שמעתי

r o n i t 3 7

New member
חושפת

טפח, ועכשיו 2 והופ נפלו לי המכנסיים, נו - עברתי, רק בבקשה לא עיברתי :)

יפה לך הגינה

יש לנו גננים בילט אין בפורום. רמז: חלקם אנגלים ומגישים קפה למיטה . אני סתם פרח ה

זיוי בת

New member
נו,

אז איזה פרח את? אני לא עומדת במתח. [זיוי מתיישבת ובינתיים לא אומרת שום דבר על הנוטפת, שוטפת, זאתי עם התוכי]

זיוי בת

New member
אה, שלום לך!

אז יש לך גינה, מה? [זיוי מתפללת ומקווה שהתגובה לא תהיה בסגנון "כן, ויש לי גם וגינה"]

Pigulim

New member
יהההההההשש!!!

קיבלנו מה שבאמת רצינו - את האישור המיוחל! עכשיו שזה ידוע, כמו גם שהיא אוהבת לפלרטט, נותר רק לשאול - את לא באמת בת 37, נכון? (האמת, אם חושבים על זה - לא באמת אכפת לי)

זיוי בת

New member
אז

זה מה שרצינו? איכשהו חשבתי שאנחנו יותר בעניין שלום. אבל בסדר, נכנעתי. הרוב של פיגולים קובע.

שניה,

זה לא את שהבאת את הבייצית והרונית37 כשחקניות החיזוק החדשות של הפורום? במקום להתבכיין, תבדקי טוב טוב מה את מכניסה לסל שלנו, וזה לא שאני מנסה לרמוז לך שחסרים לנו כמה שחומי עור מסוקסים, פשוט, אטוטו ההנעלה הקודמת חוזרת, ותצטרכי להסביר מה עשית בסמכות שהאצילו עלייך. .

Pigulim

New member
יהההההההשש!!!ו

סוף סוף באמת יוצא משתלם לבחור ניק ברבים!!!!!!!!! כבוד!!!!!! ייקר!!!!!!!!!!!!!!! שולתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!

זיוי בת

New member
זה לא רק משתלם לו,

זה החו"ל משתלם. [ובנוגע לשחומי העור המסוקסים אז עובדים על זה. בכל הכוח]

כן

גם הוא יתוגמל בסניקרס ? "בנוגע לשחומי עור " מתקבל הרושם שאת בודקת את המועמדים בכוחות עצמך. מברוק גם על זה.

זיוי בת

New member
בהחלט.

בודקת בעצמי, אבל אם משעמם לך אני תמיד יכולה להעביר אלייך לבדיקה את השחורים סוג ב'. [זיוי מבקרת איכות]

נראה לך?

אני ממתינה בסבלנות, המנעלת שלנו מביאה איתהבמזוודה, בהזמנה מיוחדת, תפור לפי מידות שמסרת י, שחור סוג אא' , שופרא דה שופרא , מהונדס, פראי במידה , דובר שפות והכי חשוב , נטול שפם. תרצי לק ?

shamus

New member
הלו?

הלו? הלו? מה אמרתי? -> שיימוס! אני! <- עוד משהו? פיגולים, תעביר להן את הכתובת שלך, אצלי בבית אי אפשר.

r o n i t 3 7

New member
מה זה פה כל

על מאומה, ועל מה... מה רציתי לי דייאט קולה, וכולה דייט יצא, לא שחורה ולא ל-בנה, אדומה :))

זיוי בת

New member
קורים

זה רק לעכבישים. את ארסית? [זיוי עוד בהתלבטות איך להתייחס לאישוני]

למעלה