שמעתי שהתפרסם TGI חדש

tamarnon

New member
והמסקנה: מנהלי הרדיו/התוכניות אשמים

הנתונים מאד פשוטים, ברורים וידועים לכל מאזין רדיו מתחיל: רדיו צריך להיות נושאי! אין כזה דבר רדיו שיש בו הכל – בבוקר דיבורים בבהריים מוסיקה שקטה, בצהריים מזרחית, אחה"צ חדשות, בערב ספורט, יותר מאוחר מוזיקה ואז שוב דיבורים ואז מחשב ולישון. רדיוס זאת דוגמא לרדיו שהמנהלים שלו השכילו ללכת על נישה של מוזיקה בעיקר לועזית קצבית ולא להישמע כמו סופרמרקט זול בכל היום. לצערי גם 91FM מצליחה מאותה סיבה – היא אמנם נשמעת זולה אבל למאזין ברור מאד מה היא ישמע כשהוא יפתח אותה. ואת זה אפשר להגיד רק על 103, 100 ו-91. הנתונים העצובים ביותר: 102 ו 90 – שתי תחנות שנקלטות בגוש דן ומשיגות נתונים נמוכים יחסית לפוטנציאל ההאזנה. במיוחד 90 שיש הרגשה שקולטים בערך בכל הארץ אבל דוגמא לניהול לוח שידורים איום ונורא בשעות השיא שיוצר 0% באזז ו-0% עניין. אני אוהבת את ואזנה ואת הערב והלילה שלהם אבל חוץ מזה הם בלתי נסבלים והסקר מראה את זה הכי טוב. 99- איזה כיף! אין מילים לתאר את האושר שהתחנה הזאת נפלה- היה לכם זהב ביד – תחנת פופ וקצב מושלמת שהרסתם אותה ונתתם לאנשים ברדיוס (היחידים שהשכילו לנצל את המומנטום) לרקוד על דם.

מבחינתנו הנתונים לא עצובים כלל וכלל

אנחנו יודעים מה פוטנציאל ההאזנה לנו ואנחנו עובדים כדי לממש אותם. האתגר הוא גדול אבל התוצאות החיוביות מלמדות שאנחנו בכיוון.

כחובב רדיו וכעורך מאד לא נעים שתחנה "נופלת"

אנחנו צריכים כאן כמה שיותר והכי טוב שיש

רדיו 99 הנפילה של השנה!

מישהו צריך לעשות שם סדר דחוף דחוף. רדיוס זו ההוכחה הכי טובה שאנשים צמאים למוסיקה שונה מגלגלצ ושל שאר האיזוריות... שאפו לרדיו ת"א ששומרת על יציבות מול רדיו ללא הפסקה החזקה... ונראה שרדיו קול הים האדום התייאשו מול התחרות עם גלגלצ... אגב, שימו לב מה קורה עם רדיו אמצע הדרך, תחנה שנקלטת באיזור המרכז והשרון נמצאת מקום אחד לפני האחרון, מה תגידו על זה? שיהיה סופשבוע נעים ושקט!

איפה קראת שרדיו ת''א שומרת על יציבות מול 103?

לא היה רשום דבר כזה בסקר,103 עדיין מובילה כהתחנה החזקה ורדיוס מצמצם פערים,רדיו תל אביב במגמת עלייה זה מה שהיה רשום.

מגמת עלייה זה נקרא יציבות לתחרות עם 103...

אפשר גם לפרש את זה כך.. אגב, תחנת הממסר של 103 בצפון לא מצליחה לעבוד על הצפוניים וזוכה לחשיפה מועטה יחסית (מקום 10) אולי הגיע הזמן לבטל את הסינדיקציה ולחזור לימי רדיו צפון היפים של סוף שנות ה 90....

אין שום הגיון במשפט שכתבת

לא מבחינה תחבירית ולא סמנטית, או לפחות כזה שנשגב מבינתי.

רגע, אני אפתח מילון של אבן שושן...

מה כל כך קשה להבין שתחנה כמו רדיו ת"א שבזמנו הייתה עם רייטינג מזערי הצליחה בקושי להתמודד עם התחרות מול 103 (אם אפשר היה לקרוא לזה תחרות), בשנה האחרונה נעשו שינויים בתחנה ומאז העלייה ברייטינג לא איחרה לבוא, וכמו 103FM אשר שומרת על יציבות שנה אחר שנה, כך רדיו ת"א שמרה על אחוזי חשיפה ואף עלתה מעט, זה נקרא יציבות בימינו (ועדיין לא נשכח שרדיו ת"א ורדיו ללא הפסקה זכייניות באותו איזור שידור), והיה ולא הבנתם את כוונתי, רדיו ת"א מצליחה לעלות בחשיפה ולשמור על רייטינג קבוע למרות התחרות עם רדיו ללא הפסקה. (לא התכוונתי שיש לה רייטינג גבוה מ103) דוגמה לאי יציבות שייכות לרדיו 99 ואמצע הדרך שכל שנה שמענו על ירידה מתונה בחשיפה שלהן עד לנפילה הגדולה של שתיהין... לדעתי את הסקרים האלה שווים ל... רייטינג של רדיו לא ניתן למדוד ויהי מה. מה שכן ניתן לומר זה שיש בארץ רדיו ברירת מחדל חוץ חוץ מרדיו ללא הפסקה, אין רדיו "איזורי" או מסחרי המשדר ברמה של תחנות רדיו מחו"ל, ביום שזה יקרה אולי תהיה פה תחרות אמיתית....

גלעד2211

New member
למרות שאני מאוד מאוד אוהב את רדיוס

ומאזין לתחנה הזאת הרבה אני חייב להיות אובייקטיבי ולהגיב בקשר ל"אנשים צמאים למוסיקה שונה מגלגלצ" אמ...יש שם המון מוסיקה שונה זה נכון אבל רובה אינה שונה. לא שאני מאזין כל כך לגלגלצ אני פותח פה ושם לפעמים ומשתדל שלא אבל בכל זאת לומר שהשירים הם שונים זה לא 88 עם קו מוסיקלי שמשתדל לצאת מהמיינסטרים. בכל אופן בהחלט שאפו גדול לרדיוס על המוסיקה הנפלאה התוכנית והשדרים, וואגב, גם ל91 והשבת הנוסטלגית. להיטים ברובם מזרחיים שלא נשמעו שנים. וגם התוכנית של רונית בר "ישראלי חזק וטוב" המשודרת בערב מספקת מוסיקה נוסטלגית ברובה שלא תשמעו בשום תחנה אחרת. פשוט תענוג לשמוע שירים שלא נס ליחם לפחות בחוכנית של רונית
וחבל שאין עוד תחנות שמשמרות מוסיקה טובה ונוסטלגית שכזאת.

olli3

New member
מנהל
חבל שאין עוד תחנות.. אז יש.. רשת ג' 88, חיפה

קול רגע. רשת ג' רצועות יומיות.. 88 בעיקר סופ"ש. חיפה בעיקר סופ"ש. קול רגע בעיקר סופ"ש אך לא רק.

למעלה