שמעתי שבאח הגדול

אוהדאדם

New member
שמעתי שבאח הגדול

יש בחור נשי שמכחיש את היותו הומו.

נכון שזה מצחיק?

אני מתכוון לזה שיש אנשים שרואים האח הגדול, כמובן.

Apikachu L

New member
למה מישהו נשי חייב להיות הומו?

אלא אם הוא באמת אחד כמובן

אבל לא נראה לי סותר שבי או סטרייט יהיו אוחצ'ות.
באיזה אופן הוא מכחיש?

אוהדאדם

New member
כי זה נגד החוק

אם אתה מתנהג באופן נשי אבל לא מתמזמז עם גבר פעם בשבוע או עושה סקס (אנאלי/אוראלי/אחר) עם גבר פעם בחודש, שוללים ממך את הזכות להתנהג נשי. אם אתה מתנהג נשי ללא רשות, אתה מקבל קנס ושלוש נקודות, ואחרי 9 נקודות שוללים ממך את הרישיון ללכת ברחוב.

אוהדאדם

New member
לא מרשים לו לצאת מהבית, כמובן

ומכריחים אותו לראות האח הגדול בטלוויזיה...

Apikachu L

New member

נשמע כמו עונש קשה מידי...אתה לא חושב?

אני באמת תוהה איך התקבע שרק גברים שאוהבים גברים, מותר להם להיות נשיים, וגם אז, זה איזה עניין ללעג (יצא לי לשמוע הומואים שהתגאו בזה שהם אוחצ'ופובים). אולי הגבר המטרוסקסואל הוא אכן סוג של יציאה מזה?

Apikachu L

New member
אגב, השמועה מספרת

שיש גם 2 לסביות, אבל הכתבות השונות באינטרנט התבאסו כי שתיהן בוצ'ות, וכמובן שאסור שבוצ'ה ובוצ'ה יהיו ביחד...
או משהו מטופש באזור.
זה מצחיק איך לפעמים כל מיני מקומות סטרייטים מנסים לסקר את הקהילה הגאה, ומשליכים את הידע שלהם על העולם הסטרייטי על הקהילה, כולל דברים מיושנים שלא נהוגים כבר 50 שנה בקהילה.

מודה באשמה

אני רואה האח הגדול,יש משהו בתוכניות כאלה שפשוט מרוקן לי את המוח וגורם לי להפסיק לחשוב
יש אחת בוצ'ה ואחת טום בוי.. אני לא שמתי לב לאף אחד נשי במיוחד, יש איזה אמריקאי דתי ממש וירדו..אולי התכוונו אליו?
אני די התבאסתי , ציפיתי ליותר. בואו נודה שיש לתוכנית הזו כוח,
צופים בה הרבה מקהל הרחב במיוחד הרבה פרימיטיבים וזקנים אז ממש ציפיתי שיביאו בי או קוויר או ג'נגרקוויר כי כבר היו הומואים לסביות וטרנסית אחת אז אולי לחשוף את הקהל לדברים שהוא לא מכיר והגיע הזמן שיכיר..
(אבל גם שתי לסביות זה בסדר)

lily kane

New member
מה שבאמת אהבתי

זה שמכיוון שהכול סופר סטריוטיפי
אז אין ביסקסואל בתוכנית
כי היה כנראה קשה מידי לארגן שלישיה

בכול מקרה עד כה נשמע מהמעט ששמעתי ברשת היו יציאות להטבהקופוביות, וגזענות צבעים תעשו לעצמכם טובה תבחרו ערוץ אחר שיסיימו עם החרטה הזה.

למעלה