שמעתי שיש מפגש החודש

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

zahavashanny

New member
אפשר לחכות קצת, שגם אני אגיע../images/Emo24.gif

אנא במתותה תחכו לי גם.

זהבוש אהלן, חזרנו מבילוי וקפצתי

לכאן = בילוי אלטרנטיבי! העיקר נחמד לפגשך עם שחר ובאשמורת! מה השעה אצלך כשאצלנו למשל 01:30 בלילה? לילה טוב

zahavashanny

New member
רוח ולכולם בוקר טוב אצלנו זוהי../images/Emo42.gif

אותה שעה כפי שבארץ כרגע השעה היא 8.10 וכשכתבתי אתמול לפנות בוקר זה גם כו היה באותה שעה כפי שהיה רשום לך על הצג, גם אנחנו חזרנו מבילוי קצר, וכמובן הייתי צרכיה לקרוא מה חדש זה מה שקורה איתי רב הזמן אני יוצאת לכל מיני דברים ותמיד חוזרת ישר למחשב לוודא מה נכתב חדש שאולי פספסתי משהו, כמובן זה גם קשור קצת לדאגה לכל מה שקורה בארץ, לא לשכוח שאני גם אם לילדי הצעיר שחי בארץ וזה לא קל. ושוב בוקר טוב ושבוע שקט ונעים לכולם ממני פה בנירובי ,

אורניהו

New member
ודרך אתר חבר´ה,יצרתי קשר עם בן..

כתה שגדלנו יחד,והיום הוא בקנדה[חי לו שם שנים רבות בוויניפג] אין כל ספק ,שהמחשב כיום הוא הוא הקשר שלנו עם הסובבים אותנו,בארץ ובעולם.

zahavashanny

New member
עד לפני כשנה וחצי לא ידעתי מה../images/Emo42.gif

זה מחשב פחדתי משהו נורא עד שבני הבינוני הצפר שבינהם הכריח אותי לקנות מחשב ואמר לי אמא אני אלמד אותך להשתמש וכך תיהיה בקשר עם כולנו וכך זה בדיוק קרה , היום אי אפשר להוציא אותי מהמחשב כי אני מחוברת כל היום לפני שאני עושה משהו לפני שאני יוצאת ואחרי שאני חוזרת אני תמיד ליד המחשב זה מילא לי את הימים המאד משעממים שיש לי פה.

zahavashanny

New member
פנטזיוש משתדלים לא לדאוג../images/Emo25.gif

געגוע קטן לי אליך, אני באמת כבר יותר מידי זמן פה אני כבר זקוקה לאויר הארץ ולהאוירה בין היא קשה ובין היא נעימה אין מה לעשות מה יש פה אין שם ומה יש שם אין פה.

אתנה33

New member
זהבוש לא לדאוג......כבר סוכם שהמפגש

הבא יהיה כשאת פה איתנו ככול הנראה בחצי הראשון של יוני וככול הנראה הדשא שלי יארח אותכם :)

zahavashanny

New member
אתנה כמה נחמד ואני אשמח ../images/Emo141.gif

כמובן לפגוש את כל החדשים שרק יתאפשר לכולם להגיע זה ממש יהיה נהדר אני בכל אופן נשארת בינתים עד ה10 ליוני בתקוה שמשהו לא השתבש מאחר ואני מגיעה עם אימי שצריכה טיפולי אני מקוה שישחררו אותי בחלק מהזמן. ממני פה בנירובי הגשומה נורא.

מה רע באוכל ?../images/Emo3.gif

פיסות גבינת-עזים. מתובלות, בשמן זית, זעתר ונענע . בגט חם, ירקות . וביצה רכה?

למעלה