שמעתי שיר חדש של ערן

שמעתי שיר חדש של ערן

ב"השמעת בכורה" בגלגלץ לפני איזה עשרים דקות. שיר שקוראים לו "עולה" והוא ייצא כסינגל כנראה בקרוב. מבחינת הטקסט? מוזר, ייקח לי זמן להתרגל. לגבי המבנה? האמת היא שכבר בפזמון הראשון צפיתי עוד בית באותו סגנון של השני ואיזה קטע דיקלום בסוף, זה היה די קלאסי וניגודי לפשטות של 2 הבתים הראשונים. בקשר ללחן והעיבוד? בני זונות! בהחלט שיר גדול, מאוד אהבתי את התכנותים האלקטרונים בהתחלה ובסוף! מישהו עוד שמע את השיר?

ואגב

על פי מה שהשדרן אמר יהיה באלבום החדש שיר של ענבל פרלמונטר, לכן אני מנחש שזה על קו העימות...

1Reebok

New member
ניחשת נכונה! ../images/Emo13.gif

אוי אני כבר מרגיש את האקסטטיקה באוויר
זה הולך להיות אלבום מצוין

שלמונזה

New member
אכן אכן ../images/Emo168.gif

ערן אמר באירוח שהיה פה שהשיר "על קו העימות" של ענבל יכנס לאלבום החדש, לא יכולה לחכות!

1Reebok

New member
יש!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה השיר שהכי רציתי שיצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההה כל כך אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלמונזה

New member
שנה טובה אינדיד!!! ../images/Emo168.gif

כי זה אומר שיש התקדמות לגבי האלבום החדש, לא? איזה כיף!!!! עכשיו חייבת לשמוע גלגל"צ כדי לשמוע את השיר, לא כ"כ זוכרת איך הוא הולך

זה היה במקור

כך שסביר להניח שייקח זמן את שזה יגיע לגלגלץ היומיומית, אם בכלל. איך אפשר לא לזכור איך זה הולך? זה בערך השיר הכי קליט של ערן, שמעתי אותו פעם אחת ואני זוכר את כולו כמעט. "חותך בחתך הזהב"

שלמונזה

New member
האממממ ../images/Emo168.gif

כי שמעתי אותו ממש מזמן בהופעה [די בטוחה ששמעתי], כשאני אשמע שוב אני אזכר. את גלגל למשל שמעתי מספיק פעמים בהופעות כדי שאני אזכור מילים ממנו, וגם את הג 'ינס הנמוכים. את עולה פשוט שמעתי פחות פעמים

1Reebok

New member
אני זוכר את הפזמון ../images/Emo3.gif

ומשהו על "הציפור הכחולה"... הפזמון זה פשוט עולה, עולה, עולה, עולה.. כשהתווים יורדים.

כן... יש את הציפור הכחולה

ואת חותך בחתך הזהב, ואיזה משהו עם הקוק של הפיל? או שסתם לא הבנתי נכון...

למעלה