שמעתי שמישהו פה....

black spot

New member
...

ברור אני יודעת ..התכוונתי לשים פה תמונות של האחים של התאומים ..כי גם יש לי תמונה של אמא של בילי ... *קבלו תמונה מצחיקה ....ממש תאומים..
חחח...

black spot

New member
אמא של התאומים..

לא הצלחתי התמונה מסוג שאי אפשר לעלות .... סורי.....

black spot

New member
אח של התאומים...

יש לי תמונה יותר טובה והוא נראה שם מה-זה חתיך.. אבל אני צריכה למצוא את זה...כשאני אמצא אני מבטיחה להעלות את התמונה ..

EleVaTioN

New member
ממממה???????../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יו איזו כוסית >< חחחחחחחחחח
ואח שלהם מזכיר לי את תום מהיהודים אולי בגלל האף

black spot

New member
icq של בנג'י ....!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצאתי את האיי סי של בנג'י-196111652 ...... אני מודעת לכן שיש זייפנים ואני בדקתי ויש כאלו שזייפו אבל האיי סי הזה לא נראה לי מזוייף...וגם אני יודעת שהם מדברים לפעמים עם מעריצים שלהם...חיפשתי את של שאר חברי הלהקה ולא מצאתי ...אז תדברו עם בנג'י(או מי שזה לא יהיה) ותחליטו אתם אם הוא זייפן או לא ... "WE LOVE THE MUSIC....NOT THE FACES.... BUT THE FACES ARN'T BAD EITHER......"

EleVaTioN

New member
דיברת איתו כבר?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אני זוכרת שקראתי באיזה אתר לוגים עם אנשים שמתחזים לבנג' משעשע

black spot

New member
לא....

דיברתי איתו עדיין כי אני לא יודעת איך להתחיל לדבר כאילו מה להגיד לו .. אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל...ומה זה אתר לוגים אם אפשר לשאול?

gcnet

New member
--->

אוקע, המכונית ממש מגניבה, כבר שמו תמונת שלה פה! איזה טחונים P: ואו ואחותם יפה, אבל היא זונה למה היא אחות שלהם ואני לא ?=,,,[ מישהו יודע בת כמה היא?! אה ותראו לה קוראים שרה... ולאח שלהם יש אף יהודי... אני אומרת יש מקורות!!! D: P: ואיסי של בנג'י?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אמיתי????????? אני לא יודעת מה איתכם, אני הולכת להוסיף, ליתר ביטחון ;] מקסימום עבד עליי איזה יצור מאהר"ב מעניין לי ת'עכוז, עדיף "להסתכן" ;] אה ופליז שימו תמונה של אמא שלהם למי שיש, כבר מזמן רציתי לבקש

black spot

New member
"מעניין לי ת'עכוז"....חחחח גדול...;

אחותם..קטנה מהתאומים בשנה (או שנתיים) וחצי .....יכול להיות שיש להם שורשים יהודיים כשהכרתי אותם חשבתי שהם בכלל יהודים אבל לא משנה ..ומה הקשר לאף של אח שלהם..? ...וד"א ..אל תשכחו שיש להם את התנ"ך שלהם ... יכול להיות שבזמן השואה מישהו מהמשפחה יתגייר ...קיצר עיזבו..ובקשר לאיי סי..תסתכלו באודות של בנג'י...זה נשמע אמיתי ..

black spot

New member
בילי...

סורי...יש לי תמונה של בילי ואמא שלו אבל זה לא מהסוג שעולה פה..זה בצייר אנערף...קיצר סוריי...אני אביא לך תמונה אחרת של בילי...

למעלה