שמעתי ש

שמעתי ש

עברי לידר הוא הומוסקסואל... זה נכון??? תענו לי מהר זה חשוב כי יש לי חברה שחולה עליו ועכשיו אין מצב שהיא תשיג אותו אם הוא הומוסקסואל. היא הולכת לכל ההופעות שלו!!! בבקשה תעזרו לי. תודה רבה ואגב יש לכם אחלה פורום. גילי.

jeackyh

New member
יקירתי,

אני בספק אם חברתך (עם כל הכבוד לחברתך) היתה משיגה אותו ללא נטיותיו באשר הן. רבות וטובות הולכות להופעותיו. תמסרי לה שאם זה המניע העיקרי, שתחסוך בבית ותקרא ספר. אולי יצא לה מזה הארה קצת יותר רוחנית. יום נעים ושבוע טוב.
(נדבו'ש)

jeackyh

New member
*תחסוך את הכסף, ותישאר בבית

(תסלחו לי, אני עייף)

A N I g M A

New member
נורא בא לי לשאול אם את רצינית

מזתומרת תשיג אותו........ ו.. כאילו מה? טוחנים את הסוגייה הזאת בכל מקום אפשרי כל המדינה כבר יודעת שהוא הומו! (אז מה...)

יו מה את רצינית?

והיא כבר התחילה איתו כמה פעמים והיא לא הבינה למה הוא לא מתעניין בה (ונציין שהיא נראית חבל"ז, לא פחות מציור של פיקאסו..).

A N I g M A

New member
עכשיו אני בכלל מזועזעת

מה לעזאזל.... אני שמחה שהיא נראית חבל"ז אבל הממ..... בד"כ זמרים לא נוהגים להיענות להצעות חיזור של מעריצות. אני יודעת שאני לא הייתי עונה...

פחחחחח

את נשמעת בדיוק כמו ילדה מהכיתה שלי... רק שהיא לא יודעת מי זה פיקאסו לדעתי
רגע, אורטל, האם זאת את

שייו לא נכון את עובדת עליי תשבעי

בעיניים שלך רבאק הוכחת את הכינוי שלך יאללה, פיפי ולישון

oooooOFIR

New member
חחחחחחחחחחח

ניראת כמו ציור של פיקאסו זו לא מחמאה... מי שמכיר את יצירותיו יודע שהוא מצייר מוזר כזה, שכחתי איך קוראים לזה.. אבל עין אחת למטה עין אחת למעלה, הפה בצד... סגנון כזה

oooooOFIR

New member
יש מצב...

הייתי בכיתת אומנות בחטיבת ביניים, אני לא זוכר כל כך, גם לא למדתי כל כך עיוני, חוץ ממוזיאונים... ואגב הכי אהבתי את פיקסו, הייתי אוהב להעתיק יצירות שלו...

jeackyh

New member
מתוק, בונבון.

אומנות זה בערך התחום הכי רחוק ממך. אל תתיימר. פיקאסו זה לא קוביזם. ותודה לאל שיש לי ידידה במגמת אומנות שמנהלת איתי על כך שיחות ארוכות. (לאב יו ענבל).

blue pill

New member
פיקאסו זה כן קוביזם....

לא סתם, הוא אבי הקוביזם (יחד עם בראק, אבל זה לא כ"כ משנה).... נכון שהיו לו יצירות סוראליסטיות, והוא הושפע מאוד מהסוראליזם, אבל אי אפשר להגיד על מי שפיתח את ז'אנר הקוביזם שהוא לא קוביזם....

painapple

New member
../images/Emo45.gifגם, בהחלט.

(הנגן העיוור אולי לא, אבל עירום יורד במדרגות? שמישהו יגיד לי שהוא לא קוביזם. איש משונה)

iLoveIvri

New member
../images/Emo12.gif

אם חברה שלך כל כך אוהבת אותו זה קצת מוזר שהיא לא יודעת שהוא הומוסקסואל, גם אנשים שלא אוהבים אותו יודעים את זה, ומי שאוהב אותו לא בדיוק נכנס לעניין הזה בתור פרט חשוב באהבה שלו אל עברי (
). אם הרצון של החברה שלך להשיג אותו זה מה שמניע את האהבה שלה אליו אז שתעזוב את הרעיון זה לא יצליח לה, ועדיף שתשאר בבית

למעלה