שמעתי

הצופה.

New member
שמעתי

שלכל אדם ישנה הנקודה (מקום פיזי) בו הוא מגיע להתרגעות אומרים כאשר אתה נכנס לביית חדש קח כלב והכנס אותו לדירה הכלב יסתובב ויסתובב עד אשר ימצא נקודה בה יירדם קיימת כזו נקודה שבה הקשר שלנו עם עצמינו מתגבר? ואם כן איך מוצאים אותה?

מהכתובים....../images/Emo22.gif

היי איזמיר!!! אני לא מתכוונת לפתח את הדיון בנושא ובטח לא לנסות להוכיח בשום מקום כתוב. רמז פנה אל מוסלמי מאמין ושאל אותו מדוע כלב עבורו זו חיה טמאה? האם אתה יודע שכאשר כלב מלקק את מכנסיו של זה שהזכרתי למעלה הוא רץ מיד להחליף אותם? מכוון שהנושא רגיש לכל אוהבי החיות למיניהם אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה. את המשך הדיון ניתן לעשות בתא המסרים שלי או דרך המייל. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

ezmeer

New member
אפשר למצוא אותה

אבל לפני שתמצא אותה, אתה צריך למצוא קודם את עצמך. אתה צריך להבין שרוב חייך, אינך עצמך. אתה ההרגלים לך, הסטריאוטיפים, הסטיגמות, המסכות שאתה לובש, אתה רובוט, זומבי, מכונה, תוצר החברה אבל לא עצמך. ברגע שתמצא את עצמך, תוכל למצוא נקודה זו בקלות :)

urifelsher

New member
נקודה זו שכלבים או חתולים מוצאים

קשורה למיקום אנרגטי הכי מוצלח בחדר ולא למציאת עצמך לצערי.את זאת תעשה ע"י מודעות למה מפעיל אותך ,לדפוסים שלך ולרעיונות שלך על החיים,שמפרידים אותך מהחיים. אורי

ezmeer

New member
אני לא אמרתי שנקודה זו קשורה

למציאת עצמך. אני אמרתי שכדי לחוש את האנרגיה הזו בקלות(הדגש הוא, על "בקלות"), יש למצוא את עצמך. כאשר תוכל לחוש את האנרגיות, תוכל למצוא את הנקודה.

הצופה.

New member
היי מיכל

לא התונתי כלל לחיות כלבים וכו רק רמזתי ושאלתי האם לכל אדם יש את המקום הפיזי (בדומה לכלב) אשר בו הוא חש בטוח ורגוע כמו בקרלוס קסנדרה ישנה נקודה....והיא הנקודה ואם יש מישהו שיודע איך מרגישים אותה

כמו שאמרתי הנקודה נמצאת במח הצדעי../images/Emo24.gif

היי הצופה!!! על מנת להעשיר את הידע שלך בנושא הנקודה, ישנו ספר שמתקרב בתאור שלו למה שאתה מחפש ושמו:" אינטיליגנציה רוחנית" ספר חדש שנת הוצאה 2001. שם מדברים על הוכחות מדעיות בנסיונות על המוח ע"י גירויים חשמליים. הם קוראים לנקודה:"נקודת האלוהים". כתב אותו פסיכולוג ופסיכיאטר מארה"ב. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

