שמעתם אותי!!!!??? דיברתי הרגע ב WFM עם מיכל קפטה!!!!
א אור 2002 New member 30/7/02 #3 כל מיני דברים... כמו על איך זה להיות שחקנית? והיא ענתה "זה חלום ילדות שלי" ועזרתי בהמשף של הסידרה ששחר המציא "לחיי האהבה" ההמשך... ודיברנו קצת וגם ביקשתי חתימה!!! אם יהיה עוד פורום עד שתגיע אליי החתימה אשים אותה בפורום. נ.ב. למה הרבה עזבו את הפורום?
כל מיני דברים... כמו על איך זה להיות שחקנית? והיא ענתה "זה חלום ילדות שלי" ועזרתי בהמשף של הסידרה ששחר המציא "לחיי האהבה" ההמשך... ודיברנו קצת וגם ביקשתי חתימה!!! אם יהיה עוד פורום עד שתגיע אליי החתימה אשים אותה בפורום. נ.ב. למה הרבה עזבו את הפורום?
א אורנית-15 New member 30/7/02 #4 הרבה עזבו את הפורום.... כי נמאס להם שבקושי כותבים פה ושהפורום לא מתעדכן והם רוצים להיגמל מ"לחיי האהבה"......
הרבה עזבו את הפורום.... כי נמאס להם שבקושי כותבים פה ושהפורום לא מתעדכן והם רוצים להיגמל מ"לחיי האהבה"......
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 30/7/02 #5 אור, נשמע אחלה הרבה עוזבים את הפורום וחבל. אבל שיעשו מה שטוב להם...
א אור 2002 New member 30/7/02 #6 לפחות אתן נישארתן וזו כבר חצי נחמה! בישבילי. תנסו לשכנע את השאר שהפורום יחזור להיות טוב ובגדול! והפעם אני אנסה לדאוג לזה!! OK?
לפחות אתן נישארתן וזו כבר חצי נחמה! בישבילי. תנסו לשכנע את השאר שהפורום יחזור להיות טוב ובגדול! והפעם אני אנסה לדאוג לזה!! OK?
C casperit New member 30/7/02 #8 אם יש במקרה... אנשים כאן ועכשיו והרבה הם מומזנים לבוא לצ´אט אני אחכה שם 5 דקות.. יעל