שמעתי עכשיו לראשונה

vegetable man

New member
שמעתי עכשיו לראשונה

את ההופעה (לא היה לי ממש זמן להתעסק בזה, וברוב טיפשותי שכחתי להקליט אותה לפני שיצאתי ביום ההופעה) ואני רוצה לומר שאני ממש מאוכזב, ברמות קשות, מהאיכות. מאוכזב זו לא מילה. לא האמנתי שעד כדי-כך זה לא יהיה ראוי לשמיעה. זה אולי ראוי לשמיעה כדי להיזכר לרגע, אבל זו איכות רעה, רעה מאוד
הם לא יכלו להשקיע קצת יותר שם באיכות השידור בתחנה האיומה הזאת??? חבורה של חובבנים. זה בכלל לא רלוונטיים הויכוחים מי הקליט באיזה איכות, כשיש איכות שידור כזאת ירודה. ברגעים אלו ממש בא לי שיפול עליהם אסטרואיד. או שסתם, שיעשו טובה, ויסגרו את כל התחנות רדיו שלהם, ורצוי גם את הטלויזיה!!! אוףףף

wish i was here

New member
בתור מישהו

שאבא של חבר טוב שלו שידר את ההופעה ב88 אני מרגיש רגשות כעס וזעם כליפך עכשיו,ורצונות בלתי מוסברים שאותו אסטרואיד יפול דווקא עליך. הערות מסוג "אתה חושב שזה קל כל כך לנהל דברים כאלה?!" וגם "אולי תנסה אתה לשדר את ההופעה ו "הם לא חייבים לך כלום" עולות בראשי. אבל,אני לא אומר כלום,ונשאר עם"בבקשה תנסה לגלות קצת יותר איפוק,במיוחד כשאני יכול להבטיח לך שהבן-אדם בשידור שאני מכיר אישית אוהב מאד מוזיקה וגם פינק פלויד ובאמת שמנסה לתת שידור הולם,תסמוך עלי בעניין הזה

vegetable man

New member
אתה לא יכול לומר משהו

ולומר בסוף שאתה לא אומר אותו. גם אני מכיר יותר מאדם אחד שעובד במקומות האלה. מה זה שייך? או קיי, אז שלא יפול עליהם פיזית אסטרואיד, מניח את דעתך? זה נאמר ברגע של כעס
אבל עדיין, כן, שיסגרו את רשות השידור!!! ועוד כמה דברים: "אתה חושב שזה קל?" - אתה חושב שקל לי להיות סטודנט? אתה חושב שקל להיות חייל? שקל לי ללכת לעבודה? אבל עדיין עשיתי את הדברים האלה בחיים שלי. זו העבודה שלהם, שיעשו אותה במקצועיות, כמו שכל אחד נדרש לעשות את שלו במקצועיות. זו חובתם, וזה בסיסי. רבאק, פעם בכמה זמן בא אמן כזה? לא יכלו לתעד את זה יותר טוב? כן יכלו. והשדרן הזה יכל להתעלות על עצמו מדי פעם, ולוותר על "אנחנו בשידור חי" כל רגע למקרה שחשבנו שהוא מת פתאום. "הם לא חייבים לך כלום" - עד כמה שזכור לי משלמים במדינה הזאת אגרה לרשות השידור, עבור ה"שירות" שלהם. אז כן, הם כן חייבים. ולא בא לי לגלות איפוק, אני אתעצבן כמה שבא לי. לא שזה יעזור לי.

Tinty

New member
יש הרבה דברים שהיה לשדר קל לעשות.

לדוגמא: כאשר המוזיקה של הקטע הבא החלה להתנגן במהלך ההופעה, הוא לא היה חייב להנמיך את הווליום ולהגיד שוב ש"אנחנו נמצאים בשידור ישיר מההופעה של Roger Waters ברשת ב', ב88FM וגם ברשת ד', הרשת בערבית". הוא היה יכול להנמיך את מינון הפעמים שאמר את זה, ואם כבר להגיד את זה, היה אומר את זה בצמוד לתיאור השיר הקודם, ולא מחכה כמה שניות כדי לתת לנו להתחיל להתרגש שוב עד שיקטע את זה באכזריות. כבר שמעתי את ההקלטה של ההופעה 3 פעמים, ובכל פעם מחדש קורה שכאשר השדר נכנס אני צועק על הרמקולים או מנסה לנפץ אותם לחתיכות. לגבי האיכות, אני לא ממש מתלונן, שכן שידור אנלוגי באיכות הפרימיטיבית של קול ישראל לא יכולה להשתוות לסאונד הקוואדרופוני המושלם שהיה בנווה שלום.

