שמעתם את הפריסטייל

natan44

New member
שמעתם את הפריסטייל

שהיה הערב ב24 עם כהן@מושון?? הם טוענים שזה היה יותר טוב ממה שהיה עם שבק יש למישו את הקטע המדובר אני מתתת לשמוע אותו וביכלל אם מישו יכול להביא לי את כל הלילה ההוא אני ישמח מדהים כמה סצנת ההיפ הופ גדלה בשנים האחרונות-אקסום מוציאים אלבום חדש עוד ועוד הרכבי היפ הופ צצים להם בסינגלים וקליפים וצוברים תאוצה ולחשוב שהכל התחיל לפני 14 שנה עם חבורה של תיכונסטים מיבנה אני רוצה לעשות סקירה ליראות מי נימצא היום אם אני שוכח אז תוסיפו כהן@מושון,הגד נחש,כלא6(עדיין מופיעים?),התיקווה6,משפחת טאקט(?),ש"ס,קוואמי(?),טאבו פלוס(?),אקסום,קוטג',פישי הגדול,קאשי(?),המושבה,שורטי(?),בויאקה(?), וכמובן משפחת שבק ס' שזה השבק מוקי וחלוצי החלל ברור לי ששכחתי הרבה אז תוסיפו כי אני רוצה להתעדכן במה שקורה וביכלל המוזיקה הישראלית בשנה האחרונה קיבלה תנופה מדהימה אני שומע כל רגע על עוד אלבום ועוד הרכבים וקאמבקים וזה ממש טוב למוזיקה הישראלית רק חבל שכרגע אין לי כסף אז אני יסתפק בלהוריד את השירים וכשיהיה לי נקנה וניזדהה עם האומנים שעושים לי ולכל העם הזה(ניראה לי) טוב על הנשמה

shaylev69

New member
אז ככה לגבי הסימני שאלה

קאשי ברדך לעוד אלבום קוואמי עם החלבות מופיע מידי פעם ויש האמת כל מיני בארץ לא לשכוח את החלוצים שניסו לפני שבק גם

שאקית

New member
אהא

כלא התפרקו, משפחת טאקט התפרקו ובויאקה התפרקו לפני שנים!

natan44

New member
איפו השרידים שלהם??

יצא משו מכלא?? סבלימינאל עדיין מוציא שירים לא?? ומבויאקה יצאו קוומי קאשי ונימי נכון?

לגבי השידור

ראיתי שהם אירחו את יוסי פיין המלך הוא אמר דבר הכי נכון שבק"ס זה אחד אבני היסוד בסגנון המוזוקלי שלהם ואתם (הכוונה על כהן@מושון) חלק מדור שגדל על שירים של שבק"ס רצה להיות כמו שבק"ס אז תנו את כבוד ונראה אותכם עושים את זה דבר שני הדג נחש תקווה 6 זה סגונות שונים זה נחשב אותו מוזוקלי אבל זה להקות שחייבים לעשות איתם לפי דעתי ערבוב כמו שהיה באכזיב "הדג שבק" אבל זה חלטה שלהם דבר שלישי משפחת תאקט כלא 6 תעשה לי טובה עדיף שיחיו באשליות שזה פה ארה"ב ושהם יאכלו את קרלו שלהם שבשקט. אז תנו כבוד לשבק"ס ולעסק שחור וכל אומן על טעם וריח אין להתווכח

ToMa7

New member
נו באמת עוד ילדים הכהן@מושון האלה

מה הם מבינים בכלל עלק אם לא שב"ק אלוהים יודע באמת איפה המוזיקה הישראלית הייתה היום ככה אני חושב כי שב"ק זה פשוט הדבר הכי טוב שהיה פה ועדיין יש תודה לאל!!! ופשוט לא מעריכים אותם מספיק וזה מה שתמיד מעצבן אותי שרואים בהם ליצנים ... מה ששב"ק עשו אף להקה פשוט אף להקה או אומן או צמד.. לא תגיע ולא יגיע ולא יגיעו לזה וכהן@מושון חולמים בהקיץ שהם יגיעו לזה שיהיה להם חלום נעים כי הם לא יגיעו לזה בחיים .. "כי אני מס' 1 על המיקרופון אין לי מתחרים כולם הלכו לישון..כי אני עושה את זה הכי נכון אני מס' 1 על המיקרופון" ש.ב.ק.ס. אימפריה !! & god bless all of us =]

