שמעתי שמישה בארטון

שמעתי שמישה בארטון

תשתתף בחיים הפשוטים עם פאריס הילטון האם זה נכון?!

תמריקי

New member
לא היא לא תשתתף היא הייתה אמורה

להחליף את פריס ולהיות עם ניקול כי הן חברות עכשיו מישה לא רצתה לסכן את החברות אז היא לא לקחה צ'אנס ואמרה לא!

Death Punk

New member
מה פתאום!!!!

פאריס ביקשה ממישה להשתתף איתה בתוכנית במקום ניקול אבל מישה סירבה כי היא חברה של שתיהן והיא לא רצתה לפגוע בניקול אבל לדעתי הסיבה האמיתית היא שמישה ידעה שזה יוריד את הרמה שלה!!

תמריקי

New member
פחחח ממש לא!

הן שונאת אחת את השניה שנאת מוות כי פריס התחילה עם חבר שלה דאז(ברנדון דיוויס)

s h a r u s

New member
האה?

מה פתאום בגלל החבר לשעבר של מישה (שעזבה אותו מממש לאחרונה) פאריס היא האקסית שלו... אוף הנה ציטו'ט מראש 1: "מלחמת כוכבים אחרי שכוכבת "האו.סי" מישה ברטון,לכלה על פאריס הילטון,האחרונה משיבה מלחמה.מישה קראה לפאריס "כלבה טיפשה" והאשימה אותה בכך שהיא "שונאת את כל השחקניות בגילה שמצליחות יותר ממנה". פאריס לא נשארה פראיירית:"אני אפילו לא מכירה אותה ולא ממש אכפת לי ממנה.אני לא מבינה מה היא מנסה לעשות.בכל אופן,אני לא לכלכתי עליה מעולם,אבל עושה רושם שהיא לא מפסיקה לחשות עלי". היחצנים של המקלונית ברטון מיהרו להגיב בשמה:"כל מה שמישה אמרה היה בצחוק".כן,בטח ולנו קוראים אנג'לינה גו'לי" זהו קיצר זה נכון שהן לא החברות הכי טובות! והיחצנים של מישה לא יכלו להביא תירוץ אחר?:S וואו שינסו לכפות עם סיבות שונות...

Doud13

New member
לא משנה מה לא מתאים לה בכלל!!!!!

היא נראת כה ביישנית ויפה!!! אם היא כזאת אז למה לא?!

מישה וניקול הם חברות טובות

אבל היא ופריס שונאות אחת את השניה, פורסמו מלא כתבות לאחרונה שבהן מישה ופריס משמיצות אחת את השניה. אז לא כל כך נראה לי שזה יקרה...

prins2

New member
איזה שטיות! פאריס ומישה אויבות!!

אולי ניקול ומישה אבל אני לא מאמינה שמישה תעשה שטויות כמו פאריס וניקול

תאמיני לי שזה נכון

אני לא מפרסמת דברים סתם, חבל שאין לי קישורים לתת לך אבל קראתי בשבועות האחרונים מלאאאאאאאאא כתבות לגבי הריב בין מישה לפאריס. אני יודעת שהסיבה לריב, זה בגלל שמישה יוצאת עכשיו עם סיסקו אדלר שהיה פעם חבר של חברה של פאריס ועזב אותה בשביל מישה. ופאריס אמרה משהו על זה שמישה היא "גונבת גברים" (משהו טיפשי בסגנון הזה) ומישה ענתה לה (כבר לא זוכרת מה) ומאז כל פעם יש ציטוטים של מישה ושל פאריס "יורדות" אחת על השניה, גם האחות של פאריס אמרה משהו שהיא ראתה את מישה באיזה ארוע אם אני זוכרת נכון היא אמרה "מי הכניס את הפרה הזאת לכאן" ולא מזמן קראתי כתבה שהכותרת שלה היתה "אל תזמינו את פאריס ומישה לאותה מסיבה" ולפני יומיים קראתי כתבה אחרת שסיסקו מגן על מישה, לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר, אבל זה היה משהו בסגנון "שמישה היא שחקנית מכובדת ובלה בלה הלב ופאריס היא סתם נערת מסיבות".

למעלה