88FM לא היו מספיק וקצועיים

ויש לנו את כל הזכות להתלונן(בקשר ל"הם לא חייבים לך כלום"). זהו ערוץ מסחרי, שלקח זכויות בלעדיות על השידור, ושלא נתן את הטוב ביותר. זה אומנם לא חדש(ראו דוגמא נוספת: החברה שמשדרת את משחקי המונדיאל באיכות ירודה) אבל זה בידיוק מה שהם חייבים לנו, כל מה שהם יכולים זה לשדר לנו, אז שיעשו את זה טוב, אם השידור לא טוב - הם פיספסו 98 אחוזים מהתפקיד שלהם כלפי הצרכן. כאשר גל"צ מקליטים הופעה, הם משמיעים אותה שוב בזמנים שאחרי המופע, אני בספק אם 88 יעשו זאת, הרי אין להם כל כך במה להתגאות, לשמוע(וגם לשדר) שוב את Sheep עם רעשי רקע זה לא תענוג גדול. בקיצור פאשלה של 88 שחבל על הזמן.... אני מקווה שיש להם הקלטה איכותית איפשהו באולפנים ושישדרו בקרוב אולי את ההופעה מחדש ללא רעשים.

שמעתי שהיו בעיות טכניות בשידור

שנבעו מתנאי המקום, ולא בשל רשלנות הטכנאים. אבל מי יודע.

Glcok

New member
בהקלטה שבבעלותי

החלק הראשון באיכות מצוינת (חוק מחלק משיין און, הוא קצת שקט), החלק השני מלווה לעיתים ברעשי רוח מטרידים ואאל"ט יש אפילו קפיצה באיזשהו מקום. בקיצור, אנשים שעושים רדיו כבר 60 שנה, לא יכולים להקליט הופעה כמו שצריך. חובבנות לשמה. איפה הבחורים הטובים של הBBC שהקליטו את ההופעה ב16 לנובמבר 1974 בוומבלי? זו א-י-כ-ו-ת.

The Albatross

New member
אפשר אולי סטליסט של ההופעה

בוומבלי? אני תוהה אם כדאי לי.. אהם.. לשמוע אותה.

Glcok

New member
הסטליסט

הדארק סייד כולו + Echoes בגרסה של 27 וחצי דקות. איכות אולפן.

כן

ויש הופעות שהם הכניסו גם את Raving And Drolling ו-You Gotta Be Crazy שהם שייפ ודוגס של אנימלס בגרסה הראשונית שלהם. ונמצאים בבוטלגים שונים שאחד מהם באיכות טובה שנקרא Echoes in the Garden ביחד עם One of these days. אחת ההופעות עם הסטליסט הכי מרשים שיכול להיות של בהופעה של פינק פלויד. KQED, חי בפומפיי, וחי בסאן-טרופז מתחרים על המקום הראשון אצלי.

Glcok

New member
באמת הופעה טובה

אבל אתה מכיר את ההופעה מ-1977 באוקלנד? כל Animals, כל WYWH. בנוסף, us & them, money והפעם האחרונה בהחלט בה בוצע CWTAE בהופעה חיה. הייתי משלם סכום לא קטן כדי להמצא שם. או בהופעה האחרונה של AHM, שאם אני לא טועה הייתה ב-1972 באמסטרדם רוק סירקס. או בעצם בכל הופעה אחרת של AHM...

Shakty

New member
תלוי אןם זו הייתה הופעה עם תזמורת

או בלי אבל את CAREFUL בהופעה הייתי מוכן לשמוע בכל מצב :)

בדיוק!

אגב ההופעה של אקוס אין דה גארדן - כוללת גם את SOYCD ו- HAC עכשיו היא הופעה באמת אחד המושלמות

wommer

New member
זה לא נשמע כמו רק בעיות של מקום

לא נשמעת רוח זה נשמע כמו בעיות שידור והמון דיבורים של השדרן...מזכיר לי משהו...לייב 8! קיסוס הזה שצריך אממ ל%*^%$&^%

Inis mor

New member
שידור ההופעה ברדיו אכן-

לא היה מן הטובים ביותר. בהתחשב בעובדה שבהופעה עצמה לא היו "בעיות סאונד" רציניות (אם בכלל!!!-אני לא שמתי לב...)-והאיכות היתה ברמה שלא הרבה מכירים בארץ. מה שכן תנאי השטח היו לא קלים וכמעט בלתי אפשריים לשידור איכותי. אין לי ספק בדבר אחד-הם עשו את הטוב ביותר שניתן בהתחשב בנסיבות. תחנה כמו 88FM למשל היא כניראה היחידה בארץ שנותנת במה למוזיקה איכותית ומהווה קונטרסט מאאאאדדד מהנה לגלגל"צ ו102 וכל ה"פלייליסטים" הקבועים האלה. אני מאד מקווה ש: א. ירבו תחנות כאלה ב. 88 לעולם לא תלך ותמשיך להפתיע.

חרטושה

New member
בדקתי עכשיו את ההקלטה שלי

הקלטתי דרך הכבלים על DVD ודווקא יצא סביר מבחינת איכות השמע. על כל השאר...טוב, כבר נאמר הכל כמעט.

חרטושה

New member
בבדיקה חוזרת של ההקלטה

גיליתי שההקלטה נעצרה בשלב מסוים ולכן אינה שלמה. באסה.

בבא1

New member
אצלי

חוץ מטיפה הפרעות בדארק סייד בכל היה באיכות טובה ובידיוק כמו שצריך..

למעלה