שמעתי ש....

avigal23

New member
שמעתי ש....

שביום שלישי-יום הבחירות יש הרקדה בבית החייל. למישהו יש פרטים...? כבר מכמה שמעתי אבל אין לי מושג על פרטים מדוייקים-אנשים נותנים לי שעות אחרות.... עשר, אחת עשרה... כבר אין לי מושג. נו,אז מישהו שמע?

יבנאי

New member
הרקדה בבית החייל - ביום הבחירות

כניסה חופשית להרקדה. חניה חינם במקום. במקום נערך שוק אוכל כך שאפשר גם לזלול משהו. ההרקדה החל מהשעה 11 בבוקר במשך כל היום. תהני.

mosbar2

New member
לפי המודעה בעיתון

בין השעות 12:00 ו- 18:00 מרתון ריקודי עם, סלסה ושנות השישים. (מודעה במקומון זמן תל אביב)

avigal23

New member
עוד שאלה קטנטנה...

ה´זמן תל אביב´ לאיזה עיתון זה מצורף ו/או זה המקומון של תל אביב כמו שיש מקומונים לגבעתיים ועוד מקומות העיתונים הקטנים בגודל של פלייר? ומי מתכנן להגיע? אני רוצה להגיע יהיה נחמד להפגש שם. מי מרקיד שם? שמעתי טליה משהו,זה נכון?

לאביגל - אני לא אוכל להגיע כיוון שא

שאני עובדת ביום הבחירות. אך אם שמעת טליה אז זו כנראה המדריכה הנפלאה טליה הירש.

dw2322

New member
זמן ת"א,יום שישי 24.1,עמ´ 16

זה המקומון של ת"א. אם יוצא לך לעבור בסופרמרקט בתל-אביב עוד במוצ"ש אז תוכלי לחפש מעריב ולהציץ במודעה. בכל אופן, מדובר ביהרקדה חופשית ביום הבחירות, שעות 12-18, בית החייל בת"א. הם מציינים שזה מרתון של ריקודי-עם, סלסה ושנות ה-60. לא כתוב במפורש שהמרקידה תהיה פנינה קליין. במקום אחר בעמוד המודעה מודיעים על החוג של פנינה, מדי יום שישי, כפי שנכתב קודם, ומציינים שהוא חופשי. ז"א ניתן להבין שיום שישי האחרון לא היה פעם ראשונה ואחרונה של כניסה חופשית. נקווה שימשך כך. מלבד החוג מציינים שיש היום שישי במתחם גם יריד אוכל ומעצבים, כך שאולי מנסים להפוך את כל העניין להפנינג, שריקודי עם רק חלק ממנו, כארוע מושך קהל.

אכן משעה 12 בצהריים

ועד שעה 6 בערב. יערך מרתון ריקודי עם בהדרכתה של פנינה קליין. כניסה חופשית. ועוד משהו : מידי יום שישי תערך הרקדה במקום (בקומה השניה). הכניסה חופשית. מירי.

avigal23

New member
רגע רגע רגע ביום שלישי ביום הבחירות

ההרקדה תהיה של פנינה או ביום שישי?או שניהם?!

שאלה למירי

מהן השעות שמתקיימת בהן ההרקדה ביום שישי, האם ההרקדה קבועה של פנינה קליין? בקומה שניה? האם האולם רחב וגדול? יש שם רצפת פרקט? האם האולם ממוזג? והאם הכניסה באמת חופשית לקהל?

עדה - וואו, כמה שאלות

יותר קשות מהחידות שלי. אענה לך אחת אחת. ההרקדה ביום שישי מתחילה ב-11.30 עבור קבוצת המתחילים. משעה 13.00 לקבוצת המתקדמים - חצי שעה מעגל וחצי שעה זוגות לסרוגין. ההרקדה תהייה קבועה של פנינה קליין שהחלה השבוע בפעם הראשונה. לגבי הקומה - בשישי האחרון זה היה בקומת הקרקע, פנינה הודיעה שהחל משלישי עולים קומה. לגבי פרקט - שלילי, הרצפה בקומה שניה פחות טובה מהרצפה החלקה בקומת הקרקע. - המיזוג איכותי יותר. לגבי הכניסה - חופשית - גם בשבילך - כולל המידע הזה. שבוע טוב. מירי.

לאביגל - יש הרקדה גם בבית דני

מתקיימת הרקדה בבית דני ביום הבחירות בערב + מצגת של אחד הערוצים בטלוויזיה כדי לראות בסקר מי ה"כוכב" שיעלה בבחירות לראשות הממשלתה, איזו מפלגה תעלה.

למעלה