אננדה

New member
נקודת קדושה

נראה לי שאתה מתכוון ל"נקודת הקדושה" שלנו, מיכל גם קראה לזה בשם - נקודת האלוהים. אני שמעתי - ששם נמצא האושר שלנו...... באותה נקודה קטנטנה מצוי האושר הניצחי, המאיר אותנו למרחקים, אותה נקודה שמביאה אותנו להתעלות והתרוממות נפש, אותה נקודה שנותנת לנו את היכולת להבין שאין לא כף ולא חצים, שהכל אשליות מסביבנו, אותה נקודה שמאירה לנו את העיניים ומטיחה אותנו בפני המציאות ומאפשרת לנו לחדור לתוך ה´מטריקס´ ולהפוך להוויה המוחלטת - למודעות אחת זכה וטהורה - מודעות של תא אחד שממנו הופרנו. ללא עבר, ללא עתיד - פשוט להיות קיימים.... האיזון המושלם, הבית, האלוהים, ההוויה, האחדות המוחלטת. בתור אחת שמעל ל-27 שנה מחפשת את הנקודה הקדושה שלי (חלק מהשנים במודע וחלק לא), אני יכולה לאמר שנקודה זו קיימת בכל אחד ואחד מאיתנו ובתור אחת שכה כמהה להגיע לאותה נקודה אך יחד עם זאת מפחדת פחד מוות מה יקרה אם אמצא אותה, שואלת אתכם את השאלה הבאה: ואז מה? למרות שאני כבר יודעת את התשובה אני אשמח לשמוע עוד דעות. אור ואהבה, אני.

היי אננדה ברוכה הבאה ולגבי הנק´../images/Emo42.gif

היי אננדה וברוכה הבאה הביתה!!! לגבי הנקודה המוזכרת למעלה- אני קראתי לה נקודת האלוהים כי ככה היא מוזכרת בספר האינטיליגנציה הרוחנית. זה לא בהכרח הכינוי האמיתי שלה. כן ברגע שהנקודה מופעלת, אנו חשים אושר ניצחי ועילאי. אנו מרגישים בהתעלות הנפש הרוח והנשמה, אנו מרגישים בשלווה הניצחית שכל כך רצינו בה. אנו נכנסים למודעות אחת זכה וטהורה כדברייך. במודעות זו אין עבר אין הווה ואין עתיד פשוט אנחנו שם כהוויה. כן כן האיזון המושלם... אני מבינה שגם את זכית לראות את המטריקס, סרט מדהים שמביא חשק לראות אותו עוד ועוד ועוד אולי עשרות פעמים ובכל פעם לגלות דברים מדהימים חדשים. לדעתי מי שכתב את המטריקס וביים אותו הם אנשי קבלה כן כן יש שם המון מוטיבים שמדברים קבלה. לדוגמא: מס´ החדר שהיה רשום על הדלת 101 או מס´ הקומה במעלית 303 מס´ מאד מדויקים. את יודעת מה? תזכרי בקטע שלאחר ההוולדות של "האחד והיחיד" הוא היה מחובר למחטים בכל חלקי גופו. אני מוכנה להתערב איתך שהיו שם 365 מחטים שחוברו ל365 נקודות אשר שוות לשס"ע הגידים שבגופנו... כמובן שהיו שם המון רמזים נוספים ושווה לראות את הסרט עוד ועוד. אני מציעה לך לנסות לפתח שיחה בנושא המטריקס עם יופיאל המלאך הוא מס´ אחד בפורום ששולט ברזי המטריקס. את יכולה גם לנהל איתו שיחה במייל או בתא המסרים. עולם מדהים יחשף בפנייך. בכל אופן אני מציעה לכל מי שראה את המטריקס לנסות להעלות את דעותיו ורעיונותיו אני בטוחה שיהיה לנו המון דעות להחליף. בכל אופן לעניני הנקודה: על פי הספר שציינתי למעלה, חוקרים מצאו שהיא נמצאת בשתי האונות הצדעיות משני חלקי הראש. ניתן לגרות אותה בצורה מכנית ע"י זרמים חשמליים. התגובות והסיפורים שסופרו על ידי האנשים שהשתתפו במחקר די דומות למה שאת תארת. בכל אופן את הנקודה אפשר להפעיל בעזרת כח המחשבה לדעתי ללא שמוש בסמים או בגירויים חשמליים חיצוניים. הרעיון הוא שהשליטה תהיה בידנו ואז נמנע מעצמנו נפילות קשות לאחר שנחווה את פעולת הנקודה ע"י הגורמים החיצוניים. אם אנחנו מפעילים אותה אנחנו גם יודעים כיצד לחזור למציאות של פה ועכשיו ללא נפילות אנרגטיות. אני מציעה לכל אחד שרוצה ללמוד להפעיל את הנקודה לא לבצע זאת לבד בשלבים הראשונים. עלינו להעזר במדריך, מורה ששולט בעניין ויכול ל"שמור" עלינו בתחילת התהליך עד שנפתח מיומנות הפעלה. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

