על הביט ויש לו פלואו חדש וטוב הרבה יותר טוב מהשיר הקודם שלו עם בזוקה גם בשיר הזה גלית בפזמון ואשכרה בא לבכות כששומעים אותה על הביט איזה רגש!!!הוא אומר שהביט גם פה מופק ע"י טאז מדאבל אימפקט שהוא במקרה בין החברים הכי טובים שלו אז רציתי לדעת אם יש מצב שעוד מישהו שמע את השיר הזה ומאיפה אני יכול להשיג אותו..... תודה

ק ר ח

New member
אין לי מושג אחי,

אבל גם אני מת לשמוע! שומע כרגע:חברים של נטשה-עכשיו אני

b-k

New member
אני גם מת לשמוע(עוד פעם)אז...

מישהו יכול לעזור????

da^Lord

New member
שיר נחמד מאוד.

ומייס אחלה ראפר, ולמרות הלחץ בצבא הוא עדיין מצליח להקליט ולהוציא שירים וזה רק מראה על רצינות של הבן-אדם ואהבה שלו לזה.

b-k

New member
יש מצב לעוד פרטים???????

כן אחי הבנתי שהוא בלחץ לא נורמאלי וזה רק מראה שיש מי ששומר עליינו כשאנחנו יושבים בבית ושומעים על חברים שלו שנהרגים-כבוד!!! יש לך את השיר הזה? הוא נתן למישהו או שיחרר אותו אני פשוט חייב להשיג אותו.... המילים הם סוף... ו..אם אם הוא עובד על עוד פרויקטים ומה עם שירי ובזוקה שאני יודע שהם חברים טובים שלו ופעם הם היו ביחד שלושתם... תודה בשם ההנהלה.. b-k antehm!

למעלה