שמעתי ...

אטיוד5

Active member
שמעתי ...

חיפשו אותי כאן או רק תהו היכן נעלמתי כך או כך, אני אצל השכנים התבגרו הילדים בשנה? או שנשארו אותו דבר? או שנשארנו עם אותן תהיות. בכלל, בטח כבר נפתרו כל הבעיות לכולםםם. לאאאא ????? רק עכשיו ממחזרים אותן אצל החדשים/ות. רואה שנוספו פה כמה. וגם חזרו כמה. ד"ש

אטיוד5

Active member
זאת שאלה שמתאימה לקצין השלישות שלי

כי גם זאת בעיה של הורים למתבגרים, שהם מתבגרים בעצמם, או פתאום, לא מזדקנים חו"ח , אבל דורסים כמה שנים טובות לתוך גיל העמידה, בואו נגיד דברים כהוויתם.
אז לפני שנתיים הם מזמנים אותי ליום מילואים, רק בשביל לשאול אותי מה אני יודע לעשות למען המדינה במסגרת הצה"לית. נו, את יודעת איך זה, קם הדור שלא ידע את אטיוד. ואז אמרתי לו, אני יודע לעשות ככה וככה, וגם ככה ואחרת אם מתעקשים איתי. והוא נתן בי מבט משתאה, הזיז את ישבנו בכורסה השחורה המסתובבת שלו, ראיתי שלא ממש לא נוח לו, ואולי סתם הוא ניסה לסדר אותו במפשעתו, כיחכח בגרונו, ואולי גם נפלטה לו הברה בלתי ברורה מתחת לשפם, ובקיצור, אמר לי בזו הלשון: " טוב, אטיודיק, תודה לך על כל השנים, ועשכיו נשחרר אותך". ומאז, נאדה. לבקו"ם לא זימנו אותי. וגם תעודת פטור אין לי. וככה אשאר חיל לנצח, צעיר לנצח, איזה כף.
ואשר לפטור מפורומים בפרדס התפוזים, אפשר להגיש בקשה מיוחדת להנהלה. ההנהלה לא אחראית לתוצאות או לכל אי נעימות העלולה להגרם. הכל ברור??? זועעעעעעעעעע

AYELET1

New member
אבל ההנהלה לא שיחררה אותך

ולא הבטיחה לשחרר (בניגוד לקציןן השלישות) ועל כן אתה עריק

גליה12

New member
אני חיפשתי אותך- ´געגענו

חסרה לנו זוית הראיה הגברית חסרות לנו המילים הלפעמים עוקצניות שלך- ועכשו כששמענו שאתה בשדות זרים- בכלל גוברים הגעגועים אטיוד אטיוד שוב הביתה......

AYELET1

New member
מצטרפת לקריאתה של גליה-

אטיוד שוב הביתה
התגעגענו !!

למעלה