אננדה

New member
היי מיכל ../images/Emo42.gif

המטריקס אצלי (בטוחה גם שלעוד הרבה אנשים) היווה נקודת מפנה בחיים שלי, כך שאני יכולה לדסקס עליו שעות... יש אתר שאני לא זוכרת את הלינק שלו, שהעתיק את התסריט המלא של כל הסרט עם הסבר מפורש לכל משפט (!!) שנאמר בו, כמו כן בדיוק הדברים שאמרת כמו המספרים על הדלת, סוג המכוניות, השמות שלהם ונכון להיום אני יודעת שגם בפעם המאתיים שאני אצפה בו - עדיין אמצא דברים שלא ראיתי קודם. כך שזה תענוג שלא נגמר
לגבי נקודת הקדושה שלנו, דבר אחד אני כן יודעת שמתקשר לדברים שרשמת - הגוף שלנו צריך להיות מוכן לזה ככלי קיבול שמוכן לקבל אליו שפע של אנרגיות וברגע שהגוף לא יציב קיימת סכנה (מסויימת) לנפילות אנרגטיות ולכן כנראה יש צורך בעזרה ממישהו חיצוני. השאלה שלי היא מהם החסרונות בלהגיע לנקודת הקדושה שלנו? (היתרונות כמובן ברורים
) בריאות, שפע ואהבה, אני.

כמו שאמרת כלי לא מוכן כנראה יתנפץ../images/Emo22.gif

היי אננדה!!! היום אני בטוחה לחלוטין שאת המטריקס כתב משהוא שלומד קבלה. את צודקת במאה אחוז לגבי הנקודה הקדושה. עלינו להכיו את כלינו שלב אחרי שלב. יש כאלה שיעשו זאת במהירות האור ויש כאלה שיקח להם שנים. ללא הכנת כלים השפע האינסופי עלול לפוצץ אותם. אם תרצי אנפורמציה איכן אפשר ללמוד את הנושא אשמח לספק אותה. החסרונות בהגעה לנקודה הקדושה היא שברגע שיצאת למסע החיפוש שלה אין יותר דרך חזרה. את נחשפת לתובנות חייך משתנים את הופכת ליותר יותר רגישה לטוב ולרע. הנסיונות שאת מתחילה לעבור נהיים יותר ויותר קשים הן בעולם הרוח והן בעולם החומר. כאן נשאלת השאלה האם זה שווה. האם המודעות הגבוהה לא פוגעת באיכות החיים שלנו. מדוע יהיה עלינו לשלם מחיר כה כבד. דוגמא ספציפית: משהוא נשוי פתאום יגלה שבת הזוג שלו אינה מתאימה לו וירצה להתגרש ממנה. יתכן מצב שפתאום עולם החומר יראה שולי ואותו אדם ירגיש צורך להפסיק לקום בבוקר לעבודה וירצה כל היום להתעסק בעולם הרוח אז ממה הוא יחיה? המחירים הם כבדים. לא לכל אחד מתאים להתעסק במה שדברנו ולכן לא סתם קראנו לנקודה נקודה קדושה. מכאן נובע שאדם שמגיע אליה יצטרך להקדיש את כל כולו למען האנושות. תחשבי על זה... הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

urifelsher

New member
שואלת אתכם את השאלה הבאה: ואז מה?

ואז מה? העיקר הוא המסע,מה לא סיפרו לך?
אור ואהבה אורי

למעלה