natan44

New member
זה גם מה שאני חשבתי עליהם בהתחלה

אבל אז הקשבתי לאלבום הראשון וחשבתי בעצם גם שבק התחילו ככה ילדים קטנים ששרים על שטויות אז אני אומר למה לפסול?? להפך צריך לעודד את זה א-יש להם כישרון אי אפשר להתכחש לזה ברור שהם לא שבק ס' יש להם עוד דרך ארוכה וטוב שיש להם מודל לחיקוי ב-תנו להם זמן להתפתח אם הזמן כמו השבק זה רק ילך וישתפר אני מקווה הסגנון של הדג ושל התקווה הוא יותר שאנטי כזה ובאמת כשמשלווים אותו עם השבק יוצא משו מטורף אני חושב שזה טוב שההיפ הופ בישראל מתפתח לכוונים שונים והזמן מנקה את עצמו ממי שלא באמת שם אבל גם להם יצאו דברים טובים וזה שהם עשו פרסומות לא אומר שצריך לפסול אותם מה לעשות קשה להתקיים בישראל רק עם המוזיקה שאתה עושה מוקי לקח והלך להיות שחקן וזה טוב כי ככה הוא נישאר עם האומנות שלו ומירו שהלך ללמוד חמי שנהיה ברמן ונימי שעושה קומיקסים ושאר החברה' עם הקטע שלהם אבל יש כאלה שאין להם אפשריות ואין להם מה לעשות חוץ מלהתמסחר

בולשיט פשוט בולשיט

אולי כהן@מושון לא זמרים גדולים היום, אבל אל תשכח שגם שבק לא ממש התחילו כאימפריה עם נושאי שירים חשובים מי יודע מי כי פשוט "כשאני עומד עם הקיסם בפה הן באות אלי על 4 מבקשות את זה יפה" נורא תורם לעולם ומונע התחממות גלובלית. אין לי משהו עם כהן@מושון אני אפילו לא שומע אותם. אבל גאד, באמת כל מילה שלך ממש לא נכונה נכון שהשבק עם באמת חלוצי ההיפ הופ/ראפ הישראלי אבל הם לא היו ככה מהתחלה. וגם כהן@מושון יכולים להיות משו פיס אווט

אני מבקש לתקן אותך

שב"ק התחילו כאמפריה, זה אפילו השיר הראשון בדיסק :) לגבי השאר: כהן ומושונוב הם מעולים. אפילו מירו הודה שהם הרבה יותר טובים ממה ששב"ק היו, כשהתחילו. בדבר אחד כהן ומושונוב יותר טובים משב"ק - הקליפים שלהם. לא סתם שב"ק ארחו אותם בשידור בערוץ 24, זה הצד שלנו במפה. בדיוק כמו שש"ס, אורטגה - כולם חברים ועובדים ביחד. יש המון מקום לכולם, ושב"ק כאן כדי לתת להם את הדרך.

natan44

New member
ברור שמירו יגיד את זה

כי לכהן@מושון היה ממי ללמוד ושבק "המציאו" את הראפ העברי אבל עם הזמן זה רק הלך והשתבח ורואים את זה באלבומים האחרונים שלהם וגם בהתפתחות שלהם בנפרד ואין ספק שהקליפים שלהם מושקעים אני מחכה לקליפ של "מלחמה"

Gur21

New member
איך אתם משווים בכלל?

שמעתי את הדיסק הראשון של כהן את מושון, והוא נחמד, כמה שירים טובים, אבל להשוות אותם לשבק זה מוגזם.. בדיסק הראשון של שבק היו שירים כמו- אימפריה, המדינה בלהבות, סכנה לחברה, אסאסינים, מכופף הבננות... אין להם גם תכריזמה של שבק, הם לא נותנים בראש. וגם מבחינת ליריקס אני לא חושב שהם כאלה שוס הדבר היחיד שהם יותר טובים בו זה הקליפים

vc15

New member
וגם זה בגלל ש..

הקליפים שלהם לפני 15 שנה!.. אתם יודעים.. קצת שונה מהיום..

Gur21

New member
לא קשור..

דווקא הקליפ הכי חדש של שבק (כמו ציפור) הוא הכי פחות טוב.. אימפריה אחלה קליפ ד"א

natan44

New member
לא יודע

נכון שהם לא נותנים בראש ולא בועטים כמו השבק אבל זה בגלל שהשבק באים גם מהרוק אבל אי אפשר להתווכח שיש להם קצב מצוין ואולי הליריקס לא משו אבל עם הזמן ועם קצת הכוונה הם עוד יגיעו רחוק

אולי נסגור עוד סוגיה?XD

כי את סוגית הנוער בקהל סגרנו.. סוגית הנימי פירק את שבק סגרנו. אז בוא נחליט שכהן@מושון זה לא שבק אבל זה משו נחמד מי איתי?!

למעלה